Νοέμβριος 2011

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

26/11/11
Τρεις νεες εφαρμογές στα Photo των Downloads.

Easy Photo Effects
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος, με το πιο lite utility, χωρίς εγκατάσταση είναι portable, για photo effects. Black & white, sepia, brightness, contrast, topaza, movie, night vision, embossed, analogica, borders, colored grid, tilt shift, resize, rotate, flip.

fotobounce

Φροντίζει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στο δικό σας ιδιωτικό δίκτυο. Φτιάχτε album χωριστά για κάθε φίλο σας ή ομάδα. Αν θέλετε μπορείτε κάποια από αυτά να τα μοιράσετε στα facebook, Flickr, Airset.
Έχει και για Mac OS X, και για .

Pho.to
Ατέλειωτα effects για μετατροπές σε Avatar, Cartoons, για διασκέδαση, αλλά και τα βασικά εργαλεία διόρθωσης. Δεν χρειάζεται εγγραφή για μεμονωμένες φωτογραφίες. Αυτό που παρέχει επιπλέον από την online (Webware) εφαρμογή, είναι τα effects φωτισμού, και επιπλέον στοιχεία ελέγχου.

Δείτε τις…


24/11/11
Τρια νέα Site στα Productivity των Webware.

Boxmeup
Καταγράψτε ότι μπορεί να περιγραφεί. Κατάλληλο για συσκευασίες, περιεχόμενα δωματίου ή σπιτιού, συλλογές, υλικά εργαστηρίου. Τυπώστε ένα αυτοκόλλητο QR, ή δείτε τα περιεχόμενα μέσα από το Site.

Simple meet me
Μιλάτε με κάποιον στο τηλέφωνο και πρέπει να δει κάτι γραμμένο, όπως το mail, έναν αριθμό τηλεφώνου λογαριασμού κλπ. Μπείτε στο Site και αρχίστε να γράφετε χωρίς καμία διαδικασία.

Teamspinner
Φτιάξτε το δικό σας Project Plan όπως εσείς το θέλετε. Με συνημμένα κείμενα, λίστες, συζητήσεις. Καλέστε συνεργάτες στο Project ή παρατηρητές. Δημιουργείστε ομάδες χρηστών. Μοιράστε το στο Social Network, ή με RSS.

Δείτε τα…


23/11/11
Έναρξη δράσης digi-mobile.


Επιχορχηγούμενο από το ΕΣΠΑ εως και 70% πρόγραμμα δράσεων για καινοτόμες εφαρμογές σε smartphones και tablet-pc. Αφορά πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις. Το συνολικό πρόγραμμα είναι ύψους €15 εκ. Η ημερομηνία έναρξης είναι διαφορετική για κάθε περιφέρεια. Για αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε τον σχετικό ιστότοπο.


23/11/11
Nέo Site στα Social Bookmarking των Webware.

PleeqPleeq
Σας αρέσει μια όμορφη εικόνα από το Internet, και υπάρχουν τόσο πολλές. Σώστε την, μοιραστείτε την με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύετε στα αγαπημένα την δ/νση του Site.
Δείτε τo…


21/11/11
Δυο νέα Site στα PDF των Webware.

PDF Converter
Μετατρέψτε έγγραφα (Word, Excel, Powerpoint), εικόνες, ιστοσελίδες, πάρα πολλά άλλα format αρχείων σε PDF.

PDFProtect
Προστατέψτε τα PDF αρχεία σας με κωδικό. Χωρίς εγγραφές login κλπ κατ’ ευθείαν. Δεν χρειάζεται ούτε mail. Στο τέλος της μετατροπής εμφανίζεται το Download για να τα αποθηκέψετε στο PC σας.
Δείτε τα…


19/11/11
Δυο καινούργια Sites στα Accessories των Webware.
Kiss Reminder
Είστε από τους αφηρημένους που ξεχνούν ραντεβού, γιορτές, γενέθλια επετείους; Θυμίστε το στον εαυτό σας την μέρα και την ώρα που πρέπει με ένα mail. Χωρίς εγγραφή, δώστε απλά τι να σας υπενθυμίσει και πότε.

Timerrr
Αν έχετε κάψει πολλά φαγητά σερφάροντας στο Internet, θέλετε κάποια υπενθύμιση σε λιγότερο από μια ώρα, αυτός είναι ο πιο απλός και διακριτικός τρόπος (από πλευράς ήχου). Αν θέλετε κάτι παραπάνω σε ρυθμίσεις και ήχο alarm χρησιμοποιήστε το timer-tab, ή το naked alarm clock.
Δείτε τα…


13/11/11
Νέο Site στα WebTV των Webware.

Cellsea
Στοιχειώδης video editor για ταινίες στο PC σας, ή στο YouTube, dailymotion, metacafe, break, spike.

Δείτε τo…


13/11/11
Νέα γραμματοσειρά προστέθηκε στις Βυζαντινές.

PA-BYZANTINE
Λίγα και μόνο τα κεφαλαία. Για τα απολύτως απαραίτητα.

Δείτε την…


12/11/11
Μια νέα εφαρμογή στα Backup των Downloads.

Dropbox

Backup στο cloud. Δίνει 2 GB δωρεάν στο Internet. Προσπελάσιμα από κάθε συσκευή σας αρκεί να κατεβάσετε την εφαρμογή που σας δίνει δωρεάν. Κάνει share με mail, απεριόριστος χρόνος φιλοξενίας αρχείων.

Δείτε την…


10/11/11
Τρεις νέες εφαρμογές στα Download Managers των Doanloads.

Meteoric Video Downloader
Για να κατεβάζουν Video οι κάτοχοι iPad. Για iOS 3.2 και μετά.

Real Downloader
Βρίσκετε ένα video στο Internet που θέλετε να το έχετε στο PC σας ή να το μοιραστείτε με φίλους στο facebook, twitter, ή με mail. Πηγαίνετε το ποντίκι σας στην επάνω δεξιά γωνία του video που βλέπετε, κάντε κλικ στο «Download This Video» που θα εμφανιστεί. Αυτό ήταν.

Tube MasterTube Master
Κατεβάστε οτιδήποτε multimedia θέλετε, που βλεπετε ή ακούτε στο Internet.

Δείτε τα…


09/11/11
Ο Firefox σνεχίζει το σερί νέων εκδόσεων.


Εμπορική έγινε πια η πολιτική του Firefox κάθε αναβάθμιση να την βαφτίζει νέα έκδοση. Η σημερινή ver 8.0 έχει ενσωματωμένες κάποιες μηδαμινές ενημερώσεις ασφαλείας και έχει ενσωματώσει, σε τέσσερεις γλώσσες μεταξύ των οποίων την Αγγλική, στο search το Twitter. Η τακτική στο θέμα των Versions ακολουθεί τα πατήματα του Chrome, οι υπόλοιποι κατασκευαστές browsers δεν έχουν μπει σε αυτό το παιχνίδι. Σε αυτή την σελίδα δεν θα ξαναϋπάρξει τέτοια καταχώρηση εκτός εαν αποτελεί πραγματικά για κάτι σημαντικό.


07/11/11
Καινούργιο Site στα File Hosting-Sharing των Webware.

Deposit Files
Απεριόριστος χώρος, 2GB max το κάθε αρχείο, χωρίς διαφημίσεις, με μόνο περιορισμό την ταχύτητα του Download.
Δείτε το…


06/11/11
Σε τέτοιες εποχές το Backup είναι απαραίτητο.

Μια ολοκαίνουργια σελίδα στα downloads. Τα backup που υπήρχαν στην κεντρική σελίδα ήταν λίγα. Έτσι δημιουργήθηκε μια καινούργια σελίδα με freeware backup software. Γιατί οι καιροί ου μενετοί.

Δείτε την…


03/11/11
Τρεις νέες εφαρμογές στα Mobile των Downloads.

Foxit MobilePDF Reader

Ο πανάλαφρος PDF reader για πολλούς τύπους κινητών. Δεξιά από Foxit Reader και πάνω από το Download, επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας και μετά κλικ στο Download.

issuu
Εκδότες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μαζί με τους αναγνώστες τους στο ίδιο site που δίνει στον καθένα την ευκαιρία να εκδόσει αυτό που έχει στο μυαλό του και να ξέρει σίγουρα πόσους αναγνώστες έχει.

Live ReporterLive Reporter
Συμβαίνει κάτι μπροστά στα μάτια σας που πρέπει να το μάθει ο κόσμος. Δώστε το με live video σε όλο το κόσμο, εκείνη τη στιγμή. Για Android 2.2 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

Δείτε τις…

Και μην ξεχνάτε: Ότι υπάρχει στα Downloads και στα Webware είναι ελεύθερο λογισμικό (freeware).


01/11/11
Νέα εφαρμογή στα Hardware των Downloads.
System Spec
Δείτε συγκεντρωτικά ή αναλυτικά ότι πληροφορία θέλετε για το hardware του συστήματός σας. Έχει επίσης πάρα πολύ αναλυτικά πληροφορίες για το εγκατεστημμένο software και όλα τα updates άσχετα αν κάνατε καθαρισμό. Μέσα από αυτό μπορείτε με ενιαίο τρόπο να χειρίζεστε την διαχείρηση των Windows ανεξάρτητα από την έκδοση του λειτουργικού. Δεν κάνει εγκατάσταση, είναι portable.

Δείτε τo…


01/11/11
Καινούργιο Site στη Διαχείρηση Γραμματοσειρών.
Typetestster
Δείτε δίπλα δίπλα σε πραγματικό χρόνο, πως θα φαίνεται το κείμενό σας στην οθόνη με διαφορετικες γραμματοσειρές, μεγέθη, στοίχηση, απόσταση γραμμάτων, λέξεων κλπ. δεν κάνει εγκατάσταση, είναι webware, δεν χρειάζεται εγγραφή.
Δείτε τo…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.