Χθες

– Αν σας ληστέψουν, παίρνοντας ότι έχετε και δεν έχετε, τι σας ενδιαφέρει περισσότερο, να πάρετε πίσω τα κλεμμένα ή να τιμωρηθεί ο δράστης;
Αλλά και στην πράξη τι συμβαίνει; Όταν γίνεται μια κλοπή, ληστεία, αρχαιοκαπηλία, πρώτα επιστρέφεται η λεία στους δικαιούχους και ακολουθεί η δικαστική δίωξη η οποία μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια.
Αυτό φαίνεται ότι δεν το γνωρίζει κανείς πολιτικός. Όλοι τους ενδιαφέρονται για την παραδειγματική τιμωρία του συναδέλφου τους, προσπαθώντας να αποκομίσουν όσα περισσότερα πολιτικά ή άλλα οφέλη προκύψουν και για την λεία ούτε λόγος. Και όχι μόνο, χάσαμε ότι χάσαμε από τις παρανομίες, που αποκαλύπτονται, των εθνοπατέρων μας, αλλά επιβαρυνόμαστε και με όλα τα έξοδα των διαδικασιών που κάθε φορά εμπνέονται οι πολιτικοί μας για “δίωξη” των συναδέλφων τους. Έτσι μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την ζημιά που έκαναν οι συλληφθέντες στα πράσα.
Το πόσο έχει σχέση η απονομή δικαιοσύνης, με αυτό που κάνουν είναι όση σχέση έχουν με την δημοκρατία οι εκλογές που γίνονται στην Ελλάδα. Είναι σαν να θέτουν υποψηφιότητα οι ληστές και εμείς εκλέγουμε ποιον θέλουμε να μας ληστέψει.

Άνοδος για Brent (112.47) και WTI (92.77).

– Πτώση για Dow Jones και Nasdaq.

– Χρηματιστήριο Αθηνών.

This entry was posted in Χθες. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.