Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 6 Νοεμβρίου

06/11/2011
Στο Χθες:

– Συζητήσεις χωρίς τέλος ενώ έχουν απομείνει λιγότερο από 24 ώρες για το τέλος του χρόνου. Δεν συζητούν για μας για τους εαυτούς τους συζητούν. Άντε στην χειρότερη περίπτωση να ιδιοτεύσουν κάποιοι από αυτούς. Λεφτά έχουν και για τα εγγόνια τους.

Στο Σήμερα:

Eurogroup. Θα πάνε με θετικά την ψήφο εμπιστοσύνης, την δήλωση Σαμαρά για αποδοχή του δανείου. Με αρνητικά τον μη σχηματισμό Κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, την ψήφο εμπιστοσύνης που δόθηκε υπό τον όρο της αποχώρησης του κ. Παπανδρέου. Τελικά ρίχνουν το μπαλάκι στους εταίρους να αποφασίσουν για την εκταμίευση και ότι βγει.

06/11/2012
Στο Χθες:

– «Ναι» στον προϋπολογισμό – όνειρο θερινής νυκτός, «παρών» στο πολυνομοσχέδιο η τελική απόφαση της ΔΗΜΑΡ. Μια σοβαρή και κρίσιμη απόφαση για δυο πράγματα που δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν ποτέ. Εκτός βέβαια από τις νέες περικοπές μισθών – συντάξεων και τους επιπλέον φόρους.

06/11/2013
Στο Γενική απεργία:

Γενική απεργία από όλους τους εργαζομένους. Πέρυσι τέτοια μέρα άρχιζε 48ωρη γενική απεργία. Πρέπει να γίνουν απεργίες και μάλιστα σε βαθμό παράλυσης της μνημονιακής μηχανής. Όχι 24ωρες και 48ωρες που χρησιμεύουν για να ενισχύεται η «διαπραγματευτική» ικανότητα της κυβέρνησης. ώστε να μπορεί να βολέψει τους ημέτερους. Αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες έχετε, αυτές τις «κατακτήσεις» θα σας δώσουν, αυτά τα κεκτημένα θα διαφυλάξουν σε νέες θερμο πύλες, ολάνοιχτες. Μαζί με την κυβέρνηση που εξέλεξε η πλειοψηφία του λαού για την δυνατόν καλύτερη λύση αυτά τ’ αποτελέσματα θα έχετε. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος σας υπόσχονται καλύτερες μέρες του χρόνου. Τα παραμύθι έχει κατά πολύ ξεπεράσει τις χίλιες και μια νύχτες τις Χαλιμάς, που μοιάζει σε όλα, εκτός από το τέλος. Η Χαλιμά θα γλιτώσει τη ζωή της για να ζήσει ευτυχισμένη και ανέμελη όπως στο παραμύθι. Αυτός που άκουγε τα παραμύθια και κοιμόταν, δεν θα έχει καθόλου καλή κατάληξη.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.