InSite

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

16/04/14
Νεα σελίδα στα Webware.

Η σελίδα Admin προστέθηκε στα Webware.
Έχει Sites που μπορούν να βοηθήσουν απλούς χρήστες, μέχρι administrators site ή δικτύων (WAN)  έχοντας σε μια σελίδα τα εργαλεία εποπτείας και ελέγχου που χρειάζονται.

Δείτε την…


10/04/14
Τρία νέα προγράμματα (VNC) στα Admin των Downloads.


Απλό, περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά πανεύκολο και γρήγορο, έως άμεσο στη χρήση VNC. Έχει και Webware.


Η πιο γνωστή, ίσως γιατί είναι το καλύτερη VNC freeware εφαρμογή. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε για μόνιμη χρήση, ή να ζητείσετε εκτέλεση για να την χρησιμοποιήσετε μια φορά.

TightVNC
Κατεβάστε και το DFMirage (driver στην ίδια σελίδα λίγο πιο κάτω) και θα έχετε το πιο γρήγορο σε ανανέωση οθόνης VNC πρόγραμμα.

Δείτε τα…


27/03/14
Τρια νέα Site στα Security των Webware.

LastPass
Μπορείτε να φυλάξετε τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς σας κρυπτογραφημμένα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δημιουργείστε προφίλ (προσωπικά, δουλειάς κλπ) και όταν σας ζητούνται στοιχεία για εγγραφή κάνει αυτόματη συμπλήρωση. Συνδέεστε με ένα κλικ σε κάθε site που θέλει κωδικό. Κρυπτογραφεί κείμενα. Κυκλοφορεί και σε Desktop.


Πληροφορίες και οδηγίες αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού Spyware. Το δικό του search δεν είναι καλό. Κάπως καλύτερο το Google search που έχει. Ακόμη καλύτερη η λίστα για… «χειροκίνητη» αναζήτηση.


Δώστε του μια διεύθυνση WEB και θα σας πάει ανώνυμα και εκ του ασφαλούς. Η ιδανική χρυσή τομή σε web aplication μεταξύ ασφάλειας και εμφάνισης.

Δείτε τα…


25/03/14
Τρία νέα προγράμματα στα Networking των Downloads.


Lan search engine. Κάνει και download. Multitasking με parallel seach και download.

Networx
Παρακολουθεί την/τις σύνδεση/συνδέσεις του δικτύου σας και δίνει πλήρη αναφορά και στατιστικά. Στιγμιαία, ημερήσια, εβδομαδιαία κλπ. Με εκτεταμένη παραμετροποίηση, πχ μόνο το Wireless, ή το mobile τμήμα. Pεριλαμβάνει και εργαλεία τεσταρίσματος του δικτύου. Επίσης μπορείτε να το έχετε στο taskbar για online άμεση παρακολούθηση των στοιχείων που θέλετε.

Peerblock
Εμποδίζει κακόβουλα site να αποκτήσουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Το κάνει όπως τα αντιβιωτικά. Ενημερώνει κάθε βδομάδα την βάση δεδομένων που έχει φτιάξει στο PC σας. Το μόνο πρόβλημά του το link για κάθε νέα version. Θα προσπαθήσω να το κρατώ ενημερωμένο.

Δείτε τα…


17/03/14
Τρία νέα προγράμματα στα Mobile των Downloads.

imo
Instant messenger για προχώ. Φτιάξτε ομάδες από κάθε γνωστό σας, σε κάθε κοινωνικό δίκτυο ή messenger που έχετε και ανταλάξτε μηνύματα (κείμενο ή σύντομα φωνητικά), με δυο μόνο κλικ. Για Android, iPhone, iPad.

Squawk
Μόλις ξεκλειδώνετε το Android σας, πετάγονται υπενθυμήσεις, από μια λίστα todo που ένημερώνετε εσείς.

Tuner
Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική από τα video clip του Youtube, χωρίς το video. Φτιάξτε βιβλιοθήκες χωρίς περιορισμούς. Κατάλληλο για iPhone, iPad, & iPod touch, με iOS 7.0+.

Δείτε τα…


10/03/14
Τρία νέα site στα Productivity των Webware.

Cupcloud
Αποθηκέψτε την στιγμή με ένα κλικ. Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την δουλειά σας στο PC, ή να συνεχίσετε την άλλη μέρα από το σημείο που μείνατε, ή να αλλάξετε θέση εργασίας (από το σπίτι στο γραφείο πχ). Σώστε τα έγγραφά σας, τις σελίδες του browser που είχατε ανοικτές. Χρειάζεται να κάνετε download σε κάθε μηχάνημα που χρειάζεται να δουλέψετε το βοηθητικό utility.


Πίνακας για αυτοκόλητα, που μπορεί να είναι έγγραφα, λογιστικά φύλλα, φωτογραφίες, video, links, αλλά και εργασίες σε πολλές άλλες webware εφαρμογές. Δωρεάν είναι μέχρι δυο πίνακες και 50 συνεργάτες.

Todoist
Το πιο απλοϊκό todo διαθέσιμο για κάθε συσκευή.

Δείτε τα…


02/03/14
Τρία νέα προγράμματα στα Portable Multimedia.

KMPlayer
Παίζει όλα σχεδόν τα γνωστά video format, κάνει capture video, παίρνει και screenshots.


Ελαφριά εφαρμογή για screencasting. Σώζει σε high quality AVI. Υπάρχει και το πλήρες με κανονική εγκατάσταση.

WinCDEmu
Το Windows CD/DVD emulator κάνει εξομοίωση συσκευής CD/DVD κάνοντας double click πάνω σε image file. Κατάλληλο για Windows XP, Vista και & 7, iTunes. Και με Ελληνικά. Υπάρχει και με πλήρη εγκατάσταση.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.