Απρίλιος 2012

29/04/12
Τρια νέα Site στα Producitvity των Webware.

Clockblock
Δημιουργεί λίστες to do για την καθημερινότητά σας. Ορίζετε βαθμό προτεραιότητας αλλά δεν μπορείτε να δείτε την λίστα μεταγενέστερης ημερομηνίας. Μπορείτε να ψάξετε όμως μια υπόθεση με το όνομα της άσχετα από την ημερομηνία.

Tasskr
Ημερολόγιο, project plan, διαγράμματα, μην φανταστείτε Gantt και PERT, απλά διαγράμματα. Projects όσα θέλετε.

ZAMZAR
Μέσα από ένα Site μετατροπές, αποστολή, διαχείρηση αρχείων, κατέβασμα ταινιών.

Δείτε τα…


28/04/12
Νέα γραμματοσειρά στις Βυζαντινές.


Τα βασικά γράμματα του αλφαβήτου. Λιτή, χωρίς σύμβολα, τόνους φυσικά και μικρά-κεφαλαία. Απο την GFS.

Δείτε την…


27/04/12
Τρεις νέες σελίδες στα Producivity των Downloads.

Τρεις ολόφρεσκες σελίδες έγιναν τα Productivity των Downloads. Με αρκετά νέα προγράμματα για να είστε πιο αποδοτικοί με το PC σας.

Δείτε τις…


22/04/12
Από μια δύο οι σελίδες των Mobile στα Downloads.

Δύο γεμάτες σελίδες στα Mobile των Downloads με πολλές νέες εφαρμογές. Απ’ ότι φαίνεται και με το ρυθμό που αυξάνουν θα δημιουργηθεί δικιά τους χωριστή κατηγορία.

Δείτε τις…


19/04/12
Τρία νέα Site στα Security των Webware..

Όσο η πληροφορική μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας, τόσο οξύνεται το πρόβλημα της διαχείρησης των Passwords (κωδικών). Θυμηθείτε μόνο το όνομα χρήστη, μια φράση κλειδί και αποθηκεύστε όλους τους κωδικούς σας εκεί για να τους βρίσκετε όπου και αν είστε. Ακόμα και αν χακέψουν το site δεν θα μπορέσουν να βρουν τίποτε γιατί τα σώζει στους server του σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Την έχετε πατήσει αρκετές φορές με site που ζητούν το mail σας για να κάνετε εγγραφή, download, ή να πάρετε κωδικό και μετά ακολουθεί βροχή από spam mails στο γραμματοκιβώτιό σας. Με αυτό το site χωρίς εγγραφή ή login φτιάξτε ένα αναλώσιμο mail που ισχύει για 14 μέρες, δώστε το, πάρτε το mail που χρειάζεστε και τελειώσατε. Είναι σωτήριο και για αυτούς που δεν έχουν δικό τους υπολογιστή ή mail, ή δεν θέλουν να το δώσουν.

My Permissions
Με τόσες εφαρμογές στο Internet και τόσες εγγραφές στα κοινωνικά δίκτυα, κανείς δεν ξέρει σε πόσες από αυτές έχετε δώσει την άδεια να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Με ένα κλικ πάνω σε κάθε γνωστό εικονίδιο (facebook, twitter, Google κλπ), βρείτε αν έχετε δώσει άδεια πρόσβασης σε κάποιο/α από αυτά

Δείτε τα…


14/04/12
Νεα γραμματοσειρά στις Βυζαντινές.

rgreekl2
Αν και ο κατασκευαστής τους αναφέρει ότι ανήκουν χρονολογικά στο διάστημα από τις αρχές της τυπογραφίας μέχρι και τον 18ο αιώνα, θα βρείτε μέσα στους 960 χαρακτήρες του μέχρι και παλαιοβυζαντινά. Κατάλληλα περισσότερο για μελετητές.

Δείτε την…


12/04/12
Τρεις σελίδες Photo Downloads.

Είχε καιρό που η σελίδα των Photo στα Downloads είχε «φουσκώσει» και πάλι λίγα είχε.
Έτσι παρθηκε η απόφαση για εξ αρχής σχεδιασμό και αντί για μια, τρεις γεμάτες σελίδες που να καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες επεξεργασίας φωτογραφιών και εικόνων.

Δείτε τις…


09/04/12
Τρια νεα Site στα File Hosting-Sharing των Webware.

dinkypage
Φτιάξτε μια αναλώσιμη ιστοσελίδα χωρίς εγγραφή και χωρίς καμία σχετική γνώση. Γράψτε αυτό/ά που θέλετε, μορφοποιήστε το κείμενο, εισάγετε εικόνες, σύμβολα, video, πίνακες. Δώστε της δ/νση στο internet (κάτω από το dinky), αποθηκεύστε. Αυτό ήταν.

File Droper
Ανεβάστε ένα αρχείο στο internet (μέχρι 5 GB) και μοιράστε το link. Χωρίς εγγραφή. Πιο απλά δεν γίνεται.

pageOrama
Ιστοσελίδα στη στιγμή χωρίς εγγραφή – γνώσεις προγραμματισμού. Με διορθωτή κειμένου και στα ελληνικά, εισαγωγή εικόνας, πίνακα, smiley.

Δείτε τα…


09/04/12
Ανανεωμένη η σελίδα των Links.
Ένα φρεσκάρισμα στη σελίδα των Links ήταν απαραίτητο. Επιπλέον προστέθηκαν στην ενότητα δρομολόγια και η online παρακολούθηση σε Real Time των θέσεων, σε χάρτη, των πλοίων ή αεροπλάνων. Έτσι ξέρετε που βρίσκεται το αγαπημένο σας πρόσωπο, ή όπου υπάρχει η δυνατότητα internet, ξέρετε που βρίσκεστε και από που περνάτε ανά πάσα στιγμή, αν είστε εσείς αυτός που ταξιδεύει.

Δείτε την…


07/04/12
Τρεις νέες γραμματοσειρές – συμβολοσειρές (Dingbats).
Πάσχα χωρίς ανανεώσεις, προσθήκες στη σχετική σελίδα δεν γινόταν.

Δείτε την…


04/04/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Download Managers των Downloads

Free YouTube Downloader
Κατεβάστε τις αγαπημένες σας ταινίες από το YouTube σώστε τις σε format AVI, WMV, MOV, MP3, MP4, σε όποια ποιότητα θέλετε (έχει και high definition). Προσοχή στην εγκατάσταση να ξεκλικάρετε ότι δεν θέλετε. Κάτι search toolbars, προγράμματα συνεργατών κλπ.

Mipony
Με δικό του Browser με υποστήριξη για όλα τα γνωστά file hosting-sharing sites, με πλήρη διαχείρηση των downloads που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι το πιο κατάλληλο για συστηματικούς downloaders.

Tucan Manager
Εκτός από την υποστήριξη όλων των γνωστών file hosting sharing sites, ισχυρίζεται ότι μπορεί να περάσει όλα τα captcha (Τα περίεργα γράμματα και αριθμούς που σου ζητούν πολλά Site για να ξεκινήσει το κατέβασμα).

Δείτε την…


02/04/12
Καινούργια γραμματοσειρά στις Πολυτονικές

Titus
Πολυτονική που εισαγάγει τα ελληνικά σαν σύμβολα. Χριεάζεται οπωσδήποτε κάποιο βοήθημα. Ή το charmap των Windows, ή κάποιο από την διαχείρηση Γραμματοσειρών (FontView). Το πλεονέκτημα της Titus είναι ότι έχει και καθρεφτισμένη γράμματοσειρά.

Δείτε την…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.