Μάιος 2013

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

20/05/13
Νέα γραμματοσειρά στις μονοτονικές.


Είναι η Arial αντιγραμμένη σε όλα, με τα Κυριλλικά τα Εβραϊκά και τα Αραβικά της. Έχει επιπλέον, όπως και δαφορετικούς, Αραβικούς χαρακτήρες και αρκετά σύμβολα.

Δείτε την…


17/05/13
Τρια νέα Sites στα Photo των Webware.

Croppola
Αν το μόνο που θέλετε είναι ένα πρόχειρο crop, τότε βρήκατε το σωστό site. Δεν χρειάζεται κανένα περιττό κλικ. Από την κεντρική σελίδα ανεβάζετε κάνετε crop κατεβάζετε. Τίποτε άλλο.

Pic to Icon Converter
Μετατρέψτε οποιοδήποτε γνωστό format φφωτογραφίας σε icon (.ico), όποιου τύπου θέλετε.

PicΜonkey
Photo editing, με Crop, rotate, exposure, sharpen, resize, διόρθωση ατελειών προσώπου. Σε πορταρίτα ενίσχυση του κόκκινου, άσπρισμα δοντιών, αλλαγή χρώματος κραγιόν, αφαίρεση κοκκινίσματος ματιών, αδυνάτισμα. Έτοιμα πρότυπα χρωματισμών και φόντου, καπέλων, μουστακιών, διαφόρων συμβόλων και εφέ. Προσθήκη κειμένου. Επιλογή περιγράμματος φωτογραφίας και αρκετά άλλα εφέ. Έχει και κατασκευή άλμπουμ.

Δείτε τα…


13/05/13
Τρεις νέες εφαρμογές στα Cleaners Tweakers Optimizers των Downloads.

CCEnhancer
Add on στο CCleaner που προσθέτει πολλά προγράμματα για καθάρισμα και βελτιστοποίηση, στο tab των Εφαρμογών. Ένα must για όσους έχουν τον πιο δημοφιλή CCleaner Tweaker Optimizer. Τον CCleaner.

Internet Accelerator
Πολλές οι βελτιώσεις των Browsers για γρηγορότερο σερφάρισμα στο Internet. Αλλά δεν είναι εξατομικευμένες για το διαφορετικό περιβάλλον εργασίας και σύνδεση Internet του κάθε χρήστη. Αφήστε το Internet Accelerator να κάνει αυτή την δουλειά για σας, που δεν μπορεί να την κάνει ο καλύτερος IT Pro.

Startup Tuner
Ο χρόνος που διαρκεί η εκκίνηση των Windows, με όσες υποσχέσεις, ή tests που αποδεικνύουν ότι κάθε καινούργια version τους είναι γρηγορότερη από την προηγούμενη, είναι πάντα ένα πρόβλημα. Και αυτό το πρόβλημα οξύνεται με κάθε νέα εφαρμογή που βάζετε στο PC σας και θέλει να τρέχει κάποια αρχεία της στην εκκίνηση των Windows. Το Startup Tuner λύνει αυτό το πρόβλημα απλά, εξαφανίζοντας από την εκκίνηση τα αρχεία που προσθέτουν αυτές οι εφαρμογές.

Δείτε τα…


11/05/13
Τρεις νέες εφαρμογές για Κινητά.

HipGeo
Καταγρέψτε (με video, φωτογραφίες, σχόλια) την εκδρομή, το ταξίδι σας αποτυπώστε την στο Google Maps, μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με τους φίλους σας στο facebook. Κάντε post όποια στιγμή θέλετε ακόμη και αν δεν υπαρχει σήμα κινητού Wi-Fi ή κάποια άλλη σύνδεση. Μόλις υπάρξει κάποιου είδους επικοινωνία θα το ανεβάσει το πρόγραμμα μόνο του. Για Android 2.2+, ή iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad Wi-Fi + 3G, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad Wi-Fi + 4G, iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation) and iPad mini Wi-Fi + Cellular, με iOS 5.1+.


Ο πιο διαδεμόμενος messenger στα κινητά. Συνδεθείτε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και δίκτυα ανταλλαγής μηνυμάτων ταυτόχρονα. Για: iPhone, iPod touch, iPad. Με iOS 4.3+, Android, BlackBerry, WindowsPhone.

MX Player
Κοντεύοντας τα εκατό εκατομμύρια εγκαταστάσεις είναι ο αδιαμφισβήτητος Video Player για Android (2.1+). Έχει και παλιότερες versions, πάρα πολλά codec και hardware acceleration.

Δείτε τις…


08/05/13
Νέα Γραμματοσειρά στις Μονοτονικές.


Επιμελέστατα «κακή» γραμματοσειρά, σε κάθε στοιχείο της. Σε brush, από την Aka-Acid.

Δείτε την…


06/05/13
Τρια νέα Sites στα Accessories των Webware.

coffitivity
Δημιουργήθηκε σαν λευκός θόρυβος από τους πολλούς που κυκλοφορούν στο Internet. Είναι θόρυβος από cafe, που μπορείτε να μιξάρετε με μουσική, με πρωταρχικό σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας με το να μην αποσπάται η προσοχή σας από την εργασία που κάνετε. Αρκετά καλό και για ένα cafe τις ώρες που δεν έχει και τόση κίνηση.

Unit-Free Volume Calculators
Μετράει όγκους διαφόρων στερεών γεωμετρικών σχημάττων. Υπολογίζει πόσο χώρο θα πιάσει μέσα σε αυτούς κάποιο υγρό, χύδην φορτίο κλπ.


Είναι η Search engine γα facebook και Twitter. Γράψτε μια λέξη, ένα όνομα, σε όποια γλώσσα θέλετε και δείτε ποιος την ανέφερε, με χρονολογική ταξινόμηση.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.