Σήμερα

– Ορκομοσία εκτός απροόπτου της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Δεν είναι γνωστό αν θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τη χώρα στις επόμενες εκλογές. Από τα δυο κόμματα που την στηρίζουν έχει αρχίσει ήδη με την άνωθεν ανοχή η αντιπολίτευση για λόγους εκλογικής σκοπιμότητας. Για να δούμε τι πειθαρχία θα ζητήσουν όχι προφορικά αλλά με έργα από τα στελέχη τους οι ηγέτες τους. Ειδικά στο ΠΑΣΟΚ που έχει τεθεί ήδη θέμα ηγεσίας του κόμματος μια και τυπικά η θητεία του προέδρου στο κόμμα λήγει στις 12 Νοεμβρίου οι δύο αρχηγοί του θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο αν ξεκινήσουν όπως καταστατικά προβλέπεται. Ο μεν ένας είναι ήδη φθαρμένος ενώ ο άλλος θα συμμετέχει στην κυβέρνηση των νέων μέτρων. Προβλέπεται καταστατικά και δημοκρατικές διαδικασίες να πηγαίνουν για «ολιγοήμερες» διακοπές.

– Κλειστά τα Τέμπη στις 1, 3, 7, 9 και 11 Νοεμβρίου 2011, μεταξύ 06:00 – 08:00 πμ για επιθεώρηση των πρανών. Από 14-25 Νοεμβρίου θα κλείσουν τελείως για έργα συντήρησης.

Γιορτάζουν
Μηνάς, Μηναίς, Μήνα, Μίνος, Μίνως, Δράκων, Δράκοντας, Δράκος, Δρακούλης, Δρακούλα. Βίκτωρ, Βίκτορας, Βικτωρία, Βικτορία, Βικτόρια, Βικέντιος, Βικέντης, Βικεντία.

(Πηγή: www.eortologio.gr)

This entry was posted in Γιορτάζουν, Σήμερα. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.