Χθες

– Πιέζουν οι Αμερικανότουρκοι μέσω του ΟΗΕ για «επίλυση του Κυπριακού» πρωτού αναλάβει η Κύπρος την προεδρεία της ΕΕ το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Πως ο κ. Μπαν Κι Μουν ζητάει με επιστολές του την επίλυση του θέματος πριν από την 01/07 γνωρίζοντας ότι η Κύπρος έχει ήδη αναλάβει από 01/01 την Προεδρία της ΕΕ σε θέματα Άμυνας και Ασφάλειας. Ο λόγος; η Δανία που έχει αναλάβει για 7η φορά την προεδρία του συμβουλίου της ΕΕ δεν συμμετέχει στις επιτροπές Άμυνας και Ασφάλειας.
Μήπως ο στόχος δεν είναι μόνο η Κύπρος αλλά και το αμυντικό δόγμα της ΕΕ;

– Άλλο ένα νεοκλασσικό κτίριο (που ήταν διατηρητεό) απότελεί παρελθόν. Το Ακροπόλ Παλλάς (στη συμβολή Πατησίων και Αβέρωφ) τηλύχτικε στις φλόγες από το ισόγειο μέχρι τον τελευταίο όροφο.

– Ο κ. Καψής και τα τρία κόμματα θα στηρίξουν μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου σύμωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

– Πρέπει να ενοικιαστούνε (η Ακρόπολη και οι αρχαιολογικοί χώροι) συμβουλεύει βουλευτής. Πως θα συνεχίσει να παίρνει μισθό και σύνταξη. Τα αρχαία εκεί θα μείνουνε δεν φεύγουν. Βέβαια μια καλή προσφορά πιθανόν να την εξέταζαν. Όπως αυτή των υποβρυχίων, ή αυτή του «Ελ. Βενιζέλος» που την «εξέτασαν» και τα δυο κόμματα.
Αυτοί που ξέρουν πότε πρέπει να πουλούν και πότε να αγοράζουν ξεχωρίζουν από μακριά, (από τους φάρους των περιπολικών που τους συνοδεύουν).

– Πάγκαλος «όχι εκλογές πρωτού επιτευχθούν οι στόχοι» μετάφραση από τα πολιτικά στα ελληνικά: όχι εκλογές άμα δεν ξαναβγώ βουλευτής.

– Καρατζαφέρης σε δήλωση του : «η Ελλάδα πρέπει να λειτουργήσει ως μία γροθιά. Με σηκωμένο το ένα δάκτυλο ή το άλλο δεν είναι δυνατόν να γίνει»
Έχει απόλυτο δίκιο, τόσος κόσμος με σηκωμένα και τα δέκα δεν κάναμε τίποτε, την επόμενη φορά πρέπει να το κάνουμε όπως μας το λέει.

Kαι παρακάτω: «Κοινή συνάντηση πολιτικών αρχηγών με την τρόικα και όχι κατά μόνας» . Μετάφραση πάλι από πολιτικά σε ελληνικά: Πεινάω

– Ακαταλαβίστηκες ειδήσεις: Υποχρεώθηκε σε παραίτηση ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελβετίας Φίλιπ Χίλντεμπραντ γιατί δεν μπόρεσε να πείσει την Κυβέρνηση ότι δεν συμβούλεψε αυτός την γυναίκα του (την πρώην πρόεδρο της Τράπεζας) να αγοράσει συνάλλαγμα από το οποίο κέρδισε 50.000 €. Όποιοι Έλληνες το κατάλαβαν δικαιούνται δωρεάν κάρτα μετανάστευσης.

Πτώση για Brent(112.21$) και WTI (101.31$).

– Άνοδος για Dow Jones και Nasdaq.

– Χρηματιστήριο Αθηνών.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.