Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 22 Απριλίου

22/4/2012

Στο Χθες:

– Βρήκε και 28 να τον στηρίξουν ο Πρωθυπουργός. Τώρα με τι γραπτά; Ε… να πήραν κάτι παλιά κομμάτια από την προεκλογική περίοδο τα επικαιροποίησαν και τα δημοσίευσαν. Τα ονόματα των υπογραφών εγγυούνται για την εφαρμογή τους; Μη ρωτάτε πότε και με ποιούς αυτό δεν το γράφουν πουθενά, ούτε αυτοί ούτε κανείς άλλος.

 

Στο Μαστίγιο και Καρότο:

Δεν είναι γραμμένο ανάποδα. Για την ΕΕ και το ΔΝΤ αυτό είναι το σωστό συντακτικό της φράσης. Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχέδιου έχουμε και την 6η δόση, έρχεται το κούρεμα (μέχρι την Τετάρτη), η αναθεώρηση του μνημονίου και ένα σωρό άλλα ‘καλά’ που θα μας βρούνε. Μια μικρή λεπτομέρεια μόνο μου διαφεύγει. Δεν έχω διαβάσει πουθενά να αναφέρεται κανείς όχι για το πότε αλλά για το πως θα τα ξεπληρώσουμε. Θα έρθει η στιγμή που θα χρωστάμε όλη την Ελλάδα μαζί με εμάς μέσα.
Γιατί σε αυτό το θέμα κάνουν όλοι τον Κινέζο; Όταν γίνουμε οι Κινέζοι της Ευρώπης θα το μάθουμε. Αν θυμάμαι καλά η δουλεία έχει καταργηθεί;

 

 

22/4/2013

Στο Χθες:

– Πόλεμος συμμοριών στην Πάτρα. Δολοφονίες γνωστών και σεσημασμένων σε ένα από τα πολλά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια να γίνονται όλο και πιο συχνότερα.
Γιατί τους κρατάει η αστυνομία, ή η δικαιοσύνη έξω; Τους καλύτερους πελάτες τους θα κακομεταχειριστούν; Να τους κατηγορήσουν ότι σαμποτάρουν το κυβερνητικό έργο;
Εδώ η κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μας κάνει όλους πελάτες της με αυτό τον τρόπο, μνημόνια και κόντρα μνημόνια και πάλι φτωχή η απόδοση ρε παιδάκι μου.
Εκτός αν θέλετε να πείτε ότι η πλειοψηφία ζει “για μια ιδέα”.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.