Αύγουστος 2012

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

29/08/12
Νέα γραμματοσειρά στις Βυζαντινές.

Jackson
Κλασσικές Βυζαντινές, με στοιχεία αρκετά μεγάλα, πολυ έντονες, έως fat. Από την GFS.

Δείτε την…


27/08/12
Τρια νεα Site στα WEB Security.

Gate2Home
Virtual Keyboard στην οθόνη και με ελληνικά. Για να προστατεύετε τους κωδικούς σας (Password), ή έστω να γράψετε ένα μήνυμα που δεν θα μείνουν ίχνη του στον υπολογιστή.

Norton Online FamilyNorton Online Family
Δείτε τις δραστηριότητες του/των παιδιού/ών σας στον internet. Ποιες σελίδες επισκέπτεται πιο συχνά, με ποιους φίλους μιλάει περισσότερο, για τι ψάχνει πιο πολύ. Ανάλογα με την ηλικία και την ωριμότητα κάθε παιδιού ορίζονται και διαφορετικοί κανόνες. Το παιδί θα ξέρει ότι παίρνετε αναφορά για την δραστηριότητά του. Θα προειδοποιείται όταν μπαίνει σε site που δεν αρμόζουν στους κανόνες που έχετε θέσει. Το free επιτρέπει μέχρι 10 υπολογιστές σε κάθε σπίτι.

Secure.me
Καλά και χρυσά τα Social Networks, αλλά κρύβουν πολλούς κινδύνους. Εξασφαλίστε την ιδιωτικότητα των δεδομένων σας, την φήμη και υπόληψή σας, την ασφάλεια των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε. Δείτε αμέσως, με βαθμολογία, τι από αυτά σας εξασφαλίζουν φίλοι και εφαρμογές. Προστατέψτε τα παιδιά σας, γνωρίζοντας τους φίλους τους, αν συμπεριφέρονται υπεύθυνα, τι φωτογραφίες κοιτάνε, ή ανεβάζουν. Δεν χρειάζεται να τα παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο. Πάρτε αναφορά όποτε εσείς θέλετε.

Δείτε τα…


26/08/12
Τρια νεα Site στα PDF των Webware.

MergePDF
Συγχωνεύστε 2 ή περισσότερα PDF σε ένα. Κάνετε upload τα αρχεία πατάτε το κουμπί Merge και κάνετε download. Πιο απλά δεν γίνεται.

PDF24PDF24
Μετατρέψτε οποιοδήποτε κείμενο Word σε PDF. Το κατεβάζετε στο PC σας, αν δεν του δώσετε mail, ή το στέλνετε στο mail που του δώσατε, δικό σας ή τρίτου.

WEB2PDF
Μετατρέψτε σε PDF οπιαδήποτε σελίδα (html) του internet.

Δείτε τα…


24/08/12
Δυο νέες γραμματοσειρές στις Επαγγελματικές & Τεχνικές των Συμβολοσειρών.

Εργαλεία – Σκεύη
Εργαλεία αγροτικά, επαγγελματικά. Από πένσες, κατσαβίδια, σκάλες, πινέλα, φτυάρια, μέχρι γλάστρες.

Μεταφορικά μέσα
Κάθε είδους μεταφορικό μέσο, τιμόνια, τροχοί.

Δείτε τα…


23/08/12
Τρια νέα Site στα Social Networking των Webware.

nimble
Διαχειρίζεται τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές σε facebook, twitter, Linkdln. Βλέπετε τα κοινωνικά προφίλ αυτών που σας ενδιαφέρουν και ανταλάσσετε μηνύματα, δημοσιεύετε, μέσα από το περιβάλλον του.

pinterest
Online social pinboard για να αναρτήσετε ότι φωτογραφίες θέλετε, αλλά και για να πουλήσετε ή να αγοράσετε πράγματα φτιαγμένα από εσάς, ή και φωτογραφίες, που εσείς τραβήξατε, ή παλιές συλλεκτικές κλπ.

TweetsBetween
Δείτε τα tweets που ανταλάσσουν δυο χρήστες μεταξύ τους. Δεν είναι γνωστό κατά πόσο και εως πότε θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτό το site.

Δείτε τα…


22/08/12
Ανανέωση της σελίδας του e-government.

Υπήρχε μια σελίδα, από τις πρώτες που είχαν δημιουργηθεί σε αυτό το Site, με τα Υπουργεία, τις γραμματείες και τους εποπτευόμενους φορείς. Με κλικ επάνω στο όνομα του Φορέα το Site, στη διεύθυνση χάρτης με το ακριβές σημείο, τηλέφωνο και fax.
Τότε είχε δημιουργηθεί γιατί τα περισσότερα από αυτά δεν είχαν στοιχεία πρόσβασης και επικοινωνίας, τουλάχιστον σε κάποιο σημείο που να μπορεί να το βρει ο επισκέπτης. Τα πράγματα έχουν διορθωθεί αρκετά με τα χρόνια και σχεδόν όλα έχουν mail που τότε δεν είχε κανένα. Η σελίδα όμως είχε βγει τελείως εκτός. Με τις αλλαγές στις συνθέσεις των Υπουργείων, στις διευθύνσεις του internet, στο site του driveme.gr, έφτασε να μην δουλεύει τίποτε.
Από λευκό χαρτί και από την αρχή. Δείτε (και κρίνετε) το αποτέλεσμα.

Δείτε την…


13/08/12
Νέα γραμματοσειρά στις Μονοτονικές.

Social Rage
Πολύ μικρά γράμματα σε script. Για να τα δείτε είναι «φουσκωμένα» στα 48pt στο preview. Για να γράφετε στον social τοίχο σας on style.

Δείτε την…


11/08/12
Αναδιωργάνωση στους Browsers.

Στους φυλλομετρητές του internet υπάρχει πάντα μεγάλη κινητικότητα. Με αυτό το δεδομένο έγινε εκκαθάριση αλλά και προστέθηκε ότι νεώτερο υπήρχε. Στα πρόσθετα δημιουργήθηκαν δυο σελίδες με αυτά που νομίζω ότι είναι τα πιο χρήσιμα από τις εκατοντάδες χιλιάδες που κυκλοφορούν.
Δείτε τα…


03/08/12
Τρια νέα Sites στα Messengers, Mailers των Webware.

Μια και η Microsoft έκανε αρκετό ντόρο για το νέο της Web based της Outlook.

edod.gif
Φτιάξτε μια ομάδα (το πολύ μέχρι 10 ομάδες), προσθέστε μέλη (μέχρι 50 σε κάθε ομάδα), στείλτε τους mail ή ερωτήσεις. Όλα τα μέλη θα έχουν την ίδια δ/νση mail. Θα μπορούν να επικοινωνούν και με SMS. Αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή Dodo στο κινητό τους.

mailnesiaMailNesia
Anonymous mails, αλλά όχι για να στέλνετε. Μόνο λήψη. Το πλεονέκτημά του είναι ότι υποστηρίζει html και RSS για να μπορούν μόνα τους να ενσωματώνονται σε ιστοσελίδες.

Outlook
Το παλιό καλό Hotmail της Microsoft, με νεο όνομα, νέα διεύθυνηση με ενσωματωμένο MSN, το Office Live και SkyDrive.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.