Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 4 Φεβρουαρίου

4/2/2012

Στο Χθες:

– Οι Anonymous παρακολουθούσαν αυτούς που τους παρακολουθούν. Δημοσιοποίησαν τηλεφωνική συνομιλία και ένα mail μεταξύ FBI και Scotland Yard με θέμα τις κυβερνοεπιθέσεις.

– Τελείως αρνητική για τα θύματα η σημερινή απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τις Γερμανικές αποζημιώσεις του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Μόνο τα κράτη έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν αποζημιώσεις. Τώρα να περιμένεις τον Παπανδρέου να σε ξανασώσει; Ή τον Σαμαρά; Μπα καλύτερος είναι ο Καρατζαφέρης. Σωθήκαμε…

– Το Ιράν απειλεί ανοικτά την ΕΕ για το εμπάργκο της τελευταίας στα πετρέλαιά του το καλοκαίρι. Έστειλε επιστολή προς τον ΟΠΕΚ ζητώντας να σταματήσουν να προμηθεύουν με πετρέλαιο τις χώρες της ΕΕ.

 

3/2/2013

Στο Χθες:

Οι φωτογραφίες με τα παραμορφωμένα πρόσωπα των τρομοκρατών εκτός από την περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικής επιταγής (άρθρο 7 παρ. 2), δημιουργούν και άλλο μεγαλύτερο πρακτικό πρόβλημα.
Την έργω διαφήμιση των “ηρώων” τρομοκρατών, την ηρωοποίηση στα μάτια των «απόπαιδων» της εξουσίας, με σαφή στόχο την πύκνωση των τάξεων ομάδων του αντεξουσιαστικού χώρου. Αν οι αρμόδιοι νομίζουν ότι έτσι θα επιβάλουν και θα αυξήσουν την αστυνομοκρατία ας βρουν και τα λεφτά να τους πληρώνουν. Εκτός αν δεν είναι τόσο “ρηχός” ο στόχος τους αλλά με την σταδιακή αύξηση της κρατικής βίας που παρατηρείται, αποβλέπουν σε μελοντικές εκτεταμένες ταραχές. Δεν γράφεται σαν μια μαθηματική πιθανότητα, αλλά σαν πολιτικός σχεδιασμός, για διατήρηση της εξουσίας σε περίπτωση ανατροπής της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας των “πιστών” φιλοδυτικών κομμάτων.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.