Απορία

Υπουργείο Υποδομών:
Προχωρά κανονικά η απελευθέρωση του κλάδου των ταξί με βάση τους κανόνες που θα καθοριστούν το επόμενο διάστημα, όπως ο νόμος προβλέπει.
Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος:
Συμφωνήθηκε να υπάρξει μια τρίμηνη διαπραγμάτευση και οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.
Και οι δύο το ίδιο λένε αλλά τι; Θα μου πείτε τι βιάζομαι, θα δούμε. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των Taxi γιατί δεν γνωρίζω
το θέμα. Σε αυτό που σίγουρα είμαι κατά είναι για τον τρόπο άσκησης της πολιτικής όπως εμφανίστηκε μέσα από αυτή την συνάντηση και της ανακοινώσεις που εκδόθηκαν.
Κύριοι αυτό δεν λέγεται πολιτική, αυτό είναι ο ορισμός της παράγκας. Είναι αυτό που μας οδηγεί από το κακό στο χειρότερο. Και επειδή έχετε σοβαρές και αιτιολογημένες
αντιρρήσεις που βασίζονται στην κοινωνική σας αντίληψη, γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα χρειαστούν αρκετές γενιές για να διορθωθεί και αν (για σας να χαλάσει).
Η Ελλάδα πάσχει πάντοτε από τις οργανωμένες μειοψηφίες που στρέφονται εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού σύμφωνα με όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτόν τον τόπο.
Οι Έλληνες υποφέρουν από την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης και τις πελατειακές σχέσεις που καλλιεργεί σύμφωνα πάλι με όλες τις αντιπολιτεύσεις που πέρασαν από αυτόν τον τόπο.
Μέχρι τότε θα απολαμβάνουμε τα αγαθά αυτής της κοινωνικής δομής που αρέσει στα έργα, (τα λόγια δεν μετράνε) στην συντρηπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.
Τι να κάνουμε αυτά έχει η Ελληνική δημοκρατία: τα δίκαια και συμφέροντα της πλειοψηφίας, ενάντια στην ψήφο της. Όσο αρέσει στη πλειοψηφία αυτός ο φαύλος κύκλος, θα επαναλαμβάνεται.
Το άξιο απορίας είναι γιατί αυτή η πλειοψηφία νοιώθει δυστυχισμένη με αυτό που ζήτησε με αυτό που κάθε μέρα θέλει το έχει και το απολαμβάνει.
Η τεχνοκρατική εξήγηση που πρόσφατα έδωσαν ψυχολόγοι και ψυχίατροι ότι η παράνοια δεν είναι προνόμιο των ψυχολογικά διαταραγμένων ατόμων δεν μπορεί να καλύψει παρά ένα, δύο, δέκα φαινόμενα.
Όχι όλα. Ούτε καν στους ψυχικά διαταραγμένους.

This entry was posted in Απορία, Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.