Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου 9 Ιουλίου

09/07/2011
Στο Χθες:

– Δεν υπάρχει απόφαση ακόμη του ΔΝΤ για την δόση του δανείου. Η συνεδρίαση του συνεχίζεται.
– Μετά τα PIGS (Portugal, Ireland, Greece, Spain) σειρά παίρνει η Ιταλία. Η στοχοποίηση της από το fund των κερδοσκόπων είναι δεδομένη. Τα spreads της κατέγραψαν νέο ρεκόρ (245 μονάδες βάσης) και το χρηματιστήριο πέφτει (2.1%). Την καλωσορίζουμε στο club των PIIGS ή όπως αλλιώς το πουν, αν το ξαναπούν.

Στο Απορία:

Η δημοσκόπηση είναι της Καπα Research για λογαριασμό του <<Βήμα της Κυριακής>>

1,3 % προηγείται η ΝΔ σε δημοσκόπηση της Κάππα Research μπλα… μπλα… αναμεταδίδουν ΜΜΕ, Blogs κλπ. Ευτυχώς όχι όλα. Ο πίνακας που βλέπετε είναι του Site Επειδή ξαναέγραψα για το θέμα, την άλλη φορά θα βάλω στον ίδιο πίνακα και τα ποσοστά Δ.Ξ.-Δ.Α., το ποσοστό της πραγματικής ανεργίας και το ποσοστό του Δημόσιου χρέους/ΑΕΠ. Έτσι για να καταλάβουν καλά ότι και τα ποσοστά που παίρνουν είναι υπερβολικά αλλά και ποιοί είναι οι αντίπαλοί τους, για να έχουν μια εικόνα για το μέγεθός τους. Ή μήπως είναι σύμμαχοι;

09/07/2012

Στο χθες:

– Σε 210 σημεία απέτυχε το μνημόνιο σύμφωνα με την τρόικα. Δεν ξέρω γιατί μου έχει κολλήσει η επαναδιαπραγμάτευση που έταζαν προεκλογικά. Τώρα όλοι οι υποστηρικτές τους όταν το αναφέρεις σου αντιπροτείνουν εκλογές το Σεπτέμβριο για να «εκδικηθούν» και αυτοί. Σοβαροί και έξυπνοι κύριοι όσο τους αφήνεις αρτιμελείς, χωρίς έστω μια ροχάλα.

Στο “Αυτοκτονώντας από ανάγκη”:

Καθημερινά αυξάνονται τα κρούσματα “αυτοκτονιών”, λόγω οικονομικής κρίσης.
Καλή η προπαγάνδα που γίνεται σε όλους από μικρά παιδιά, αλλά κανείς αυτόχειρας για οικονομικούς λόγους από την κρίση δεν φταίει σε τίποτε.
1) Δεν είναι αυτοκτονία. είναι εξαναγκασμός σε αυτοκτονία. Ή αλλιώς από τους χειρότερους τρόπους δολοφονίας ανθρώπων, την οικονομική δολοφονία.
2) Αν έφταιξαν σε κάτι είναι ότι κάποτε πίστεψαν… Συνέχεια>>>

09/07/2013

Στην χθες:

– 2,5 δις στην Ελλάδα μέχρι 19 Ιουλίου αν η Ελλάδα μέχρι τότε τηρήσει τα συμφωνηθέντα στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις (την κινητικότητα που συμφώνησαν με την τρόικα).
Όλοι έχουν βαλθεί να τονίζουν ότι η Δημοτική Αστυνομία δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν λειτουργούσε σωστά, είχε γίνει όργανο ρουσφετιών στα χέρια των τοπικών αρχόντων κλπ.
Σωστά όλα και υπερθεματίζω για τις δημοτικές υπηρεσίες. Από την ώρα που η Δημοκρατία μας λειτουργεί άψογα έτσι πρέπει να γίνει. Γιατί αν δεν λειτουργούσε θα την είχαμε καταργήσει. Ή κάνω λάθος; Όχι για το αν λειτουργεί, αλλά για το αν την έχουμε καταργήσει. Ή είναι το ίδιο; Πάλι μπερδεύτηκα. Κανείς από αυτούς τους φωστήρες της ενημέρωσης ας με βοηθήσει λίγο. Εκτός αν είμαι ο μοναδικός με αυτές τις απορίες.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.