Χθες

– Με τον πρώτο χιονιά τα πρώτα παρατράγουδα. Δεκάδες άτομα εγκλωβίστηκαν στην Εγνατία; Σε παράκαμψη της όπως αφήνει να εννοηθεί η τροχαία Κοζάνης; Αλαλούμ και στην ενημέρωση. Πάντως έχει αρχίσει η μεταφορά των εγκλωβισμένων σε ξενοδοχεία της Κοζάνης με λεωφορεία.
Μην ψάχνετε για ευθύνες. Οι αυτοκινητιστές τα έβαλαν με τα συνεργεία, αν ρωτήσετε τα συνεργεία θα σας πουν ότι φταίει η εταιρεία, αν ρωτήσετε την εταιρεία θα σας πει ότι φταίει το κράτος και η τροχαία είπε ότι φταίνε οι αυτοκινητιστές που δεν ήταν εφοδιασμένοι με αλυσίδες. Την επόμενη φορά που θα κυκλοφορείσετε σε εθνικό άξονα με τα μεγάλα διόδια, τα συνεργεία που έχουν κάνει ασκήσεις ετοιμότητας κλείνοντάς τον σε ανύποπτες ώρες και μέρες για τις «ασκήσεις» τους, προτιμήστε για μεταφορικό μέσον κάποιο Panzer τελευταίας γενιάς να είναι και οικολογικό. Πάντως παίζει ο «παράγων εντοπιότητα» να έβαλε το χεράκι του για τόνωση της πεσμένης κίνησης της αγοράς της Κοζάνης. Σε παρόμοιες εποχές κρίσης στο παρελθόν υπάρχουν άπειρα τέτοια δείγματα γραφής. Η εφευρετικότητα του Έλληνα δεν έχει όρια.

– Άλλη μια «ένταση» στο Υπουργικό Συμβούλιο αναφέρουν τα media. Δηλαδή με τι «προσόντα» περιμένουν να λειτουργήσει.
Οι δυο «μεγαλομέτοχοι» του Υ.Σ. όταν ήταν οι καλές εποχές και με μονοκομματικά Υ.Σ. δεν είχαν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν λόγω των γνωστών ΑΟΖ μέσα σε κάθε υπουργείο. Το να έχεις την απαίτηση αυτά τα άτομα να μπορούν να λειτουργούν κάτω από τις σημερινές συνθήκες δεν δείχνει σοβαρό βαθμό ευφυΐας.

Μικροάνοδος για Brent(107.89$), 2$ ↑ το WTI (99.43$).

– Άνοδος για Dow Jones και Nasdaq.

– Χρηματιστήριο Αθηνών.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.