Ιούνιος 2013

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

25/06/13
Τρία νέα προγράμματα στα Photo των Downloads.

Photo Commander
Ο Ελβετικός σουγιάς της Ashampoo για τις φωτογραφίες σας. Οργανώστε, επεξεργαστείτε, μοιράστε τις συλλογές των φωτογραφιών σας με ένα μόνο πρόγραμμα.

ScreenCaptor
Αν το OneNote του Ms Office, ή αυτό των Windows σας πέφτουν φτωχά, το Screen Captor έχει ένα πλούσιο menu, τόσο για το capturing, τις πηγές (όχι μόνο οθόνη αλλά και κάμερα, ή scanner), όσο και για τα εφέ που θέλουμε να έχει η εικόνα (διαφάνεια, περίγραμμα, σχήμα, θέση και μέγεθος κειμένου, επιλογή γραμματοσειράς). Υποστηρίζει επίσης Drag&Drop του Capture σε υπάρχουσα εικόνα, ή σχήμα.

Seashore
Επεξεργασία εικόνας για Mac OS X με framework Cocoa. Βασισμένο στο GIMP, αλλά ελαφρομένο πάρα πολύ και βέβαια με λιγότερες δυνατότητες.

Δείτε τα…


23/06/13
Τρια νέα Sites στα Social Networking των Webware.

Liveson
Σας αρέσει τόσο πολύ να τουιτάρετε που δεν θέλετε να σταματήσετε ποτέ. Ούτε όταν πεθάνετε. Το Liveson μαθαίνει από τα tweets που κάνετε εκπαιδεύεται και μπορεί να τουιτάρει για τα θέματα που ενδιαφερόσαστε όσο είσαστε στη ζωή με το δικό σας στυλ.

mybucketz
Ενοποιήστε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα, βάζοντάς τα σε κουβάδες. Μπορείτε να έχετε σε ένα κάδο, μεμονωμένα άτομα, ή ομάδες, από το ίδιο ή διαφορετικά δίκτυα.

Tumblr
Κοινωνικό δίκτυο και microblogging δημόσιο ή ιδιωτικό. Για όλους ή μόνο για ενήλικες.

Δείτε τα…


18/06/13
Τρία νέα utilities στα Hardware Administration των Downloads.

PC Wizard
Δείτε πολύ αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημά σας και των περιφερειακών του, όσο νεα και αν είναι. Εκτελέστε μεγάλο αριθμό από Benchmarks.

Synergy
Με ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι μπροστά σας δουλέψτε σε δυο ή και τρια PC. All OS.

TrayStatus
Εγκαθιστά στη γραμμή εργασιών με χωριστό εικονίδιο για το καθένα, την κατάσταση του Caps Lock, Num Lock, Scroll Lock. Αν είναι πατημένα τα πλήκτρα Alt, Ctrl, Shift, Win, όπως και την δραστηριότητα του σκληρού (read/write). Επιλέγετε να τα βλέπετε όλα ή κάποια από αυτά.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.