Χθες

– Πόρισμα για το έλλειμα του 2009: Φούσκωσε μόνο του. Αυτό σηκώνει μήνυση από το Farin Up αν και το τελευταίο θέλει νερό, πολύ νερό. Δημοκρατική Αριστερά: υπάρχουν πολιτικές ευθύνες από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Αν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό έγκλημα που διαπράχθηκε από Έλληνες πολίτες κατά της χώρας παίρνει το χαρακτηρισμό της «πολιτικής ευθύνης», όλοι όσοι έχουν δικαστικές ποινές μεταπολεμικά πρέπει να ζητήσουν αποζημιώσεις.

– Οικονοστρατιωτική ένταση στον 38ο παράλληλο. Η Β. Κορέα ισχυρίζεται ότι ο πύραυλος που θα εκτοξεύσει θα θέσει σε τροχιά ένα δορυφόρο παρατήρησης για πολιτική και επιστημονική χρήση. Το κονσόρτσιουμ δυτικών συμφερόντων ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα είναι δοκιμή βαλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς. Απειλές για κατάρριψη του από την Ιαπωνία. Θα εκτοξευθεί 12-16 Απριλίου.

– Εκατό εκατομύρια παραπάνω από την αρχική εισήγηση η ενίσχυση του firewall των ESM – EFSF. Από 500 δισ. που είναι σήμερα θα φτάσει τα 800 δισ. ευρώ μέχρι το 2013.

Άνοδος για Brent (123.07$), στάσιμο το WTI (103.17$).

– Άνοδος για Dow Jones, πτώση για Nasdaq.

– Χρηματιστήριο Αθηνών.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.