Διεθνής Διαφάνεια vis Ελληνική αδιαφάνεια

– Καλά στα οικονομικά βρήκαν τις χίλιες δυο δικαιολογίες, για το ΠΑΣΟΚ μιλάμε και το λεφτά υπάρχουν. Στο μεγαλύτερο στόχο και κύριο προεκλογικό τους σύνθημα την διαφάνεια τι έκαναν; Δυο θέσεις κάτω η Ελλάδα το 2011 (80η θέση) από το 2010 (78η θέση), στην Διεθνή διαφάνεια, και 9 θέσεις κάτω από το 2009 (71η θέση).
Για να μην νοιώθουν αδικημένοι οι της ΝΔ αυτοί κατάφεραν να καλύψουν το υπόλοιπο κενό από το 2004 που είμαστε στην 49η θέση.
Ο κ. Σημίτης μας έκανε την τιμή να στείλει την χώρα από την 36η θέση στα χέρια των διαδόχων του.
Για όλα τα άλλα να πουν όποια δικαιολογία θέλουν. Για τις συγκεκριμένες κατατάξεις που είναι καθαρά εσωτερικό θέμα χωρίς επηρεασμό από κανένα εξωτερικό παράγοντα, τι έχουν να πουν τα λαμόγια της Βουλής;
Η μόνη απάντηση; ήταν πολλά τα λεφτά και είναι. Ξεπουλάνε όλη την Ελλάδα για να βγάλουν και άλλα. Σκοτώνουν χωρίς ενδοιασμό αρκεί να βγάλουν λεφτά. Τα υπόλοιπα που λένε στις ειδήσεις, ή κουβεντούλες ότι βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, είναι παραμύθια της χαλιμάς.
Αν δεν είναι στο ίδιο τσουβάλι γιατί τους στηρίζουν; για να φάνε κι’ άλλα; Οι μπούρδες που εκστομίζουν ή νομολογούν δεν πείθουν κανένα ούτε μέσα στην Ελλάδα ούτε έξω. Αν δεν γίνουν πραγματικές δίκες και καταδίκες για παραδειγματισμό των κύριων υπαιτίων αυτής της κατάστασης μην περιμένετε να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Η οικονομική εξυγίανση περνάει υποχρεωτικά μέσα από την κοινωνική κάθαρση.
Πηγή: Διεθνής Διαφάνεια.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.