Χθες

– Έληξε η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά από διαβεβάιωση του κ. Καστανίδη ότι θα φύγουν οι ιδιώτες από την αποκομιδή, θα λυθεί η επιστράτευση και θα αποχωρήσουν τα ΜΑΤ από τους ΧΥΤΑ όπως λένε τις χωματερές.

– ‘Παράπτωμα εις βάρος του έθνους που αγωνίζεται να σωθεί’, από την κ. Κατσέλη η μη ψήφιση του πολυνομοσχέδιου, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μας. Ευτυχώς που δεν επίασε τόπο και έτσι σωθήκαμε. Αυτό δεν δίνει λύση για το πως θα απαλλαγούμε από όλους αυτούς που μας έχουν ξεσκίσει στο ‘σώσιμο’ τόσα χρόνια.

– Εκλογές η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, για ανάδειξη των αιρετών μελών τους Δ.Σ. της.

– Γεναίο κούρεμα μέχρι και 80% εισηγείται η τρόικα. Καταστροφικό ένα μεγάλο κούρεμα της τάξης του 50% ο ΣΕΒ. Λεβέντες άκουσε κανείς σας το ‘πάρε το αυγό και κούρευτο’; Τρίχες είναι όλα αυτά. Αν δεν υπάρξει πραγματική ανάπτυξη κουρεμένοι-ξυρισμένοι το ίδιο χάλια θα είμαστε και χειρότερα θα πηγαίνουμε όχι από χρόνο σε χρόνο, αλλά από δόση σε δόση.

– 62.2 δισ. € μέτρα πρέπει να λάβει η κυβέρνηση μέχρι το 2014 για να καταφέρουμε να αυξήσουμε το χρέος μας από 354,7 δισ. το 2011 στα 420,6 δισ. το 2012 και στα 425,5 δισ το 2013 σύμφωνα με την έκθεση της κομισιόν. Αν αυτό δεν λεγεται παράνοια πως αλλοιώς λέγεται; Μήπως δικά σας τα πετρέλαια και σας χρωστάμε και λεφτά και ευγνωμοσύνη;

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.