Χθες

– Τον Μάρτιο η απόφαση για περαιτέρω ενίσχυση (πάνω από 500 δισ ευρώ), του υπό ίδρυση προσωρινού ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας (EFSF, ESM). Η Ευρώπη δέχθηκε ισχυρές πιέσεις κατά την διάρκεια του G20 να αυξήσει το ποσό. Για να γίνουν ακόμη πιο πειστικοί και πιεστικοί δεν πήραν απόφαση για αύξηση των κεφαλαίων της Διεθνούς Τράπεζας (ΔΝΤ) κατά 500 δισ. $.

– Αρχίσανε τις δημοσιογραφικές διαρροές για 40 βουλευτές που εξήγαγαν πάνω από 100.000 €, το 2011 και για τους οποίους έχει αρχίσει αντιπαραβολή με τα πόθεν έσχες του και μπλα μπλα μπλα. Ο Βουλευτής του εκατομμυρίου ποιος είναι; Ας απαντήσουν πρώτα σε αυτό και μετά προχωρούνε παρακάτω σαν καλές σουπιές.

– «Εδώ και δυόμιση χρόνια όλοι στην Ελλάδα ζουν με το φόβο μιας επερχόμενης χρεοκοπίας. Γι’ αυτό και κανείς δεν αγοράζει, κανείς δεν επενδύει, ο κόσμος αποσύρει τις καταθέσεις του. Φοβάμαι ότι ακόμα και το κούρεμα του χρέους και το δεύτερο δανειακό πακέτο δεν επαρκούν για να το αλλάξουν αυτό. Εάν δεν αντιμετωπίσουμε αυτό το φόβο, η Ελλάδα θα συνεχίσει να βυθίζεται στην ύφεση και όλες οι επίσημες προβλέψεις, όπως και προηγουμένως, θα διαψευσθούν»
Για πόσο ηλίθιους ψάχνετε κύριε Ραγκούση; Γιατί δεν πείθετε πρώτα τους βουλευτές που ψήφισαν όλα τα μέτρα μετά τα στελέχη του κινήματος και τέλος απευθυνθείτε και στον λαό.
Για να τα πούμε πιο απλά να το καταλάβετε και να το χωνέψετε. Κανείς από αυτούς που ψηφίζουν τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) δεν τα πιστεύει σε τίποτε. Τα ψηφίζουν για χίλιους δυο άλλους λόγους εκτός γιατί πιστεύουν στο παραμικρό αυτές τις δυο παρατάξεις. Προκύπτει το θέμα σε ποιους να πείτε ότι είστε δημοκρατικά εκλεγμένοι. Εκεί κολλήσατε;

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.