Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 9 Οκτωβρίου

09/10/2011
Στο Χθες:

– Μεταξύ εκταμίευσης δόσης και ρευστοποίησης κόμματος κινείται η Κυβέρνηση.

– Η Τουρκία άρχισε πάλι το παλιό γνωστό της παιχνίδι των προκλήσεων στο Αιγαίο τόσο στη θάλασσα όσο και στον αέρα. Άτιμη πολιτική τι κάνεις για την ψήφο.

– Ύποπτες ΄αποκαλύψεις΄ για φάγωμα φραγκοδίφραγκων στη Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. Τα δις ψάχνουμε παλληκάρια, όχι τα πεντοχίλιαρα το χρόνο που δεν είναι ούτε ο μήνας των ‘συμβάσεων’ των φωτοτυπάδικων έξω από τα Υπουργεία με τους υπαλλήλους.
Μας το είπε ωμά ο Γερμανός αντιπρόεδρος. Θυμίζουμε την Γερμανία με τη λήξη του Β παγκόσμιου πολέμου. Αυτό τον παγκόσμιο πόλεμο που κήρυξαν τα γνωστά άγνωστα λαμόγια στην ίδια τους την χώρα.

09/10/2012
Στο Χθες:

– Έστω ότι η κ. Μέρκελ λέει ναι στην εκταμίευση της δόσης. Πράγμα μάλλον απίθανο. Παίρνουμε την δόση. Η κυβέρνηση προχωράει ή όχι στην εφαρμογή του μνημονίου.
Είτε εφαρμοστεί είτε όχι σε λιγότερο από έξι μήνες το αδιέξοδο θα είναι πάλι μπροστά μας. Το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται με ρυθμούς πυραύλου καθημερινά. Είτε φορολογηθούν είτε όχι οι πολίτες, είτε κοπούν τελείως είτε όχι οι μισθοί και οι συντάξεις το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο.
Όσο περισσότερο σκοινί μας δίνουν για να κρεμαστούμε, τόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα. Δεν θέλουν ανάπτυξη. Αν ήθελαν, με αυτούς τους μισθούς και την προοπτική τους, ήδη οι πρώτες εταιρείες θα ήταν εδώ.
Αλλιώς θα εξαργυρώσουμε τα χρέη μας. Μην πάει το μυαλό σας σε δημόσιο πλούτο και άλλες ανοησίες. Αυτά δεν είναι ούτε για πουρμπουάρ. Δεν συνεχίζω…

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.