Αύγουστος 2013

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

14/08/13
Τρία νέα προγράμματα στα PDF Tools των Downloads.

I2pdf
Μετατροπέας των συνηθέστερων format εικόνων σε PDF, με drag & drop. Μπορείτε να ορίσετε ποιότητα εικόνας και μέγεθος. Δεν κάνει εγκατάσταση είναι portable.

PDF4Free
Εγκαθίσταται σαν εκτυπωτής σε όλα τα Windows (Από XP και μετά). Έτσι μπορείτε να φτιάξετε PDF αρχεία από κάθε εφαρμογή των Windows, δίδοντας την εντολή εκτύπωση. Υποστηρίζει hyperlinks, ανάλυση μέχρι 2540*2540 dpi, και κάθε μέγεθος χαρτιού.

PDF reDirect
Εγκαθίσταται σαν εκτυπωτής συστήματος για Windows (από 2000 και μετά), αλλά επιπλέον κάνει συγχώνευση PDF αρχείων, δίνει έμφαση στην ποιότητα, είτε θέλετε άριστη για παρουσιάσεις, είτε θέλετε πολύ μικρά αρχεία για το internet. Έχει την δυνατότητα κρυπτογράφησης ώστε τα αρχεία να είναι προσπελάσιμα μόνο για όσους έχουν τον σωστό κωδικό.

Δείτε τα…


08/08/13
Τρια νέα Sites στα Messengers – Mailers των Webware.

CHATTP
Θέλετε να κουβεντιάσετε, σχολιάσετε, με τους συνεργάτες, την παρέα σας, για μια ιστοσελίδα. Δώστε του την διεύθυνση της ιστοσελίδας και θα σας δώσει ένα link. Στείλτε το σε αυτούς που θέλετε ή δημοσιεύστε το και όποιος το χρησιμοποιεί θα παίρνει μέρος στο chat που θα εμφανιστεί στο αριστερό μέρος της οθόνης, ενώ στο υπόλοιπο θα είναι η ιστοσελίδα για την οποία γίνεται το chat.

imo
Instant messenger για προχώ. Φτιάξτε ομάδες από κάθε γνωστό σας, σε κάθε κοινωνικό δίκτυο ή messenger που έχετε και ανταλάξτε μηνύματα (κείμενο ή σύντομα φωνητικά), με δυο μόνο κλικ.

TrashMail
Δώστε του το πραγματικό σας mail, δώστε του, αν θέλετε, όριο στο πόσα mail θα σας κάνει ανακατεύθυνση και για πόσο καιρό. Δώστε του το όνομα ενός αναλώσιμου mail που θα δίνετε σε τρίτους, επίφοβους για spam, ενοχλητικά ή ανεπιθύμητα mail. Θα «ανακουφίσετε» έτσι το πραγματικό mail σας.

Δείτε τα…

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.