Σήμερα

– Αγανακτισμένοι: Ραντεβού στο Σύνταγμα και πορεία επαγρύπνησης Μοναστηράκι – Ψυρρή με κατάληξη στο Γκάζι.

– Στις 19:30 σήμερα οι Κρητικοί φιλοδοξούν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με την μεγαλύτερη αλυσίδα χορευτών που υπήρξε ποτέ. Θα καλύψουν τον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης από τα Χανιά μέχρι το Λασίθι μήκους 200 χιλιομέτρων με χορευτές που θα χορεύουν πεντοζάλη. Δεκτοί όλοι. Το βραβείο θα το μοιραστούν όλοι οι συμμετέχοντες και θα ονομάζεται ‘Πλανήτης Κρήτη’. Η πράξη έχει συμβολικό χαρακτήρα για την συναδέλφωση των λαών της γης μια και ο άξονας του χορού θα χωριστεί αλφαβητικά σε τόσα τμήματα όσες και οι χώρες του ΟΗΕ. Το γλέντι θα συνεχιστεί με Κρητικούς καλλιτέχνες σε όλες τις πόλεις και τα χωριά.
Κανένας, απολύτως κανένας δημοσιογράφος που είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για το γεγονός πλην του έθνους που το έχει μεν, αλλά θαμμένο δε σε ασύνδετη σελίδα. Το κέντρο πολεμάει την περιφέρεια και την ανάπτυξη με όση δύναμη έχει και δεν είναι καιρός για χάρες τώρα που λιγόστεψαν τα λεφτά. Θα μου πείτε ότι θα το παρουσιάσουν σήμερα την ώρα που θα είναι γεγονός. Θα είναι αργά. Κατά τα άλλα τους έφταιγαν οι ταξιτζήδες, οι αγανακτισμένοι της πλατείας Συντάγματος και οι λιμενεργάτες για τον τουρισμό και όποιος άλλος τους έλθει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή, ή τους στραβόκατσε ή δεν περιμένουν λεφτά. Σε λίγο θα τους φταίνε και τα ρούχα τους.
Υ.Γ. Δυστυχώς υπάρχουν τα καταραμένα blogs που αναφέρουν τέτοιες άσχημες ειδήσεις που είναι απειλή κατά της ζωής των δημοσιογράφων και αυτό ακριβώς κοιτάει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνησή μας με τον νόμο για τα blogs.
Τα μεθεόρτια θα ειπωθούν μετά την εκδήλωση.

Γιορτάζουν
Αστέριος, Αστέρης, (Αστέρω, Αστερία, Αστρινή, Αστερινή, Αστρινός, Αστερινός. (Πηγή: www.eortologio.gr)

This entry was posted in Γιορτάζουν, Σήμερα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.