Χθες

– Το πόσο τσούζει τα κόμματα η ανυπακοή του κόσμου μπορεί να μετρηθεί από δύο γεγονότα.
1) Τα επίσημα media (κρατικά και ιδιωτικά) εστιάσαν στα γεγονότα για την 28η Οκτωβρίου μόνο στην Θεσσαλονίκη και κάνουν φιλολογία λες και ήταν το μοναδικό γεγονός, με μοναδικούς συνομιλητές κάποια κόμματα.
2) Σε όλες τις περιφέρειες έγιναν επεισόδια. Για μερικές αναφέρονται τα blogs. Σε άλλες όπου εκτιλήχτικαν σκηνές απείρου κάλους με τους διαδηλωτές να καταδιώκουν τους εκπροσώπους και των δύο κομμάτων, αυτοί να καταφεύγουν σε κτίριο και να δίνεται μάχη σώμα με σώμα με την αστυνομία, ανάγκασαν χρήστη να ‘κατεβάσει’ το video από το youtube και στα δελτία ειδήσεων να αναφερθούν ότι στ. …. η παρέλαση έγινε ομαλά. Δεν πειράζει, αν δεν κατάλαβαν με την πρώτη θα υπάρξει επανάληψη για να το εμπεδώσουν σε κάθε εκδήλωση.
‘Οσο και αν κατάλαβαν και τα δύο κόμματα ότι δεν τους παίρνει για εκλογές γιατί οι υποψήφιοί τους μόνο αφισοκολημένοι ή μέσω τηλεόρασης μπορούν να εμφανιστούν και αυτό θα ήταν καταστροφή και για τα δύο, ο καιρός θα επιδεινώσει τη θέση τους, μια και πρέπει να βγούν σιγά σιγά και τα ψιλά γράμματα της νέας συμφωνίας με τις συνέπειές τους.
Τα Ασφαλιστικά Ταμεία που ‘δεν θα θιγούν’, οι κρατικές εταιρείες όπως και άλλες που θα ξεπουληθούν ή θα κλείσουν και πάει λέγοντας.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.