Χθες

– Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η Θεσσαλονίκη στο Πρωθυπουργό. Ήταν τόσο πάνω από τα αναμενόμενα η συμμετοχή τους κόσμου στις εκδηλώσεις λατρείας του Πρωθυπουργού μας που ούτε το ΠΑΜΕ μπόρεσε να ξεκινήσει την πορεία του, λόγω συνωστισμού, για να του σφίξουν το χέρι. Σύμφωνα μάλιστα με την Δημόσια και όχι κρατική ΝΕΤ, κάποια επεισόδια που έγιναν ήταν περιορισμένης έκτασης. Εκείνο το video που έδειξαν με τα επεισόδια τι το ήθελαν δεν βρήκαν κανένα παλιό;

– Το έχουμε ξαναγράψει, καλός ο Ερντογάν, κλάσεις ανώτερος, ή χωρίς σύγκριση με τους δικούς μας να μην γράψω καμιά λέξη-ποινικό αδίκημα. Όταν απειλούσε για την ΑΟΖ της Κύπρου, δεν το έπαιζε, ήξερε τι έλεγε και τι έκανε. Βιάστηκαν οι δικοί μας να τον υποτιμήσουν και να θριαμβολογήσουν προεξοφλώντας νίκη μια και η συμμαχία με το Ισραήλ με τις πλάτες τις Αμερικής θα ήταν ο σίγουρος νικητής.
Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Οι αγανακτισμένοι της Αιγύπτου άρχισαν ταραχές με πρώτο στόχο την Ισραηλινή πρεσβεία. Αν ανατραπεί η σημερινή εξουσία της Αιγύπτου που εξασφάλιζε ειρήνη και ασφάλεια στο μαλακό υπογάστριο του Ισραήλ, να μην θεωρείται τίποτε δεδομένο.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.