Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 6 Αυγούστου

6/08/2011
Στο Χθες:

Ομπάμα: ‘Η αμερικανική οικονομία θα τα καταφέρει.’ Τον συμβουλεύω να ακούσει και να μάθει απ’ έξω όλες τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μας από το 2009 και μετά, θα του χρειαστούν.

6/08/2012

Στο Χθες:

– Μπορούμε να πανηγυρίζουμε άλλη μια νίκη. Η τρόικα έκανε δεκτές της προτάσεις της κυβέρνησής μας, για μειώσεις συντάξεων, μισθών και κατάργηση των δώρων. Πάντα τέτοια. Επιτέλους να τονωθεί λίγο το ηθικό μας, να ανέβει η αυτοεκτίμηση μας, να πάμε με όρεξη στις δουλειές μας, να αρχίσει να δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός, να πάρει τα επάνω του το εμπόριο, να νοιώσουμε επιτέλους πάλι Ευρωπαίοι.
Αν πάντως θέλετε ντε και καλά ευρώ, όσοι έχετε ακόμη, ξοδέψτε μερικά από αυτά για να πάρετε ένα ωραίο κιάλι να το κοιτάτε. Και μην το δανείσετε σε κανένα, όλα κι όλα.

6/08/2013

Στο Χθες:

– Άτυχοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Εργκενεκόν. Τα γεγονότα της πλατείας Ταξίμ τους “έθαψαν”. Ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση Εργκενεκον. Από τους σχεδόν 300 κατηγορούμενους, μόνο 21 την γλύτωσαν. Οι υπόλοιποι από 9 χρόνια και πάνω ενώ τα ισόβια “σάρωσαν” στους πρωτεργάτες. Άτιμο πράγμα οι συγκυρίες και κακές συμπτώσεις. Αναρωτιόμουνα γιατί τόση σκληράδα και αδιαλλαξία προς τους διαδηλωτές από τον κ. Ερντογάν. Τελικά όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Μια εις βάρος του κατάσταση (αυτή των ταραχών) και την διέβαλε και την μετέτρεψε σε πέλεκυ εναντίον παλιών του εχθρών.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.