Οκτώβριος 2011

30/10/11
Καινούργιο Site στο Social Networking των Webware.
Minor Monitor
Δεν γίνεται να πείτε στα παιδιά σας να μην χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν μπορείτε όμως να είστε και πάνω από το κεφάλι τους συνέχεια. Παρακολουθείστε διακριτικά, όταν ευκαιρείτε. Για επικύνδινες ή ύποπτες δραστηριότητες στέλνει alerts με mail.
Δείτε τo…


28/10/11
Καινούργιο Site στα Messengers, Mailers των Webware.
kis Reminder
Ξεχνάτε συχνά; Επαγγελματικές, κοινωνικές, οικογενειακές υποχρεώσεις, ραντεβού, επετείους, γενέθλια, ονομαστικές γιορτές φίλων συγγενών; Κάθε φορά που θυμάστε κάτι για να κάνετε αργότερα, ή κλείνετε μια συνάντηση, στείλτε mail στον εαυτό σας που θα έλθει τη μέρα και την ώρα που εσείς του πείτε. Χωρίς εγγραφή, άμεσα. Προσοχή στην ώρα. Ο server τους είναι μια ώρα πίσω. Ρυθμίστε την υπενθύμιση μια ώρα πριν.
Δείτε τo…


27/10/11
Καινούργιο Site στα Productivity των Webware.
PODIO
Δεν είναι project manager με την αυστηρή έννοια του όρου. Προσφέρεται περισσότερο για συνεργασία, ανταλλαγή απόψεων, εγγράφων, υπενθυμίσεις και όλα τα βοηθητικά σε έννα project. Το προνόμιό του είναι ότι δουλεύετε σε αυτό και με το iPhone, ή το Android σας. Απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη εταιρικού mail για όλους του συνεργάτες (πχ anybody@telebit.gr).
Δείτε τo…


25/10/11
Καινούργιο Site στα Office των Webware.
Cometdocs
Μετατρέπει εκτός από τις κλασσικές περιπτώσεις (PDF σε XLS, DOC, PPT, TXT και το αντίστροφο) αρκετά άλλα format. iTunes, Metastock, UNIX, MAC και άλλα. Αν εγγραφείτε έχετε δωρεάν φιλοξενία αρχείων και διαχείριση των αρχικών και αυτών που έχουν μετατραπεί.
Δείτε τo…


24/10/11
Μια νέα γραμματοσειρά στις μονοτονικές.
Picasion
Μοιάζουν γραμμένα στο χέρι, περισσότερο με μαρκαδόρο, μικρό διάκενο ανάμεσα στους χαρακτήρες και χωρίς να είναι ίδιο το ύψος γραφής. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αρκετά πρωτότυπα.
Δείτε τη…


23/10/11
Ένα νέο Site στα Photo των Webware.
Picasion
Φτιάξτε, με δικές σας φωτογραφίες, animated gifs (με 10 το πολύ φωτογραφίες), avatars, ή απλά κάντε resize με τα βασικά effects (sepia, grayscale, negative), χωρίς login κατ’ ευθείαν.
Δείτε τo…


22/10/11
Ένα νέο Site στα File hosting-sharing των Webware.
4 SHARED.
4shared. 10 GB χώρος, 2GB max. το κάθε αρχείο, 180 ημέρες φιλοξενίας του κάθε αρχείου (με ένα login ο χρόνος ανανεώνεται), 100gb/μήνα traffic, file sharing, ακούστε τη μουσική σας, δείτε τα video σας online. Και για Android, iPone/iPad, Symbian, Blackberry.

Δείτε τo…


20/10/11
Τρεις νέες εφαρμογές στα e-mail clients – tools των Downloads.

i.Scribe
e-mail client σε Outlook Express feel and style. Η διαφορές τους είναι ότι είναι πανάλαφρος, πολύ πιο γρήγορος σε όλα, all OS, Spam free με εκαπιδευόμενο antispam φίλτρο, εισάγει/εξάγει αρχεία με άλλα mail clients, είναι προεραιτικά portable.

Outlook Social Connector
Παρακολουθείστε τα κοινωνικά σας δίκτυα μέσα από το Outlook. Μην χάνετε επαφή από facebook, Linkedin, Live Messenger.

.
Xobni. Χρησιμοποιώντας όλα τα mail που έχετε, το Smartr της Xobni σας δημιουργεί αυτόματα ένα βιβλίο δ/νσεων. Για Outlook, Gmail, Android, iPhone, BlackBerry. Ο Bill Gates το ονόμασε «η επόμενη γενιά του social networking».

Δείτε τα…


18/10/11
Τρεις νέες εφαρμογές στα CAD – Drawing των Downloads.

ArtWeaver
Ζωγραφίστε με ελεύθερο χέρι, δημιουργείστε effects, προσθέστε layers. Καταγράφει όλα τα βήματά σας για να μπορείτε να αναθεωρήσετε ή να τα επιδείξετε σε άλλους.

DrawPlus
Ζωγραφική σε vectors (όσο και αν μεγενθυθούν δεν φαίνεται κόκκος, σπάσιμο γραμμών, pixels κλπ).

RasterVect
Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε ανύσματα. Δημιουργεί αρχεία DXF, WMF, EMF, EPS και AI.

Δείτε τα…


17/10/11
Δυο νέα Site στα Productivity των Windows.

ChartTool.
Δημιουργήστε άμεσα, χωρίς εγραφές, login, ότι διαγράμματα θέλετε, σε όποιο στυλ σας αρέσει, διαλέξτε χρώματα, σχέδια, βαθμό διαφάνειας. Σώστε το σαν εικόνα, ή στείλτε με mail το link, ή τέλος ενσωματώστε το στο site σας.

mindmaps
Χωρίς εγγραφή, αποτυπώστε τις ιδέες σας χαρτογραφώντας την εξέλιξή τους, τις προοπτικές τους. Σώστε το σαν αρχείο, ή φωτογραφία, τυπώστε το.
Δείτε τα…


16/10/11
Αλλαγές-προσθήκες.

Το Resistor Color Code Converter από τα Calculators Clocks, Alarms, Calendars των Downloads πήγε στα Accessories των Webware που ήταν και η θέση του μια και είναι Web application.
Στη θέση του μπήκε το On Screen Ruler.
Υποδεκάμετρο σε pixels, inches, centimeters. Αλλάζει χρώμα, διαφάνεια, μέγεθος. Είναι portable, δεν κάνει εγκατάσταση.
Δείτε το…


15/10/11
Δύο νέα Site στα Photo των Webware.

Instant Retro
Χωρίς login ανεβάζετε όποια φωτογραφία θέλετε και την κάνετε retro σε όποιο preset style από τα πολλά που έχει ή φτιάχνετε το δικό σας στυλ. Με login κάνει σύνδεση στο facebook, στο λογαριασμό σας, για να κάνετε edit τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει.

Textify.it
Με Drag and Drop της φωτογραφίας που θέλετε μέσα στο browser απεικονήστε την με χαρακτήρες (γράμματα, αριθμούς, σύμβολα κλπ). Χωρίς εγγραφές , login, έτσι άμεσα.

Δείτε τα…


15/10/11
Νέο Site στη σελίδα «Εγκυκλοπαίδειες – Μεταφραστές – Λεξικά».

Λεξικὀ, μεταφραστής, ορθογράφος, ευρετήριο συνωνύμων-αντιθέτων, ορθογράφος ιστοσελίδων. Ελληνική παραγωγή με πολὐ μεράκι. Δείτε τo…


13/10/11
Νέα σελίδα στα Webware.
Βιβλία.
Από την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του κόσμου, το Internet, δωρεάν βιβλία.
Μια συλλογή των μεγαλύτερων freeware βιβλιοθηκών του Internet.
Δείτε τη…


11/10/11
Νέα εφαρμογή στα Security των Downloads.
LastPass
Μπορείτε να φυλάξετε τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς σας κρυπτογραφημμένα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δημιουργείστε προφίλ (προσωπικά, δουλειάς κλπ) και όταν σας ζητούνται στοιχεία για εγγραφή κάνει αυτόματη συμπλήρωση. Συνδέεστε με ένα κλικ σε κάθε site που θέλει κωδικό. Κρυπτογραφεί κείμενα. All OS και Mobile.
Δείτε το…


10/10/11
Καινούργιο Site στο File hosting – sharing των Webware.
Mega Upload
200GB χώρος στη free version του. Περιοσρισμοί: για 90 μέρες χωρίς download, οι μέρες είναι 21 χωρίς εγγραφή, 1GB max το κάθε αρχείο. File sharing με mail ή link, export σε CSV, EXCEL, απλό κείμενο.
Δείτε το…


07/10/11
Καινούργιο Site στο WebTV των Webware.
movavi.
Online video converter, αλλά και μοντάζ για συρραφή μέχρι 5 ταινιών σε μια. Περιορισμοί 10′ το καθένα από τα 5 και να μην είναι το σύνολο μεγαλύτερο από 100MB.
Δείτε το…


06/10/11
Κάτι πέθανε πριν γεννηθεί.

H Amazon δεν πρόλαβε να χαρεί το ντόρο που δημιούργησε με τη νέα τιμή του Kindle στα 199$. Για να μπορείτε να διαβάζετε τα βιβλία που σας πουλάει.
Η Ινδία έβγαλε στην παραγωγή το Aakash, ένα πλήρες tablet PC με 38$ για τα σχολεία της και 50$ για το ελεύθερο εμπόριο. Το λειτουργικό του είναι Android
.


01/10/11
Προσοχή ‘Λάθος’ αντιβιοτικού.

Η Microsoft στο αντιβιοτικό της Security Essentials καταχώρησε σαν ιό το Google Chrome. Αν το αντιβιοτιό σας ζητήσει να διαγράψετε ένα κακόβουλο αρχείο το Win32/Zbot πείτε όχι, κάντε update το Security Essentials και συνεχείστε. Αν την πατήσατε και σας διέγραψε τον Chrome, κάντε πρώτα πάλι update το Essentials και μετά ξαναεγκατείστε το Chrome.


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.