Περιμένοντας τους νέους σωτήρες

Μέχρι χθες η ΝΔ ήταν αντιμνημονιακή, αλλά για το καλό της Ελλάδας και κάτω από τις συνθήκες που δημιούργησαν οι άχρηστοι του ΠΑΣΟΚ ενέδωσε. Δεν ήξερε τι συνθήκες είχαν δημιουργήσει αυτοί οι επικίνδυνα άχρηστοι πασόκοι.
Το 2009 το ΠΑΣΟΚ μοίραζε προεκλογικά λεφτά γιατί δεν ήξερε τις άσχημες συνθήκες που είχαν δημιουργήσει αυτοί οι κλέφτες της ΝΔ όσο ήταν κυβέρνηση. Μόλις το έμαθε όμως έκανε τα πάντα για να μας σώσει με προσωπικές θυσίες και ψυχολογικές τραγωδίες των στελεχών του.
Το 2004 η ΝΔ έλεγε στους Έλληνες ότι αξίζουν καλύτερη Ελλάδα και την θελήσαν οι Έλληνες (την Ελλάδα και την ΝΔ). Αλλά μόλις έμαθε, αφού έκανε απογραφή, τα οικονομικά μας χάλια έκανε ένα τεράστιο αγώνα για να μας γλυτώσει από το χείλος του γκρεμού που μας είχαν φέρει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ.
Καλοί είναι και ευτυχώς που έχουμε τέτοια ηγεσία που μας σώζει συνέχεια, παρά το ότι δεν το αξίζουμε γιατί εκτός από τις επικεφαλίδες των παραπάνω γραμμών και τα δυο αυτά κόμματα πολύ διακριτικά, δεν μπορώ να πω, σε όλη τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας τους, μας τόνιζαν ότι: γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, εργάτες, αγρότες, φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες, σκουπιδιάρηδες, λιμενεργάτες, ναυτικοί, συνταξιούχοι, φαρμακοποιοί, περιπτεράδες, φουρνάρηδες, αξιωματικοί, δάσκαλοι, καθηγητές, και κάποιοι ακόμη ελάχιστοι κλάδοι που μου διαφεύγουν όντας μια μικρή μειοψηφία, με την κομματική στήριξη της αντιπολίτευσης, ζούσαν εις βάρος του Ελληνικού λαού, εκβιάζοντας τον με τις πανίσχυρες συντεχνίες τους.
Ναι αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Πρέπει εκτός από το να μας σώζουν την τελευταία στιγμή, να μάθουν  εκείνο το κόλπο με τον Λάζαρο. Τους έχω εμπιστοσύνη, οι δυνατότητές τους είναι απεριόριστες. Μόλις φτιάξουν την καλύτερη Ελλάδα των ονείρων μας/τους, να μας αναστήσουν. Μέχρι τότε καλή ψυχή.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.