Ο φοβερός Εγκέλαδος

Ποιος εγκέλαδος και τρίχες κατσαρές. Μπροστά στον Στουρνάρα και όλους τους πολιτικούς τι είναι ο εγκέλαδος, τι μπορεί να κάνει δηλαδή, πόσους να σκοτώσει και πόσα σπίτια να καταστρέψει. Πάρτε δείγμα και συγκρίνετε: Την συνέντευξη του Στουρνάρα στο Mega 28/11/2012. Τι είπε, τι έκανε και τι έγινε.
Σημεία άξια προσοχής:
Στο πρώτο βίντεο: Μετά το 12′ αμφισβητεί τα στοιχεία της Eurostat για τους φόρους στην Ελλάδα. Είναι τα στοιχεία που έχει δώσει η Ελλάδα, δηλαδή η Στατιστική Υπηρεσία, δηλαδή αυτός, στην Eurostat.
Στο δεύτερο video:
Ρητή δέσμευση, με την μονολεκτική απάντηση «δεσμεύομαι», σε ερώτηση της Τρέμη, ότι δεν θα γίνει καμία περικοπή σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα το 2013 στο 6′ 30», αλλά στο 7′ 19» απαντάει στον Πρετεντέρη ότι θα γίνουν περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ύψους 6.9δις το 2013-2014.
Συνεχίζει στο 10′ ότι από το β’ εξάμηνο του 2013 θα έχουμε ανάπτυξη. και ότι αν έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα αυτό θα δοθεί για κοινωνική πολιτική.
Όσοι προλάβετε. Τα video είναι αναρτημένα από τότε στο Youtube και δεν έχουν σχεδόν καθόλου hits. Δεν ξέρω πόση ώρα θα επιβιώσουν, από την παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων που θα θυμηθούν οι πνευματικοί ιδιοκτήτες τους.

ΣΣ: Μ’ αρέσει που θέλετε και πρόβλεψη για τους σεισμούς. Και να είχατε πρόβλεψη τι μπορούσατε να κάνετε; Εδώ που ξέρετε ακριβώς τι θα γίνει, που βλέπετε την καταστροφή να έρχεται, που όλα είναι γνωστά από πριν, που μπορείτε να κάνετε τις χίλιες δυο ενέργειες για να την αποφύγετε, τι κάνετε δλδ; Για να μην τρελαθούμε τελείως, με τα μυαλά που κουβαλάτε. Τι κρατάτε δεινόσαυρους και τυρανόσαυρους στην εξουσία. Γκρεμίστε τους πριν καταστρέψουν και τα θεμέλια. Δεν είναι λύση να γκρεμίσουμε ένα δεινόσαυρο για να φτιάξουμε έναν άλλο. Τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει και φαίνονται καλά. Ψηφίστε λεβέντικα, αντάρτικα, μ-λ, λ-μ, ή όποιον άγνωστο συνδυασμό γραμμάτων δείτε, κάθε μεμονωμένο, γραφικό, μέχρι να συρρικνωθούν αυτά τα μαμούθ της εξουσίας σε βαθμό να μην μπορούν να σας βλάψουν. Όχι ότι θα εκλείψει η πρόθεση (βλέπε ΠΑΣΟΚ και “πρώην” στελέχη).
ΣΣ2: Συγγνώμη που παραφέρομαι καμιά φορά και ξεχνάω ότι έχετε πάντα δίκιο. Εντάξει όχι πάντα αλλά σε αυτό το θέμα έχετε σίγουρα απόλυτο δίκιο. Κάνατε την σωστότερη επιλογή. Από αυτά που μπορούσατε εσείς να επιλέξετε.
ΣΣ3: Εντάξει το κόβω… προ το παρόν.

This entry was posted in Πολιτική. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.