Χθες

– Από την σωτηρία στο haircut. Το μόνο που μένει είναι να προσδιοριστεί το ποσοστό. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα μιλάνε για 50% κι επάνω. Αυτοί που τους ενδιαφέρουν (κοντόφθαλμα) μόνο οι Τράπεζες των χωρών τους θέλουν γύρω στο 25%. Έτσι κι αλλοιώς, όποιο ποσοστό να ορίσουν θα καταλάβουν σε πολύ λίγους μήνες ότι το βαρέλι που λέγεται ελληνική οικονομία δεν σώζεται ούτε με κούρεμα ούτε με ξύρισμα. Πρέπει να γίνουν πάρα πολλά πέρα από τα τραπεζικά και οικονομικά μέτρα, που δεν είναι ούτε ασπιρίνη σε καρκίνο, για να πάρει αυτό το κράτος μπροστά.

– Τις τελευταίες μέρες ανεβαίνουν οι τόνοι σε πολιτικό, κομματικό, συνδιακλιστικό και τοπικό επίπεδο. Το ‘ανεβαίνουν οι τόνοι’ είναι στο ευγενικό η ανταλαγή ύβρεων, απειλών κλπ. Ποιός πάει στοίχημα ότι όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε τέτοια πρόσωπα όλο και περισσότερο αμασκάρευτα, στο φυσικό τους που λένε. Κάτι είναι κι αυτό.

– Διαγράφτηκε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία. Ο λόγος σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ είναι ότι ο κ. Σαμαράς εννοεί ότι λέει. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι «είμαι αντίθετος με όσους νοιάζονται μόνο να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης με καθημερινές πορείες». Ισχύουν και για αν βγει Κυβέρνηση; Ιδίως το τελευταίο; Καλύτερα θα ήταν μαζί με το πιο νεο Οικονομικό του πρόγραμμα το Ζάππειο στα τρία, να βγάλει και ένα πρόγραμμα απεργιών και πορειών. Μη πάθουν κανένα δημιουργικό σοκ τα ΜΑΤ και τρέχουμε σε φαρμακεία και νοσοκομεία για επανεκκίνηση της οικονομίας.

3,5$ το Brent(114.68$), 3$ WTI (87.23$).

– Άνοδος για Dow Jones και Nasdaq.

– Χρηματιστήριο Αθηνών

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.