Χθες

– Νέα ομολογία για κάψιμο των ελληνικών δασών.
Ο πρώην πρωθυπουγός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ είναι ο δεύτερος που ομολογεί δημόσια ότι η επίσημη Τουρκία (ΜΙΤ) έβαζε φωτιές σε ελληνικά δάση. Ο πρώτος που είχε ομολογήσει ήταν ο βουλευτής Εντίπ Σεντάτ Μπουτσάκ το 1996. Ένας από τους εμπρηστές ήταν ο Αμπντουλάχ Τσατλί αρχιμαφιόζος καταζητούμενος, επίσημα που κηδεύτηκε καλυμμένος με την τουρκική σημαία και η τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τανσού Τσιλέρ που ήταν στην κηδεία είχε δηλώσει:
«Εμείς τιμούμε με σεβασμό αυτούς που πυροβολούν εν ονόματι του κράτους». Όλοι οι εμπρησμοί σύμφωνα με τις δυο ομολογίες έγιναν επί πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ. Με δεδομένο ότι η Τανσού Τσιλέρ ήταν έμμισθη πράκτορας της CIA και κατά τη διάρκεια της θητείας της ως πρωθυπουργός (σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της δίκης για την Εργκενεκόν), ποιανού ήταν τελικά οι εντολές;
Αν προκύπτουν επίσημα στοιχεία ή αν μπορούν να εξαχθούν μήπως δικαιούμαστε αποζημίωση; Ή για άλλη μια φορά μας έχουν στο χέρι με αποκαλύψεις για λαμογιές και γι’ αυτό η επίσημη λαμογιοπολιτεία μας τηρεί σιγή ιχθύος.
Και για την «αποκάλυψη» υπάρχουν ερωτηματικά. Για την «ομολογία» όλα έγιναν επί πρωθυπουργίας Τσιλέρ. Τότε πως γίνεται να σκοτώθηκε εμπρηστής ελληνικών νησιών όταν ήταν ακόμη αντιπρόεδρος η κ. Τσιλέρ (προτού γίνει πρωθυπουργός). Ψάχνουν και αυτοί για εξιλαστήρια θύματα, όχι κάποια αγαθά βέβαια, για την μπόχα που συνοδεύει τη «δημοκρατία» τους.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.