Μάρτιος 2013

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

28/03/13
Τρεις νέες εφαρμογές στα Cleaners Tweakers Optimizers των Downloads.

Browser Cleaner
Δεν καθαρίζει, με ένα κλικ, μόνο το ιστορικό από όλους του browsers που έχετε εγκατεστημένους, ή όποιους επιλέξετε. Καθαρίζει και τα ίχνη σας από τους messengers, το προγράμματα file sharing, την λίστα των πιο πρόσφατα χρησιμοποιηθέντων προγραμμάτων στο μητρώο, τα log files των Windows, τα .temp αρχεία. μέχρι και την προσωρινή μνήμη.

DiskMax
Καθαρίστε το δίσκο σας από όλα τα άχρηστα και περιττά αρχεία. Καθαρίστε το μητρώο από τις καταχωρήσεις των πιο πρόσφατα χρησιμοποιηθέντων προγραμματών, τα event log των Windows. Έχει και πιο βαθύ καθάρισμα για προχωρημένους χρήστες. Αυτοματοποιεί να θέλετε το καθάρισμα του κάδου ανακύκλωσης.

DrivePurge
Portable εφαρμογή που καθαρίζει τα Windows, κάποιες γνωστές εφαρμογές, τον σκληρό δίσκο, από συγκεκριμένους τύπους παλιών αρχείων, και τα ίχνη χρήσης browsers και εφαρμογών.

Δείτε τις…


27/03/13
Τρια νέα site στα Social Networking των Webware.


Έχει βγει τρίτο σε μοναδικούς επισκέπτες/μήνα Social Site μετά από το facebook και το twitter. Μπορείτε να κάνετε login και με τον λογαριασμό του facebook.

Myspace
Μέχρι να καθιερωθεί το facebook ήταν το Νο 1 site στον κόσμο. Τώρα έχει πέσει στην παγκόσμια κατάταξη όντας περίπου το διακοσιοστό. Έχει 25 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα από Ηνωμένες Πολιτείες που είναι και πιο διαδεδομένο. Είναι προσανατολισμένο περισσότερο στον χώρο της μουσικής.


Δανεισμένο στοιχεία από άλλα κοινωνικά δίκτυα το social site της Microsoft, δημιουργήθηκε σαν συμπληροματικό – πρόσθετο σε αυτά. Επιτρέπει την δημιουργία collage φωτογραφιών, σχολιών πάνω στις φωτογραφίες, ή τα collage. Έχει video party μέσω Youtube και follow σε άλλους χρήστες.

Δείτε τα…


25/03/13
Τρεις νέοι News Readers στα Downloads.

BlogBridge
Στην free έκδοσή του είναι ένας αρκετά ευκολόχρηστος, έως απλοϊκός RSS Reader, που μπορεί να φτιάξει μέχρι δυο ομάδες ειδήσεων. All OS.


RSS reader αλλά και mail reader, instant messenger, news reader από τα bookmarks του Firefox και πολλά άλλα.

RSSMore
Διαβάζετε τα RSS όταν δεν δουλεύετε. Αντικαθιστά την προφύλαξη οθόνης (screen saver). Μπορείτε πάντως πίσω από τα RSS να του βάλετε background ένα ή περισσότερα που εναλλάσσονται.

Δείτε τους…


23/03/13
Νέα γραμματοσειρά στις Πολυτονικές.


Έντονος και ελεύθερος, πλάγιος, γραμματότυπος όπως η θεά. Αποδίδει εν μέρει και κάποιους από τους ελλείποντες αρχαίους χαρακτήρες. Στα κεφαλαία μερικά γράμματα είναι πιο έντονα από τα άλλα.

Δείτε την…

* Οι πολυτονικές γραμματοσειρές είναι όλες κατάλληλες και για μονοτονική γραφή χωρίς κάποιον επιπλέον χειρισμό.
** Και μην ξεχνάτε: Όλα τα προγράμματα στα Downloads είναι freeware (για ελεύθερη χρήση).


17/03/13
Τρια νέα προγράμματα στα Productivity των Downloads.

AltMove
Πολλά παράθυρα, ειδικά διαλόγου, των Windows ή και εφαρμογών δεν αλλάζουν μέγεθος με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενό τους. Με αυτό το ότι πλαίσιο διαλόγου εμφανιστεί μπροστά σας μπορεί να γίνει resize. Επιπλέον μπορείτε να δώσετε σε κάθε πλήκτρο μέχρι και 8 διαφορετικές λειτουργίες (Drag’n’Do, επέκταση του Drag and Drop), ανοίγοντας προγράμματα, κείμενα, αρχεία με συγκεκριμμένο πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα κάνετε το Drop.

HotkeyP
Δημιουργείστε συντομεύσεις πληκτρολογίου/ποντικιού/joystick/συσκευής υπερύθρων, με τις οποίες να εκτελούνται εφαρμογές, να ανοίγουν αρχεία, σελίδες του internet, να σβήνει το PC, ή να αδρανοπιείται, να αλάζετε ανάλυση στην οθόνη σας, να σταματάτε μια διεργασία κλπ.


Ανοίξτε καρτέλες στην εξερεύνηση των Windows, όπως ανοίγετε στον browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome Κλπ). Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα πρέπει απαραίτητα να κατεβάσετε και το αρχείο γλώσσας (πρώτο επάνω).

Δείτε τα…


06/03/13
Τρια νέα Sites στα Messengers Mailers των Webware.

Easytrashmail
Δώστε του το πραγματικό σας mail και θα σας δώσει ένα αναλώσιμο. Δώστε το αναλώσιμο σε αυτούς που δεν θέλετε να δώσετε το κανονικό και αυτό θα σας στέλνει τα mail τους στο κανονικό σας ταχυδρομείο για όσα λεπτά, ώρες, ή μέρες του έχετε πει.

FakeInbox
Σας δίνει ένα ψεύτικο mail που ισχύει για 60′. Αν δεν σας στείλουν το μήνυμα έγκαιρα και δεν έχει λήξει ο χρόνος, ζητάτε ανανέωση του χρόνου ξανά και ξανά μέχρι να πάρετε το μήνυμα που θέλετε.


Ο πιο διαδεμόμενος messenger στα κινητά και για το pc σας. Συνδεθείτε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και δίκτυα ανταλλαγής μηνυμάτων ταυτόχρονα.

Δείτε τα…


04/03/13
Τρια νέα προγράμματα στα Photo των Downloads.

DjVu Viewer
Δείτε εικόνες format .djvu και εξαγάγετε τις, αν θέλετε, σε γνωστά format JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP.

Pholor
Ετοιμάστε την φωτογραφία που θέλετε να αναρτίσετε στο ιστολόγιό σας, στο facebook, στο twitter, μμε τον ευκολότερο και γρηγορότερο τρόπο. Κάνει τα όλα τα απαραίτητα γι’ αυτή τη δουλειά με ένα κλικ. Crop, resize, tone, sharp, dehaze.

TSR Watermark Image
Προστατέψτε με watermarks (υδατογραφήματα) τις εικόνες που δημοσιεύετε. Με αρκετά στυλ, από τα διακριτικότερα, έως χονδροειδέστατα.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.