Ιούλιος 2013

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

31/07/13
Τρία νέα προγράμματα στα Photo των Downloads.

Color Cop
Color picker με ζουμ μέχρι επίπεδο Pixel, για να είστε σίγουροι ότι διαλέξατε το σωστό χρώμα.

Free Photo Editor
Βασικές λειτουργίες editing και επιπλέον αυτόματη: έκθεση, αντίθεση, χρωματισμός, μείωση κόκκινου. Προσανατολισμένη διόρθωση μέσα από τα κανάλια των χρωμάτων.

Snappy
Screen Capture και photo editing μαζί. Δεν έχει τις δυνατότητες μεγάλων προγραμμάτων αλλά εστιάζει στην αμεσότητα.

Δείτε τα…


27/07/13
Τρία νέα προγράμματα στα Multimedia των Downloads.

MP3 Toolkit
Ελβετικός σουγιάς (πανεύκολος, διαλέγετε σε πιο κουμπί θα κάνετε κλικ), για τα MP3. Μετατρέπει άλλα audio formats σε MP3, κόβει ή συγχωνεύει MP3. Κάνει record από το μικρόφωνο σε MP3. Δημιουργεί ringtones για το κινητό σας. Υποστηρίζει high quality audio.

ocenaudio
Εξωτικός (Βραζιλιάνικος για την ακρίβεια) Audio editor. Δεν επιβαρύνει το σύστημα όταν εφαρμόζει τα effects σε κάποιο αρχείο, επιτρέποντας την εργασία σε κάποιο άλλο. Με αυτό το τρόπο σας γλυτώνει τον νεκρό χρόνο προσαρμογής ενός αρχείου, που κατά την διάρκειά του δεν έπρεπε να κάνετε καμία δουλειά στο PC. All OS σε 32 και 64 bit versions.


Ελαφριά εφαρμογή για screencasting. Σώζει σε high quality AVI.

Δείτε τα…


22/07/13
Τρία νέα προγράμματα στα Browsers Add ons των Downloads.

collusionCollusion
Add on για Firefox. Δείτε σε γραφικό περιβάλον ποιος σας παρακολουθεί. Μην πάει το μυαλό σας σε μυστικές υπηρεσίες, Echelon και τέτοια. Απλά ποια sites παρακολουθούν τις κινήσεις σας. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι, άσχετα από το site στου οποίου την σελίδα βρισκόσαστε, σας παρακολουθούν ένα σωρό άλλοι.

Stealthy
Add on του Firefox «δια παν ενδεχόμενον». Με αυτό προσπερνάτε «μπλοκαρίσματα» της χώρας μας η τρίτων προς κάποιο Site. Ταυτόχρονα σερφάρετε με μη ανιχνεύσιμη δ/νση (IP). Αντίτιμο η καθυστέρηση, παρά τις υποσχέσεις για τους γρηγορότερους anonymous proxy servers. Δεν γίνεται καλύτερα.

Twitbin
Το must των Firefox Add ons για όσους τουιτάρουν. Δημιουργεί πλευρική εργαλειοθήκη στον Firefox, που με αυτήν τουιτάρετε όποια σελίδα/ απόσπασμα βλέπετε εκείνη τη στιγμή, ή στέλνετε και παίρνετε tweets, ενώ είστε σε όποιο site θέλετε εσείς.

Δείτε τα…


13/07/13
Τρια νέα Sites στα Productivity των Webware.

Doodle
Ομαδικός προγραμματισμός events, γεγονότων, ραντεβού, συναντήσεων. Προγραμματίζετε, χρονικά, κάτι για μια ομάδα και το βάζετε σε ψηφοφορία της ίδιας της ομάδας ή κάποιων συγκεκριμμένων ατόμων, που μπορεί να ανήκουν στην ομάδα, ή όχι.

Tomatoes
Απλή εφαρμογή της τεχνικής Promodoro, με την οποία αυξάνετε την παραγωγικότητά σας.


Δημιουργείστε λίστες todo, ορίστε προτεραιότητες (έχει και hotlist), προγραμματίστε, βάλτε alarms, συνεργαστείτε με άλλους. Είναι διαθέσιμο και σε mobile (iOS, Android, BlackBerry).

Δείτε τα…


09/07/13
Τρία νέα προγράμματα στα Mobile των Downloads.

B4IGO
Για να μην ξεχνάτε τίποτε. Μικρό utility (κάτω από 30 MB) που όταν κινηθεί το iPhone, iPad, ή το iPod touch, θα του δώσει δόνηση και θα εμφανίσει τις υπενθυμήσεις σας. Για iOS 4.3 και πάνω.

Google Now
Το Google Search για Android, iOS, BlackBerry και Windows 8. Ψάχνει όχι μόνο στο internet αλλά και στο κινητό σας Και με φωνητική αναζήτηση.

voxerVoxer
Μετατρέπει το iPhone, iPod touch, & iPad (μει iOS 5.0+), Android, ή μια συσκευή με Windows Phone, σε Walkie Talkie για live συνομιλία, μηνύματα, κείμενα, φωτογραφίες. Συνομιλίες ένας προς έναν ή ομαδικές.

Δείτε τα…


04/07/13
Τρία νέα προγράμματα στα Productivity των Downloads.

makagiga
Διαχειριστής to-do, σημειωματάριο. Δέχεται widgets (ημερολόγιο, ετικέτες, screenshot κλπ). Για Windows, Linux και σε cross-platform portable.

qOrganizer
Organizer προσαρμοσμένο περισσότερο σε μαθητές/φοιτητές. Εκτός από τα κλασσικά: ημερολόγιο με σχεδιασμό, σημειώσεις, υπενθυμίσεις, λίστα to-do, έχει και: βαθμούς (με ημερομηνίες και μέσους όρους ανά μάθημα ή γενικούς), χρονοπαρακολούθηση μαθημάτων, απουσίες (ημερομηνιακά και σύνολο). Μπορείτε να σώζετε τα δεδομένα σας σε txt τοπικά, ή σε MySQL και sqlite για αποθήκευση στο internet ώστε να μπορείτε να τα έχετε διαθέσιμα όπου κι αν βρίσκεστε.

Task Coach
Διαχειριστής task και todo σε XML. Δημιουργία υποέργων (subtasks), συνημμένα με drag & drop, ακόμη και από mail. Μπορεί να γίνει εξαγωγή αρχείου σε HTML και CSV. All OS.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.