Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου 11 Ιουλίου

11/07/2011
Στο Χθες:

– Αγανακτισμένοι και επίμονοι: στην πλατεία για 45η μέρα.
– Πολύ ντόρος για τις συμμορίες και την διακίνηση ναρκωτικών. Στο τέλος θα έχουν την ίδια μοίρα με όλα τα κυκλώματα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκαν στην Ελλάδα; Θα κυκλοφορούν, και όχι μόνο, ελεύθεροι; Αν είναι βέβαια ένοχοι.

Στο Σήμερα:

– Έκτακτη συνάντηση των αξιωματούχων της Ε.Ε. συγκάλεσε για σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Σαν πρόφαση η κατάσταση στην Ελλάδα, στην πραγματικότητα η οικονομική επίθεση κατά της Ιταλίας, που αν πετύχει, όλη η Ευρώπη και όχι μόνο η Ε.Ε. θα αντιμετωπίσει το φάσμα της πλήρους κατάρρευσης.

11/07/2012

Στο χθες:

– 3 δισ. νέα μέτρα θέλει η τρόικα για να εκταμιεύσει την επόμενη δόση. Πανεύκολο. Φτιάχνεις ένα νόμο τον περνάς στην Βουλή έστω κακήν κακώς και μετά προκηρύσσεις εκλογές γιατί τα τρία κόμματα έχασαν την πλειοψηφία στη Βουλή. Δεν έγινε και τίποτε για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είτε είναι βουλευτές ή κυβέρνηση είτε όχι. Όσα δακρύβρεκτα και αν λένε ή κάνουν θυμίζουν τις παλιοκαιρίτικες επαγγελματίες μοιρολογήτρες. ΄Όταν πέθαινε κάποιος, ανάλογα την οικονομική δυνατότητα της οικογένειας του εκλιπόντος, προσλάμβαναν μοιρολογήτρες τόσο για το «ξενύχτισμα» του νεκρού όσο και για την κηδεία.

11/07/2013

Στo χθες:

– Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου για 18 συνεχόμενα χρόνια, Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ, οδηγώντας την χώρα τους σε εκλογές. Αιτία η παράνομη δραστηριότητα των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του. Υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Στην Ελλάδα τέτοια πράγματα δεν γίνονται ποτέ. Μην ακούτε τους ανθέλληνες συμπατριώτες μας που λένε δεξιά και αριστερά ότι στο τόπο μας όλοι παρακολουθούνε όλους. Ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό στοιχείο ή απόδειξη, κατά το νόμο τουλάχιστον. Και όποιος του πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρξουν τέτοιες αποδείξεις, αυτοκτόνησε μη αντέχοντας το βάρος της προδοσίας του εις βάρος της χώρας του.
Τώρα κάτι Τόμπρες, Τσαλικήδηδες και λοιποί που πήγαν να κάνουν θόρυβο γύρο από το όνομά τους, αποκαλύπτωντας δήθεν παρακολουθήσεις, είδατε τι τύχη είχαν. Άλλον τον έφαγε το μαύρο σκοτάδι της ιστορίας και άλλον το σκέτο. Μην είσαστε ανόητοι. Διαχρονικά οι πρωθυπουργοί αυτής της χώρας, αλλά και άλλοι πολιτικοί μας, με την ευαισθησία που τους διακρίνει στην λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, δεν θα άφηναν δευτερόλεπτο κάποιον σε υπηρεσία που θα διανοούνταν να σκεφτεί ότι μπορεί να κάνει παράνομες υποκλοπές. Όποιος αμφιβάλλει γι’ αυτό, ας το πει δημόσια.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.