Ιανουάριος 2014

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

24/01/14
Τρια νέα Site στα Social Networking των Webware


Περίπου ότι κάνει και το hootsuite. Η διαφορά είναι ότι υπολογίζει με καλύτερο τρόπο ποια είναι η καταλληλότερη στιγμή για να δημοσιεύεσει σε κάποιο κοινωνικό κανάλι αυτό που γράψατε. Έτσι οι περισσότεροι επαγγελματίες του είδους χρησιμοποιούν το hootsuit για να «ακούνε» και το buffer για να «μιλάνε».

TOPSY
Βρείτε ότι ειπώθηκε και όποιον θέλετε στο twitter από το 2006 που εμφανίστηκε στο διαδυκτιακό στερέωμα.


Το Νο1 Ευρωπαϊκό κοινωνικό δίκτυο, με περισσότερους από 100 εκατομ. χρήστες. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που είναι το Νο2 site μετά το Yandex.

Δείτε τα…


21/01/14
Τρια νέα Site στα Video Stream, Edit, Publish, View των Webware

deturl
Κατεβάστε, video του youtube, απ’ όποια σελίδα θέλετε, ή την μουσική του video, σε όποιο format θέλετε, με όποιον τρόπο προτιμάτε εσείς.


Το τρίτο σε επισκεψιμότητα, μετά από Yutube και Vimeo, με εξειδίκευση στα howto, DIY (φτιάξτο μόνος σου) videos, όπως και σε τρυκ και μαγικά.

Sync-video
Θέλετε να παρακολουθείστε με τους φίλους σας μια ταινία, από το Youtube και το Vimeo, αλλά δεν μπορείτε να βρεθείτε για
πολλούς και διάφορους λόγους. Πχ είναι μακριά σας. Μπείτε σ’ αυτό το site, φτιάξτε ένα δωμάτιο, επιλέξτε την ταινία που θα δείτε και προσκαλέστε τους
φίλους σας, από κάθε κοινωνικό δίκτυο (facebook, g+, twitter, Redit κλπ), ή με mail. Βλέποντας τη ταινία μπορείτε να κάνετε και σχόλια.

Δείτε τα…


19/01/14
Νέα «γραμματοσειρά» στις Πολυτονικές.


Χωρίς μικρούς λατινικούς χαρακτήρες, τα κεφαλαία Ελληνικά sanserif, τα μικρά serif (που είναι ίσως και ο μοναδικός λόγος που αξίζει να την κατεβάσετε), είναι μια από τις «κακές» δουλειές της GFS.

Δείτε την…


17/01/14
Τρία νέα προγράμματα στα Multimedia των Downloads.

Adapter
Video converter. Μετατρέπει .flv, .mp4, .avi, .mov από το ένα format στο άλλο, με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο. Πολύ εύκολα αν διαλέξετε τις preset ρυθμήσεις που έχει για κάθε μετατροπή, ή αν θέλετε δική σας παραμετροποίηση, τότε θα πρέπει να ορίσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έχει και για Mac.

FlicFlac Audio converter
Μετατροπή WAV, FLAC, MP3, OGG και APE, από το έννα format στο άλλο. Portable και πανάλαφρο.

Free Screen Recorder
Με Screen capture ολόκληρης ή μέρους της οθόνης, εισαγωγή ήχου από κάθε πηγή, είναι ιδανικό για δημιουργία μαθημάτων, ή παρουσιάσεων σε video. Έχει ειδικό effect για τις κινήσεις και τα κλικ του ποντικιού, όπως και σχεδιαστικό εργαλείο για να υπογραμμίσετε, να βάλετε σε κυκλάκι κλπ αυτά που θέλετε.

Δείτε τα…


14/01/14
Τρία νέα προγράμματα στα Clocks Alarms Calendars των Downloads.

Advanced world Clock
Απεριόριστος αριθμός ρολογιών, με την ένδειξη ώρας από κάθε πόλη/περιοχή του κόσμου. Παραμετροποιήσιμη εμφάνιση, μέγεθος, επιπλέον πληροφορίες για θέσεις ήλιου σελήνης κλπ.

Free Alarm Clock
Όσα ξυπνητήρια-υπενθυμίσεις θέλετε. Ανάβει το PC που έχει πέσει, ή που έχετε βάλει σε κατάσταση αναμονής, ρυθμίζει την ένταση ήχου που έχετε προκαθορίσει για το συγκεκριμένο ξυπνητήρι και παίζει τον ήχο ή το mp3 που του ορίσατε.

World clock screen saver
Screen Saver που στο μεγάλο κεντρικό ρολόι δείχνει την τοπική ώρα και στα τέσσερα περιφερειακά την ώρα στις πόλεις: Los Angeles, New York, London, Dubai και Tokyo.

Δείτε τα…


03/01/14
Τρια νέα Sites στα Accessories των Webware.

Calendrica
Δώστε του μια ημερομηνία σε κάποιο τύπο ημερολογίου από τα 29 που έχει (Γρηγοριανό, Ιουλιανό, Αραβικό, Ινδουιστικό κλπ). Θα σας δώσει την ημερομηνία και την ημέρα που αντιστοιχεί στα άλλα 28. Απαιτεί εγκατεστημένη και ενεργοποιημένη την Java.

Timeduration
Δώστε του αρχική και τελική ημερομηνία, και ώρα. Θα σας δώσει πόσο διήρκεσε ή θα διαρκέσει ένα γεγονός με ακρίβεια δευτερολέπτου.

World Clock
Η ώρα στις 144 μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, σε μια σελίδα. Και στις μικρότερες πόλεις που θα του γράψετε.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.