Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 3 Νοεμβρίου

03/11/2011
Στο Χθες:

– Δεν είχαν κάποιον να δείρουν στην G20 και ο Πρωθυπουργός μας προσφέρθηκε εθελοντικά. Μας δίνει μια νέα διάσταση στον όρο εθνική υπερηφάνεια. Πάντως η προειδοποίηση προς το alter ego του, τον κ. Σαμαρά ήταν πολύ ξεκάθαρη και κατηγορηματική: «Δεν θα δεχτούμε καμία επαναδιαπραγμάτευση». Ο τελευταίος ή δεν το κατάλαβε ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Δικιά μας λέξη η Ευρώπη δικαίωμά μας αν, πως και πια έννοια θα έχει.
– Δηκτικός ο κ. Καστανίδης με την κ. Αποστολάκη και κ. Καϊλή και για τη προφορά τους από τις θέσεις που είχαν. Υπόσχομαι να μην ξαναδιορίσω Υπουργό. Θα αφήσω να το κάνει ο Πρωθυπουργός. Τώρα αν θέλετε άριστα αποτελέσματα καλύτερα να το κάνει ο κ. Καστανίδης, αυτός έχει κριτήριο, από το φοβερό στην κυριολεξία έργο που έχει προσφέρει στη πολιτική θητεία του.

Στο Σήμερα:

– Η σημερινή σύσκεψη, Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας στις Κάνες, έξω από τα πλαίσια της G20 δεν προμηνήει τίποτε καλό για την Ελλάδα. Ένα είναι απόλυτα σίγουρο. Θα τον θυμάται καλά η ιστορία της Ελλάδας, όσο υπάρχει ανθρωπότητα αυτόν που λέγανε Γ. Παπανδρέου.

Στο Αν επιμένει να μείνει σπρώξτε τον έξω:

Διώξτε τον τώρα. Αφαιρέστε του την κομματική ταυτότητα. Μην του δώσετε άλλη ευκαιρία, ούτε άλλο δευτερόλεπτο χρόνου. Μόνο για ζημιά είναι. Η Ελλάδα έχει, έστω και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται, εναλλακτικές λύσεις. Αυτός δεν έχει παρά μόνο την καταστροφή.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.