Χθες

– Για τον τραυματισμό του αστυνομικού από τον Κουλούρη: Οι αστυνομικοί έχουν προσληφθεί για να φυλάνε την εξουσία και να τους πληρώνουμε εμείς. Αν εμείς είμαστε έρμαια των πολιτικών οι αστυνομικοί είναι δούλοι με δικαίωμα ζωής ή θανάτου. Όπως και να το ντύσουμε επικοινωνιακά, γυμνό έτσι ήταν και θα είναι με τους νταβατζήδες που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο.
Αυτοί το μόνο που καταλαβαίνουν είναι το «οδόντα αντί οδόντος οφθαλμόν αντί οφθαλμού» και σε αυτούς και μόνο σε αυτούς αξίζει αυτή η μεταχείρηση.

– Οι «δικοί μας» βάνουν τα τσιράκια τους (Al Jazeera που έχει αλλάξει χέρια και διευθυντή ειδήσεων) να αναρωτιούνται «απέτυχε ο Αραβικός Σύνδεσμος στη Συρία;»
Ενώ το Reuters αναφέρει ότι δεν ζητάν ειδικούς από τον ΟΗΕ. Είναι δοκιμασμένοι και με καθαρές λύσεις: Ιράκ κούκλα το έκαναν και το άφησαν μετά από 8 χρόνια διορθώσεων. Λιβύη, κρύβουν προς το παρόν τις ειδήσεις για πολέμους συμμοριών. Γιουγκοσλαβία εκεί ξεπέρασαν και τον Χριστό από έννα κράτος φιάξανε εφτά και αδελφωμένα.

– Βενεζουέλα: Ο Τσάβες επιμένει ότι «δεν θα αποζημιώσει», επειδή εθνικοποίησε τις εγκαταστάσεις Exxon Mobil. Δήλωσε ότι δεν θα αναγνωρίσει την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου μεταξύ της χώρας του και της εταιρείας.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.