Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 5 Ιανουαρίου

5/1/2012

Στο χθες:

– Ο κ. Παπανδρέου δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις ερχόμενες εκλογές και δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του κινήματος στις εσωκομματικές εκλογές που θα ακολουθήσουν τις εθνικές εκλογές, σύμφωνα με δήλωσή του στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

– 10 τουλάχιστον νεκροί σε συγκρούσεις στη Συρία.

– Η ΕΕ λέει «κατ’ αρχάς» ναι σε ένα εμπάργκο του Ιράν. Η Ελλάδα είχε από πριν δηλώσει ότι θα συμμετάσχει σε πιθανό εμπάργκο της ΕΕ στο Ιράν. Και από που αλλού θα παίρνει αφού οι υπόλοιποι την έχουν «κόψει». Εκτός και αν δεν ξαναπάρει.

– Ο ΔΟΛ χαρακτηρίζει ανακρίβειες τις κατηγορίες του κ. Παπανδρέου για πόλεμο από τα media του συγκροτήματος προς το πρόσωπό του.
Όπου φτώχεια και γκρίνια

– Κόμμα πειρατών πιθανότατα στα τέλη Ιανουαρίου. Τους ενδιαφέρει η μείωση του χρόνου των πνευματικών δικαιωμάτων και το filesharing μέσω P2P. Σκλάβοι που τους αμόλησαν από τις πειρατικές γαλέρες των κομμάτων είναι και νόμισαν ότι μπορούν να γίνουν και αυτοί πειρατές και κουρσάροι τα πειραγμένα. Διαβάστε καταστατικό και σύμφωνα με αυτό ρυθμίστε τη ζωή σας. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν τα άλλα κόμματα όπως ήξεραν πάντα. Με κάτι τέτοιες λύσεις είναι που σε πιάνει η μαύρη απελπισία. Δείτε την ζωντανή δυσφήμιση της τεχνολογίας και σκεφτείτε το γιατί και από ποιους. Σύμπτωση ή ήταν ο καλύτερος τρόπος και χρόνος για να καλύψουν επικοινωνιακά τα 51.000 ευρώ πρόστιμο την ημέρα που έρχονται από την Κομισιόν, για την μη ύπαρξη υποδομών πληροφορικής για μείωση του κόστους δημόσιας διοίκησης και καλύτερη, αμεσότερη, και διαυγέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών σύμφωνα με την 2006/123/ΕΚ οδηγία της ΕΕ και ιδιαίτερα τα άρθρα 5 έως 13. Ή δεν είναι μόνο αυτό και θα τους βάλουν να βγάλουν πολλή από την «βρώμικη δουλειά» στο Internet άμεσα ή έμμεσα (με δικαιολογία αυτούς) που δεν μπορούσαν να κάνουν χωρίς την ύπαρξή τους. Πάντως μοιάζει σε πολλά με την επιχείρηση της ΝΔ με το όνομα «Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet» το 2006. Θα μου πείτε ούτε τα λεφτά είναι δικά μας ούτε το κόμμα τι σε νοιάζει; Ή όπως έγραψε κάποιος αντιεξουσιαστής σε ένα τοίχο: Το πρόβλημα της χώρας είναι η αδιαφορία όλων, αλλά τι με νοιάζει εμένα;

Στο σήμερα:

– Υπουργικό Συμβούλιο με στόχο ένα νέο πολυνομοσχέδιο σκούπα που θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες εν όψει της άφιξης της τρόικας. Να δούμε αν θα το πιστέψει και η τρόικα.

– Σήμερα καταθέτουν το δεύτερο υπόμνημά τους οι οικονομικοί εισαγγελείς, να δούμε αντιδράσεις.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.