Χθες

– Στη Δανία η μια μετά την άλλη οι Τράπεζες λύνουν τα συμβόλαιά τους με την «Moody’s». Μετά από σχετική «δημοσκόπηση» των πελατών τους, φάνηκε ότι τους πελάτες τους δεν ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη της Moody’s για την Τράπεζα με την οποία συναλλάσσονται. Το χειρότερο όμως είναι ότι τον Ιούνιο η Moody’s είχε αρνητική κριτική για την αγορά στεγαστικών ομολόγων της Δανίας που είναι η τρίτη μεγαλύτερη στο κόσμο. Η αγορά από την κριτική μέχρι σήμερα έχει σημειώσει παγκόσμιο ρεκόρ ανόδου με 6,3%. Σαν αξιολογούμενη η Moody’s μάλλον δεν περνάει πουθενά. Ας μην στενοχωριέται πάντως, θα της μείνουμε εμείς για πελάτες.

– Επανήλθε ο κ. Συμπιλίδης στους συνδυασμούς της ΝΔ. Ο κ. Συμπιλίδης ήταν αποστάτης του αποστάτη. Για όσους δεν θυμούνται, ήταν ο άνθρωπος που αποστάτησε το 1993 από την ΝΔ ρίχνοντάς την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτός και αν είναι η εγγύηση της αυτοδυναμίας κατά τον κ. Σαμαρά. Εν τω μεταξύ οι Γ. Βαγιωνάς (Χαλκιδικής) και Μ. Χαλκίδης (Ημαθίας) αποχώρησαν από την εκλογική μάχη δηλώνοντας σαν αιτία τον κ. Συμπιλίδη.
Στο βωμό των σκοπιμοτήτων καλός είναι και ο Εφιάλτης. Ούτε μια ψήφο της προκοπής δεν μπορεί να βρει κανείς σήμερα. Ιδιαίτερα αν θέλει αυτοδυναμία στη χώρα, την ώρα που έχει κάνει το κόμμα του, όντας αντιπολίτευση, το μισό από αυτό που παρέλαβε. Δεν τον πάνε σε κανένα αχυρώνα καλύτερα να τον ξεκινήσουν φροντιστήρια πως μοιράζουν σε δυο γαϊδούρια τ’ άχυρα και σιγά σιγά θα καταφέρει και τα ποιο δύσκολα, σε τρία γαϊδούρια και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσει τα δέκα εκατομμύρια αν προλάβει ακόμη και στην ηλικία του φίλου του του Μητσοτάκη να φτάσει αλλά μέχρι τότε δεν θα είναι ζωντανά τα γαϊδούρια βέβαια.

Σαμαράς για άλλη μια φορά το πιασάρικο σύνθημα του: «Πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας».
Καπετάνιε το σχέδιο και το σύνθημα πες μας και εμείς θα κάνουμε τέτοιο γιουρούσι που αν το δει ο Κολοκοτρώνης, θα μείνει άγαλμα.

Μικροδιακυμάνσεις για να ξέρουμε ότι δεν κόλλησε το dashboard του site, για Brent (118.00$) και WTI (102.58$).

– Πτώση για Dow Jones και Nasdaq.

– Χρηματιστήριο Αθηνών.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.