Ιανουάριος 2012

30/01/12
Τρια νέα Site στα Files Hosting-Sharing των Webware.

boxify.me
Ανεβάστε αρχεία στο Internet και μοιράστε τα με ένα link σε αυτούς που θέλετε να τα δουν. Προσοχή σε δυο πράγματα: Έτσι και ανεβάσατε κάποιο αρχείο, δεν μπορείτε να το διαγράψετε. Επειδή το upload είναι δημόσιο, δεν χρειάζεται εγγραφή ούτε στο ανέβασμα ούτε στο κατέβασμα, τα αρχεία που ανεβάσατε μπορούν να τα βλέπουν όλοι.

fileserve
500 GB χώρος στο cloud, 1GB maximum το κάθε αρχείο, 60 ημέρες χωρίς download, το free. ftp upload, file manager, compression και encryption.

My Open Letter
Στείλτε μια ανοιχτή επιστολή σε όποιον θέλετε. Στην ουσία είναι μια ιστοσελίδα που δημοσιεύεται στο Internet σε μια μοναδική δική της δ/νση. Το μόνο που πρέπει να γράψετε εσείς είναι το όνομά σας, σε ποιόν την απευθύνετε, το κείμενο και αν θέλετε φωτογραφίες ή video. Αν θέλετε επιτρέπετε και σχόλια από τρίτους. Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή ή άλλα πληροφοριακά στοιχεία.

Δείτε τα…


29/01/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Cleaners-Tweakers-Optimizers των Downloads.

BleachBit
Cleaner, tweaker, optimizer με παρόμοιες δυνατότητες με αυτές του CCleaner. Για Windows και Linux.

Registry Life
Καθαρίζει το μητρώο, διορθώνει προβλήματά του και του κάνει ανασυγκρότηση.

SlimComputerSlimComputer
Απαλλάξετε το ολοκαίνουργιο PC σας από το crapware (τα άχρηστα προγράμματα από τους σπόνσορες) που το συνοδεύουν.

Δείτε τα…


28/01/12
Νεα γραμματοσειρά στις μονοτονικές των Fonts.


Πολύ πιο πλήρης από την Alfabetix, μόνο στα κεφαλαία οι αρχαιοπρεπείς της χαρακτήρες. Έχει και bold στο αρχείο.

Δείτε την…


27/01/12
Τρια νεα Site στα Social Networking των Webware.

FACEBOOK2ZIP
Κάντε Backup το προφιλ σας στο facebook. Κατεβάστε σε ένα συμπιεσμένο αρχείο όλες τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και για τις φωτογραφίες των φίλων σας.

Linked in
Το κοινωνικό δίκτυο των επαγγελματιών. Με περισσότερα από 135 εκατομμύρια μέλη, είναι το δίκτυο που θα βρείτε ευκαιρίες, θα ανταλλάξετε ιδέες, θα πάρετε πληροφορίες.

Plusist
Τα post που κάνετε στο Google+, μοιράστε τα αυτόματα σε facebook και Twitter.

Δείτε τα…


25/01/12
Τρεις νεες εφαρμογές στα Hardware Administration των Downloads.

CINEBENCH
Μετρητής απόδοσης CPU και κάρτας γραφικών. Το απόλυτο τεστ για 3d rendering και video performance. Προαπαιτούμενα: να είναι εγκατεστημμένο το OpenGL 2.0 και αξιοπρεπείς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών.

Novabench
Αξιολογήστε CPU, RAM, κάρτα γραφικών, δίσκους. Συγκρίνετε την βαθμολογία με άλλα συστήματα. Μοιράστε την στα κοινωνικά δίκτυα που είστε μέλος.

SpeccySpeccy
Δίδει στην πρώτη σελίδα μια συνοπτική αναφορά για CPU, RAM, Motherboard, κάρτα γραφικών, δίσκους, Audio, δίκτυο, περιφερειακά. Με κλικ επάνω στο καθένα δίνει πολύ αναλυτικές πληροφορίες για το τι είναι και την κατάστασή τους.

Δείτε τα…


25/01/12
Νεα γραμματοσειρά στις Βυζαντινές.

Ευστάθιος
Από την GFS. Κατάλληλα για αρχιγράμματα, αγιογραφίες, τέμπλα, τοιχογραφίες. Μόνο κεφαλαία.

Δείτε την…


24/01/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Instant Messengers των Downloads.

Instantbird
Μπήκατε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιείτε όλους τους Instant Messengers και τα προσόντα του ταχυδακτυλουργού είναι πια ανεπαρκή για να μπορείτε να είστε σε επαφή με όλους τους φίλους, συνεργάτες κλπ. Κατεβάστε αυτό το πρόγραμμα για να είστε συνδεδεμένοι με όλους σε όλα τα δίκτυα ταυτόχρονα. All OS.

multiskypelainchermultiskypelauncher
Φτιάξατε στο Skype ένα λογαριασμό για την δουλειά σας, ένα για τους φίλους, ένα για την οικογένεια και πάει λέγοντας. Ανοίξτε όλους ή κάποιους από αυτούς μαζί για να είστε online με αυτούς που θέλετε.

Ursa Spell Checker
Σε όποια γλώσσα και αν κάνετε chat, με αυτό το πρόσθετο του Skype είστε σίγουροι ότι το κείμενό σας είναι ολόσωστο. Με υπογράμμιση των ανορθόγραφων λέξεων και υποδείξεις. Με όσα λεξικά σας χρειάζονται.

Δείτε τα…


22/01/12
Τρια νέα Site στα Photo των Webware.

Aviary
Εύκολο και εύχρηστο online editting για τις φωτογραφίες σας. Έχει επιπλέον screen capture για Sites, photo effects, vector editor, color palettes.

PIXENATE
Πολύ απλά και λίγα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών – εικόνων. Πλεονέκτημα η αμεσότητα, δεν χρειάζεται εγγραφή.

Pixlr
Παρ’ όλο που είναι χωρίς εγγραφή έχει πάρα πολλές δυνατότητες για Web editor. Επιπλέον έχει το Express για κάποιες γρήγορες διορθώσεις, το o-matic με έτοιμα effects.

Δείτε τα…


20/01/12
Τέλος για Megaupload

Οι Αμερικανικές αρχές «κατέβασαν τα ρολά» για τους Servers του Megaupload κατηγορόντας το ότι με την δωρεάν φιλοξενία χώρου που παρείχε στους χώρους του γινόταν λαθραία διακίνηση τραγουδιών, ταινιών και γενικά υλικού που είχε να κάνει με παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Οι Anonymus απάντησαν αμέσως με χτυπήματα σε FBI.gov, Copyright.gov, RIAA, MPAA, Warner, Universal και άλλα.


20/01/12
Νεα γραμματοσειρά στις Αρχαίες των Fonts.

Gentium Plus
Ξανασχεδιασμένα από το μηδέν, μοιάζουν αλλά δεν είναι ίδια με τα πολυτονικά Gentium. Είναι πολύ πιο προσεγμένα και διακριτικά σαν typeface, και περιλαμβάνουν εκτός από τους ελλείποντες αρχαίους χαρακτήρες, Κυριλλικά, Βιετναμέζικα και Βαλτικής. Συνεχίζουν να υπάρχουν τα Τουρκικά. Η γραμματοσειρά έχει εμπλουτιστεί και με πάρα πολλά νέα σύμβολα.

Δείτε την…


18/01/12
Τρια νεα Site στα Messengers – Mailers των Webware.

FollowUp
Αυτόματο follow up στα mail, στις συζητήσεις σας, ή υπενθύμιση για χειροκίνητο κάθε χ ώρα/ες. Ιδανικό για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν το ημερολόγιό τους με τα follow up των mail. Μέχρι 20/μήνα το free.

Nudgemail
Στείλτε mail υπενθύμισης στον εαυτό σας, συγκεκριμένη ώρα και μέρα, ή περιοδικά. Μπορείτε να στείλετε υπενθυμίσεις κατ’ ευθείαν στο Google Calendar. Χωρίς εγγραφή.

rapportive
Πήρατε mail από κάποιον στο gmail σας και θέλετε να μάθετε ποιός είναι. Δείτε τη φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει σε κάποιο social network, το προφίλ του, τις δραστηριότητές του, αν χρησιμοποιεί κάποιο συστηματικό μέσο αλληλογραφίας, αν είναι κάπου κοντά για να βρεθείτε κλπ.

Δείτε τα…


17/01/12
Τρεις νεες εφαρμογές στα Adminstrative των Downloads.

Karen’s Directory Printer
Αρκετά πιο πολύπλοκο από το προηγούμενο. Τυπώστε, ή αποθηκεύσετε, ότι αναφορά θέλετε για τα αρχεία, ή τους καταλόγους σας με ότι στοιχεία ζητήσατε εσείς.

Fast Duplicate File Finder
Αν θέλετε να δώσετε τέλος στο χάος με τα αρχεία των χρηστών διαγράφοντας τα παλιότερα ή να βρείτε το τελευταίο που ήταν η τροποποίηση του τροποποιημένου κλπ με το τάδε όνομα, ή μήπως του αλλάξατε και όνομα και δεν θυμάστε, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα που χρειάζεστε.

Q-Dir
Δείτε – διαχειριστείτε τα αρχεία, καταλόγους, τον υπολογιστή με τέσσερεις διαφορετικούς τρόπους στις τέσσερεις οθόνες που εμφανίζονται.
Δείτε τα…


16/01/12
Τρια νεα Sites στα File Hosting – Sharing των Webware

CX
Ξεκινάει με 10GB αποθηκευτικό χώρο και φτάνει, το δωρεάν, στα 16GB με αναφορά φίλων. Συγχρονίζει τα αρχεία σας σε όλες τις συσκευές σας, μοιράζει τα αρχεία σας ιδιωτικά, ή δημόσια.

MouggMougg
1GB μουσική διαθέσιμη για όλες τις συσκευές σας. Άλλο 1GB για εγγραφή 3 φίλων. Software για Shuffle, share κλπ.

tappin
Μοιραστείτε, ή έχετε όποια αρχεία θέλετε από το PC, το tablet, iPod, iPad, android, σας, χωρίς να τα ανεβάσετε στο internet, χωρίς κάποιο όριο σε χωρητικότητες, χρονικό, αριθμό χρηστών, social network. Αρκεί να είναι ανοικτή η συσκευή που θέλετε να μοιράσετε τα αχεία που εσείς επιλέξατε.

Δείτε τα…


13/01/12
Αλλαγές στα Browsers των Downloads.

Στα Browsers των Downloads υπήρχε μια σελίδα για τους Browsers, τα πρόσθετα, τις επεκτάσεις και ότι αφορά την περιήγησή σας στο Internet. Είχε γίνει μεγάλη και δύσχρηστη.
Αντί γι’ αυτό δημιουργήθηκαν δύο σελίδες. Μια μόνο για browsers και μια για πρόσθετα επεκτάσεις κλπ. Ελπίζω να είναι ευκολότερο το ψάξιμο τώρα.
Με την ευκαιρία προστέθηκαν αρκετά καινούργια και στις δυο σελίδες.
Δείτε τα…


09/01/12
Τρια νέα Site στα Messengers, mailers των Webware.

KickSend
Στείλτε μεγάλα και πολλά αρχεία με mail σε ένα η περισσότερους αποδέκτες. Όριο 1GB το μήνα+750MB bonus για διάφορες αποστολές, με εγκατάσταση της εφαρμογής, εγγραφές φίλων, κλπ.

My Open Letter
Στείλτε μια ανοιχτή επιστολή σε όποιον θέλετε. Στην ουσία είναι μια ιστοσελίδα που δημοσιεύεται στο Internet σε μια μοναδική δική της δ/νση. Το μόνο που πρέπει να γράψετε εσείς είναι το όνομά σας, σε ποιόν την απευθύνετε, το κείμενο και αν θέλετε φωτογραφίες ή video. Αν θέλετε επιτρέπετε και σχόλια από τρίτους. Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή ή άλλα πληροφοριακά στοιχεία.

sharpmail
Στείλτε ανώνυμα mails, ή δημιουργείστε αναλώσιμες δ/νσεις mail. Προσοχή αν ζητηθεί δικαστικά να δοθούν τα στοιχεία που έχουν για σας, θα το κάνουν και υπάρχει σχετική προειδοποίηση για το θέμα.

Δείτε τα…


08/01/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα CAD-Drawing των Downloads.
CADEMIA
Πανεύκολο 2d CAD για δομικά στοιχεία. Εισάγει και εξάγει σε DXF, εισαγωγή raster, εξαγωγή σε vector PDF. All OS.

grabcad
Αρκετές χιλιάδες κυρίως μηχανολογικά μοντέλα, αλλά και μερικά αρχιτεκτονικά και πολλά ηλεκτρολογικά. Σε διάφορους τύπους αρχείων.

LibreCAD
2D CAD, αν και ολόφρεσκο στο χώρο έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες. Έχει αρκετό δρόμο να κάνει ακόμη, αλλά υποστηρίζεται από μια μεγάλη κοινότητα χρηστών και θα προχωρήσει. All OS.

Δείτε τις…


03/01/12
Δυο νεα Site στα File Hosting Sharing των Webware.
Cloud.cmCLOUD.CM
5 GB χώρος, τον μοιράζετε σε ιδιωτικό ή δημόσιο, συνεργασία με όλα τα social networks, με ένα χρήστη ή ομάδες, με εφαρμογή για Android, δικό του media player, zoho editor για να μπορείτε να κάνετε edit online τα έγγραφά σας, text και video chat, ημερολόγιο. Ένα ελάτωμα: τα αρχεία που κάνετε upload δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. Πρέπει να κάνετε logout και σε 2-3 λεπτά ξανά login. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Comodo Online Storage
5GB χώρος. Συγχρονισμός αρχείων, ή προγραμματισμένο Backup αν κατεβάσετε το πρόγραμμα, ή απλά drag & drop για όποια αρχεία θέλετε.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.