Μάιος 2012

30/05/12
Νέα γραμματοσειρά στις Βυζαντινές.


Κλασσικά Βυζαντινά, με επιπλέον τους λατινικούς χαρακτήρες και σε μερικά κάποια σημεία στίξης.

Δείτε την…


29/05/12
Τρια νέα Site στα Mobile των Webaware.

AutoCAD WS
Το AutoCAD στο κινητό σας. Ή σε όποια συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Ανεβάστε ένα αρχείο που μπορεί να επεξεργαστεί το κλασσικό AutoCAD, σημειώστε, τροποποιείστε, διορθώστε. αποθηκέψτε, κατεβάστε, μοιραστείτε το κλπ. Συνεργάζεται άψογα με το Google Drive, μέσα από το οποίο ανοίγουν κατευθείαν τα σχετικά αρχεία σας με AutoCAD WS..

Video2Ringtone
Κάντε ringtone (mp3), όποιο κομμάτι μουσικής σας άρεσε από τα video που βλέπετε στο internet. Χώρίς καμία άλλη διαδικασία, εγγραφές κλπ, δίνετε την διεύθυνση της ταινίας, περιμένετε (αρκετά) να την φορτώσει, κόβετε το κομάτι που σας άρεσε, το ακούτε για να σιγουρευτείτε ότι είναι το σωστό, και το κατεβάζετε.

Zentracker
Παρακολουθείστε τα κινητά της οικογενείας σας ή το δικό σας. Πάντοτε ζητείται η συγκατάθεση του αριθμού που παρακολουθείτε. Το free μέχρι 2 κινητά.

Δείτε τα…


28/05/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Mobile των Downlods.

PhotocalPhotocal
Ταξινομείστε τις φωτογραφίες σας κατά ημερομηνία. Μπορείτε να δείτε σε χάρτη την τοποθεσία στην οποία έγινε η λήψη. Για Android και iPhone.

TinyVox
Μαγνητοφωνήστε τις φωνητικές σημειώσεις σας σε εικονικές κασσέτες και μοιράστε τις αμέσως. Για Android και iPhone.

WhatsAppWhatsApp
Ανταλλάξτε μηνύματα, μέσω 3G ή WiFi. Κατάλληλο για όλα τα Smart phones. Καταργείστε τα SMS. Η καλύτερη εφαρμογή για κινητά.

Δείτε τις…


24/05/12
Νέα γραμματοσειρά στις «Αρχαίες».

Anaktoria
Πλούσια και όμορφη γραμματοσειρά που εκτός από τους επιπλέον αρχαίους χαρακτήρες περιλαμβάνει πολυτονικά, κοπτικά και κυριλλικά. Επίσης έχει αρκετά σύμβολα ενώ τα πεζά της μοιάζουν περισσότερο με χειρόγραφα.
Οι σελίδες των «Αρχαίων» έγιναν δυο λόγο υπερβολικού χρόνου φόρτωσης της μιας σελίδας.

Δείτε την…


23/05/12
Οι News – RSS Readers σε δικιά τους Σελίδα στα Downloads.

Οι News Readers των Webware είχαν δικιά τους σελίδα εδώ και καιρό. Υπήρχαν μερικά RSS μόνο στη κεντρική σελίδα των Downloads. Καιρός ήταν να γίνουν πιο οργανωμένα και βέβαια περισσότερα.
Κάντε λοιπόν την ενημέρωσή σας υπηρέτη σας για να μην είστε εσείς υπηρέτης της. Γίνετε ενεργητικός αναγνώστης. Ενημερωθείτε μόνο από τις πηγές που εμπιστεύεστε, μόνο για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, όταν εσείς θέλετε.

Δείτε τους…


21/05/12
Τρια νεά Site στα Photo των Webware.

PhotoCollage
Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας, γτιάξτε slide-shows, animations, collage, μοιραστείτε τις δημιουργίες σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Picozu
Ικανοποιητικό photo-editing και άμεσο share σε social networks. Δέχεται για επεξεργασία τα PSD αρχεία του Photoshop.

TypoEffects
Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε σύνθεση γραμμάτων ή γραμμών. Ιδιαίτερα καλό στο ασπρόμαυρο.

Δείτε τα…


18/05/12
Νέα γραμματοσειρά στις μονοτονικές.

rvbcalx
Μορφολογικά παραπέμπει στα πρώτα ιστορικά χρόνια, φτωχή σε περιεχόμενους χαρακτήρες και σίγουρα καρικατούρες.

Δείτε την…


16/05/12
Τρία νέα Sites στα Messengers Mailers των Webware.

BurnnoteBurnnote
Στείλτε ένα μήνυμα που όταν διαβαστεί μια φορά θα καταστραφεί. Χωρίς εγγραφή ή οτιδήποτε άλλο πληροφιακό στοιχείο. Δημιουργεί ένα link που το στέλνετε με mail σε αυτόν που θέλετε να το διαβάσει. Αν θέλετε να ξέρετε αν χρησιμοποίησε αυτό το link (αν το διάβασε), τότε θέλει εγγραφή, που θα δώσετε mail για την ειδοποίηση ανάγνωσης.

filepigeon
Στείλτε σε mail μεγάλα αρχεία (μέχρι 100MB), με τον πιο απλό τρόπο.

YippieMove
Μεταφέρετε το λογαριασμό (ή κάποια στοιχεία, ή δεδομένα) του mail σας, σε κάποιον άλλο, με τον πιο εύκολο τρόπο.

Δείτε τα…


14/05/12
Τρία νέα προγράμματα στα Portable Administration των Downloads

CrystalDiskInfo
Με μια ματιά όλες οι πληροφορίες για την κατάσταση των σκληρών σας δίσκων, με μέγεθος, τύπο, θερμοκρασία, συνολικές ώρες λειτουργίας, λάθη, προβλήματα, κατεστραμμένους τομείς.

Process Explorer
Αν θέλετε να βλέπετε παραπάνω πράγματα για τι τρέχει στο background από αυτά που βλέπετε με το Alt+ctrl+del τότε η Microsoft σας δίνει αυτό το εργαλείο. Για να ορίζετε και τι θα γίνεται υπάρχει το Startup Firewall, που αλλού, στο Tele-Store.

ShutdownCenter
Μικροσκοπικό utility, μόλις 15kb, που τερματίζει την λειτουργία του PC χειροκίνητα, κλείνοντας και όσες εφαρμογές έχετε ανοικτές χωρίς ερώτηση. Προεραιτικά τρέχει και μια εφαρμογή που εσείς θα ορίσετε πριν τον τερματισμό, πχ Backup. Δεν κάνει εγκατάσταση (portable), αποσυμπιέστε το στην επιφάνεια εργασίας.

Δείτε τα…


12/05/12
Τρία νέα Site στα File Hosting Sharing των Webware.

box
5GB χώρος στο Internet με πρόσβαση από παντού και από κάθε συσκευή σας. Με οργάνωση σε φακέλους ιδιωτικούς, δημόσιους, ορισμό δικαιωμάτων στους δημόσιους (να βλέπει ή να κάνει edit), ενσωμάτωση σε ιστοσελίδα, preview κλπ.

Google DriveDrive
5GB χώρος από την Google προσβάσιμος με κάθε συσκευή. Εγγραφή φυσικά με το λογαριασμό του gmail σας.

ZeroPC
39GB χώρος στο internet με 25MB max upload για κάθε αρχείο και 1GB όριο κίνησης το μήνα. Αυτό που είναι ξεχωριστό σε αυτό το site είναι ότι είναι ένα virtual PC στο Internet, έχει αξεπέραστο file sharing και τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα.

Δείτε τα…


10/05/12
Νέα γραμματοσειρά στις μονοτονικές.

fixedsys
Όσοι έχετε παρελθόν στην πληροφορική, θυμάστε τα γράμματα στο DOS. Παρήγαγαν όλους τους χαρακτήρες, αλλά ήταν λες και τα είχαν φτιάξει με μικρά τετραγωνάκια. Αυτό κάνουν τα fixedsys αλλά σε TrueType για να μπορείτε να τα χρησιμποιείσετε όπου θέλετε, σε ότι μέγεθος θέλετε. Υποστηρίζουν: Basic latin, Latin-1 Supplement, Latin Extended-A, Latin extended-B, IPA Extensions, Spacing Modifier Letters, Combining Diacritical Marks, Greek, Cyrilic, Armenian, Hebrew, Arabic, Tamil, Thai, Georgian, Latin Extended Additional, Greek Extended, General Puncuation, Superscripts and Subscripts, Currency Symbols, Combining Diatritical Marks for Symbols, Letterlike Symbols, Number Forms, Arrows, Mathematical Operators, Miscellaneous Technical, Control Pictures, Optical Character Recognition, Enclosed Alphanumerics, Box Drawing, Block Elements, Geometric shapes, Miscellaneus Symbols, Dingbats, CJK Symbols and Punctuation, Alphabetic Presentaion Forms, Arabic Presentaion Forms-A & B, Halfwidth and Fulwidth Forms, Thaana, Myamar, Ethiopic, Ogham, Runic, Mongolian.

Δείτε την…


09/05/12
Από μια σελίδα τα Administrative των Downloads, γεμμάτες δυο σελίδες.

Δυο σελίδες γεμάτες τα Administrative των Downloads. Για να κάνει την διαχείρηση του PC σας, παιχνίδι.

Δείτε τις…


08/05/12
Τρία νέα Site στα Security των Webware.

cameratrace.
Σας κλέψανε, χάσατε, ή ξεχάσατε που είχατε αφήσει την φωτογραφική σας μηχανή. Γράψτε τον σειριακό αριθμός της ή αν δεν τον ξέρετε, ανεβάστε μια φωτογραφία που είχατε τραβήξει με αυτήν και το cameratrace θα βρει τι φωτογραφίες και από ποιούς έχουν ανέβει στο Internet. Το free είναι για ένα ψάξιμο μόνο (μια φορά για κάθε serial no).


Καταγράψτε όλα τα υπάρχοντα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Διπλή η χρησιμότητά του. Σε περίπτωση που σας κλέψουνε ξέρετε τι ακριβώς σας πήρανε και αν είστε ασφαλισμένος έχετε γρηγορότερη εξυπηρέτηση. Παρακολουθείτε τις εγγυήσεις και τις επισκευές που έχετε κάνει σε κάθε τι.

Secure Password Generator
Δημιουργείστε πανίσχυρα passwords για κάθε χρήση. Με ότι παραμετροποίηση θέλετε εσείς.

Δείτε τα…


07/05/12
Νέα γραμματοσειρά στις «Αρχαίες».
Akkadian
Χωρίς πολλά καρυκεύματα, με ίδιο typeface για κεφαλαία και μικρά, με μόνη διαφορά την τοποθέτηση των σημείων στίξης. Έχει και κοπτικά.

Δείτε την…


04/05/12
Χωριστή σελίδα για τα Clocks Alarms Calendars από τα Calculators που έγιναν δυο σελίδες.
Πολλά είχαν γίνει για μια σελίδα. Τα Clocks Alarms Calendars πήγαν σε δικιά τους σελίδα και τα Calculators επειδή ήταν πολλά, προστέθηκαν και άλλα, σε δυο σελίδες.

Εδώ τα Calculators…

Και εδώ τα Clocks Alarms Calendars…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.