Διώξτε τώρα τον χυδαιότερο εκβιαστή στην ιστορία του λαού μας

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρέπει να βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ένα Πρωθυπουργό που ο εκβιασμός του δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, ούτε στην εποχή της Τουρκοκρατίας.
Το δίλημμα δεν είναι αν θέλουμε αυτόν ή το ΠΑΣΟΚ. Αναλογιστείτε σε ποια κατάσταση θα είναι ο λαός μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες τα Χριστούγεννα που μας έρχονται χωρίς την καταβολή της έκτης δόσης. Πολλοί θα συρθούν να ψηφίσουν ναι αλλά πολλοί περισσότεροι που θα βλέπουν τα αδιέξοδα βουνά αξεπέραστα πλέον ότι και αν ακολουθήσει θα ψηφίσουν όχι. Τότε δεν θα γίνουν εκλογές.
θα γίνει εμφύλιος πόλεμος, θα χυθεί αίμα στους δρόμους. Όχι με έναν και δυο νεκρούς. Η Λιβύη θα μας θυμίζει παράδεισο. Όσο νωρίτερα φύγει, αν γίνεται σήμερα τόσο λιγότερα προβλήματα θα επιβαρυνθούμε πάνω από τα σημερινά.
Ο κόσμος θα βγει έξω και δεν θα ακούει ούτε κόμματα ούτε πολιτικούς. Οι αιματηρές ταραχές ήταν δύσκολο να αποφευχθούν για το 2012 με τα προ δημοψηφίσματος δεδομένα.
Η Ελλάδα δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι το δημοψήφισμα. Δεν έχει την οικονομική άνεση, το χρονικό περιθώριο, τις αντοχές του κόσμου για να φτάσει μέχρι εκεί. Μόνη λύση να φύγει τώρα.
Όχι άλλες επιστολές, όχι άλλες συζητήσεις. Πράξεις τώρα. Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο ούτε μιας ημέρας με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε.
Ο αρχηγός της διάδοχης κατάστασης φαίνεται πιο επικίνδυνος και από τον σημερινό πρωθυπουργό. Τέτοιες ηγετικές ομαδούλες δεν πρέπει να ξαναϋπάρξουν στο μέλλον. Δεν υπάρχει αντοχή, το σύστημα δεν έχει την ελαστικότητα για να απορροφήσει άλλα τραγικά λάθη.
Η διακυβέρνηση πρέπει να γίνει πιο πλουραλιστική και πιο δημοκρατική. Αλλιώς τα δεινά μας δεν θα έχουν τέλος.

This entry was posted in Αταξινόμητο. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.