Χθες

– Σαμαράς: “9 βήματα για την έξοδο από την κρίση”.
Μ’ αρέσει που κατηγορούσαν τον Καρατζαφέρη. Ετούτος εδώ τους έχει ξεπεράσει όλους, Από τα Ζάππεια, στην άρνηση υπογραφής του μνημονίου και από την επαναδιαπραγμάτευση στην άμεση εφαρμογή των μέτρων. Για να μην απασχολεί το κόσμο με αυτά που βλέπει κάθε μέρα στον ύπνο του, ας του πάρει κάποιος έναν ονειροκρίτη και ας πάει σπίτι του ο άνθρωπος. Άμα ήταν κρατάγαμε και τον Γιωργάκη για τέτοιου είδους κυβέρνηση, που δικαιολογημένα θα νοιώθει αδικημένος ακούγοντας τον να επαναλαμβάνει αυτά που έλεγε και έκανε ο ίδιος πριν δυο μόλις χρόνια τόσο προς τα μέσα, όσο και προς τα έξω.

– Τσοχατζόπουλος για τους διαδόχους του:«δεν μπορεί να ισχύει ότι όλοι αυτοί είναι αθώοι και ο μόνος ένοχος δήθεν είμαι εγώ που έφυγα από το ΥΠΕΘΑ το 2001»
Είναι γεγονός ότι μπροστά σε αρκετούς άλλους πολιτικούς της εποχής του είναι άγιος. Δεν είναι όμως παρθένος και αυτά που του καταλογίζονται ισχύουν. Αν υπήρχε δικαιοσύνη και λειτουργούσε δεν θα μιλάγαμε για κακουργήματα αλλά για εθνικούς προδότες. Και μια και δεν ισχύει η θανατική ποινή, δήμευση περιουσιών, όπου και αν τις έχουν και απέλαση για πάντα. Για τουλάχιστον 1000 μήπως υπάρξει κάποιος συνετισμός, αλλιώς άλλους τόσους. Αν υπήρχε βέβαια πρόθεση από κάποια κυβέρνηση για μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή διακυβέρνηση.

– Βενιζέλος: “Η χώρα δεν αντέχει άλλη δημαγωγία”.
Πάντα θα συμφωνώ μαζί του. Τόση που έφαγε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φτάνουν και περισσεύουν για άλλες δυο χρεοκοπίες.

– Μιχαλολιάκος για ΣΥΡΙΖΑ: “Λυγούρια της εξουσίας”. Αυτός γιατί είναι εκεί;
Το κόμμα του μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει αρχές και θέσεις που τις διατυμπανίζουν, δικαίωμά τους. Αυτό που δεν έχει σε σχέση με όλα τα άλλα κόμματα είναι, ένα, για τα μάτια του κόσμου, στοιχειώδες πρόγραμμα διακυβέρνησης. Άρα δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς για “λυγούρια” αφού είναι καθαρόαιμοι και απροκάλυπτοι σφετεριστές της εξουσίας.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.