Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 11 Σεπτεμβρίου

11/09/2011
Στο Χθες:

– Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η Θεσσαλονίκη στο Πρωθυπουργό. Ήταν τόσο πάνω από τα αναμενόμενα η συμμετοχή τους κόσμου στις εκδηλώσεις λατρείας του Πρωθυπουργού μας που ούτε το ΠΑΜΕ μπόρεσε να ξεκινήσει την πορεία του, λόγω συνωστισμού, για να του σφίξουν το χέρι. Σύμφωνα μάλιστα με την Δημόσια και όχι κρατική ΝΕΤ, κάποια επεισόδια που έγιναν ήταν περιορισμένης έκτασης. Εκείνο το video που έδειξαν με τα επεισόδια τι το ήθελαν δεν βρήκαν κανένα παλιό;

– Το έχουμε ξαναγράψει, καλός ο Ερντογάν, κλάσεις ανώτερος, ή χωρίς σύγκριση με τους δικούς μας να μην γράψω καμιά λέξη-ποινικό αδίκημα. Όταν απειλούσε για την ΑΟΖ της Κύπρου, δεν το έπαιζε, ήξερε τι έλεγε και τι έκανε. Βιάστηκαν οι δικοί μας να τον υποτιμήσουν και να θριαμβολογήσουν προεξοφλώντας νίκη μια και η συμμαχία με το Ισραήλ με τις πλάτες τις Αμερικής θα ήταν ο σίγουρος νικητής.
Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο. Οι αγανακτισμένοι της Αιγύπτου άρχισαν ταραχές με πρώτο στόχο την Ισραηλινή πρεσβεία. Αν ανατραπεί η σημερινή εξουσία της Αιγύπτου που εξασφάλιζε ειρήνη και ασφάλεια στο μαλακό υπογάστριο του Ισραήλ, να μην θεωρείται τίποτε δεδομένο.

Στο Σήμερα:

– Συνέντευξη τύπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην στην αποθήκη Γ’ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) (άντε και την επόμενη φορά σαν τον Καντάφι από άγνωστο μέρος)θα δώσει ο Πρωθυπουργός. Ούτε μια ματιά στην έκθεση. Έτσι για ψυχολογική στήριξη τουλάχιστον. Εκτεθειμένος και στου εκθέτες.

Στο Κι αυτός δεν απεκρίθη:

Σε κανένα ερώτημα των δημοσιογράφων δεν απάντησε ο Πρωθυπουργός. Ούτε δια της πλαγίας. Γιατί δεν του μαθαίνουν το τραγούδι «τρια πουλάκια παν ψηλά και το ‘να χαμηλώνει», να το τραγουδάει, έστω να το σφυρίζει, όταν τον ρωτάνε για κάποιο θέμα.
Θα μου πείτε ότι είχε να το πει το είπε λίγο νωρίτερα με το νέο χαράτσι για τ’ ακίνητα. Γελιέστε, έχουν να ρίξουν και άλλα τέτοια που δεν φαντάζεστε. Φυσικά με τις ‘αντιδράσεις’ και τους ‘αντίλογους’ της αντιπολίτευσης (εδώ πέφτει το κλάμα). Αν δεν στηρίξουν τη συντεχνία τους θα πέσει να τους πλακώσει…

11/09/2012
Στο Χθες:

– Ένα πραγματικό μαργαριτάρι από τον κ. Βενιζέλο.
«Το τμήμα των δημοσιονομικών μέτρων που αφορά μισθούς, συντάξεις και επιδόματα δεν μπορεί να υπερβεί το όριο αντοχής της κοινωνίας»
Ακριβής απόδοση στα ελληνικά:Το τμήμα των δημοσιονομικών μέτρων που αφορά μισθούς, συντάξεις και επιδόματα δεν μπορεί να υπερβεί το όριο ανοχών της κοινωνίας προς το πολιτικό κατεστημένο για να μην έχουμε καμία κοινωνική έκρηξη.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει κάποια άλλη μετάφραση ας το προσπαθήσει.

11/09/2013
Στο Χθες:

-Σωσίβιο για όλους η πρόταση Πούτιν. Για την Συρία από μια επέμβαση που οι συνέπειές της είναι γνωστές από άλλες παρόμοιες (η πιο κοντινή σε ομοιότητα η Λιβύη). Σωσίβιο για την Αμερική που η γερουσία μέτραγε όχι μόνο το είδος αλλά την κάθε ώρα των επιχειρήσεων σε “καμμένα” δολάρια μιας παραπαίουσας Αμερικανικής Οικονομίας. Τέλος σωσίβιο για την “μεγάλη” και “ισχυρή” Ευρώπη, που τα απόνερα της παραμικρής ανατάραξης μπορεί να την πνίξουν οριστικά.

 

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.