Χθες

– Eurostat: Το δεύτερο μεγαλύτερο έλλειμμα ως ποσοστό ΑΕΠ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 9,1% είχε η Ελλάδα για το 2011, κρατώντας χωρίς συναγωνισμό τα σκήπτρα του συνολικού χρέους που αντιπροσωπεύει το 163,5% του ΑΕΠ. Πολιτικοί: ότι ακούσατε διαβάσατε, είδατε εσείς, γιατί εγώ δεν είδα δεν άκουσα δεν διάβασα τίποτε. .

– Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στη Γαλλία ήταν το πιο ηχηρό χαστούκι που ακούστηκε στην ΕΕ, από εκλογές. Η ακροδεξιά με 18% δεν είναι τίποτε άλλο από την αποτυχία στην πράξη της μιας από τις δυο χώρες που ίδρυσαν την ΕΟΚ. Για την ιστορία Σαρκοζί 27,18%, Ολάντ 28,63%, Λεπέν 17,90%, Μελανσόν (αριστερά) 11,11%, Μπαϊρού (κέντρο) 9,13%.

– Την υπόθεση Τσαλικίδη ξεθάβει η ελληνική δικαιοσύνη προεκλογικά. Για όσους δεν θυμούνται ο Κώστας Τσαλικίδης ήταν ο νεκρός της υπόθεσης Vodafone το 2005. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει βάλει δυο φορές την υπόθεση στο αρχείο, οι ιατροδικαστές δεν έκαναν ιατροδικαστική έρευνα στο χώρο της «αυτοκτονίας» δεν αναφέρουν πιθανή ώρα ή ημέρα θανάτου. Η δικαιοσύνη είχε αρνηθεί επανειλημμένα μέχρι σήμερα την εκταφή του. Αυτή είναι η δημοκρατία και των δυο κομμάτων.

– Ομάδες ατόμων διακόπτουν τις προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι είναι βαλτοί από τους ίδιους. Αν δεν πληρώσουν κάποιον και μάλιστα καλά σιγά μη τους κάνει τέτοια χάρη δωρεάν.

Σχεδόν στάσιμα Brent (118.71$) και WTI (103.10$).

– Πτώση για Dow Jones και Nasdaq.

– Χρηματιστήριο Αθηνών.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.