Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 15 Φεβρουαρίου

15/2/2012

Στο Χθες:

– Αναβλήθηκε το Eurogroup. Θα γίνει τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη.

– Σοσιαλιστές και πράσινοι του Ευρωκοινοβούλιου αντιδρούν στο πρόγραμμα λιτότητας που επιβλήθηκε στην Ελλάδα με εντονότατους χαρακτηρισμούς.

– Παραμένει στην κυβέρνηση ο κ. Βορίδης.

– Ο Γιάννης Μανώλης αποχώρησε από την ΝΔ.

«Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Αλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά» δήλωσε.
Τώρα κατάλαβε αυτό που φωνάζουν όλοι οι Έλληνες εδώ και χρόνια; Δεν ξέρω γιατί αλλά βλέποντας αυτούς τους με τα όψιμα συνειδησιακά προβλήματα μου έρχεται στο νου η λέξη «μιξοπάρθενη»

 

Στο Αύριο:

– Πολιτικό Συμβούλιο στο ΠΑΣΟΚ.

– Σχέδιο απόφασης καταδίκης της Συρίας για την αιματηρή καταστολή των εξεγέρσεων της χώρας ψηφίζεται από τον ΟΗΕ. Στο ίδιο σχέδιο προβλέπεται η τοποθέτηση ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ στη χώρα. Την ίδια στιγμή ο Οργανισμός Ισλαμικής Διάσκεψης που αποτελείται από 56 χώρες είναι κατά της επέμβασης στη Συρία και την ένταση των διπλωματικών πιέσεων για εξεύρεση λύσης.

 

15/2/2013

Στο Χθες:

– Κλείνουν παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς, συλλαμβάνουν προγραμματιστές που αναπτύσσουν “επικίνδυνο” λογισμικό. Κινούνται μέσα στα όρια της απόλυτης νομιμότητας.
Νομιμότητα είναι να κλείνεις έναν από τους 200 και βάλε, παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς που λειτουργούν στην Ελλάδα; Όχι για να κλείσουν οι υπόλοιποι. Αλλά τα “προσόντα” με βάση το νόμο που πρέπει να έχει κάποιος για να πάρει άδεια είναι ότι δεν είσαι μόνο και απλά “δικός τους” αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξεστρατίσεις.
Όσο για τους προγραμματιστές που προσπάθησαν με λογισμικό να κατεβάσουν το τεχνικό κόστος υλοποίησης ψηφιακού τηλεοπτικού σταθμού από τις 80.000 έως 120.000 € στις 2.000, καλά τους κάναν. Και σε όνειρο να το έβλεπαν δεν έπρεπε να το πουν ούτε στο σύντροφό τους όσο βρίσκονται μέσα στα όρια της Ελληνικής επικράτειας. Έξω και με πολύ προσοχή στην επιλογή της χώρας. Δεν μιλάμε για κάτι “πολιτισμένες” όπως οι Ευρωπαϊκές. Σε άλλες ανελεύθερες και υποβαθμισμένες, ιδιαίτερα πολιτισμικά, που δεν έχουν πολλές “ευαισθησίες”, σαν τους δικούς μας για τον άνθρωπο, ούτε τόση «προώθηση» των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας, με επιδοτήσεις μάλιστα.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.