Οκτώβριος 2012

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

25/10/12
Τρια νέα προγράμματα στα Multimedia τωνDownloads.

BPMinus
Για τον μουσικό είναι το εργαλείο για να μάθει το νέο του ρεπερτόριο. Αλλάζει το Tempo και το Pitch ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά Format, τα πιο συνηθισμένα στη βασική εγκατάσταση, τα λιγότερο διαδεμένα με Add-ons.

Movie MakerMovie Maker
Το πρόγραμμα επεξεργασίας Video της Microsoft για όλες τις εκδόσεις των Windows.

Vista MIDI Picker
Επιτρέπει σε χρήστες Windows Vista, να αλλάξουν την εξ ορισμού (default) έξοδο midi στο PC τους σε αυτή που θέλουν. Τα Vista δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Δείτε τα…


21/10/12
Τρια νέα Administration Tools στα Downloads.

ADManager Plus
Διευκολύνει την καθημερινότητα των διαχειρηστών Active Directories με φιλικό User & Computer Management, επαναλαμβανόμενες πολύπλοκες διαδικασίες, αναφορές και άλλα.

Launch
Τρέχει ή εκτελεί αρχεία με παραμέτρους. Δέχεται Drag & Drop. Αν θέλετε κάνει και εγκατάσταση κατεβάζοντας το από εδώ.

Sysinternals Suite
Η Σουίτα των εργαλείων που δίνει η Microsoft για τους Administrators. 69 εργαλεία είναι ένα καλό startup για κάθε διαχειριστή.

Δείτε τα…


17/10/12
Νέα γραμματοσειρά στις «Αρχαίες».

Άβδηρα
Εκτός από τους «αρχαίους» χαρακτήρες, περιλαμβάνει πολυτονικά, κοπτικά, πολλά σύμβολα νομισμάτων, όπως και άλλα σύμβολα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: τα μικρά γράμματα είναι εμφανώς μεγάλα σε σχέση με τα αντίστοιχα κεφαλαία.

Δείτε την…


15/10/12
Τρεις νέοι Readers στα News Readers των Downloads.

feedly
Add on για Firefox και Chrome. Μοιράζεστε τα Rss Feeds που παίρνετε με τα Social networks που είστε συνδεδεμένοι. Facebook, twitter, Google+, ή με mail.

Feed Notifier .
Μινιμαλιστικός, «κάθεται» στο χώρο ειδοποιήσεων (system tray) και όταν υπάρχει καινούργιο feed, δίνει pop up με την προέλευση, τον τίτλο και τις 3-4 πρώτες γραμμές.

RSSReader
Πανάλαφρος, κατάλληλος και για παλιά μηχανήματα με παμπάλαια λειτουργικά συστήματα, Windows 98 και μετά. Απαιτεί .net Framework.

Δείτε τους…


14/10/12
Τρια νεα Site στα Business των Webware.

delivr
Μετατρέψτε σε QR Code, οτιδήποτε μπορεί να γραφτεί. Από ονοματεπώνυμο, εως πλήρη στοιχεία επαφής. Από SMS έως μια διαφημιστική καμπάνια με Google analytics.

OneReceipt.
Καταχωρήστε όλες σας τις αποδείξεις με τον πιο απλό τρόπο. Φωτογραφείστε τις με το κινητό σας και θα αναλάβει αυτό να τις καταχωρήσει. Καταχωρεί και τις ηλεκτρονικές αποδείξεις. Μετά μπορείτε να τις βρείτε με όποιον τρόπο ταξινόμησης του πειτε εσείς και βέβαια να ζητείσετε σύνολα.

OpenX (phpAdsNew)
Αφείστε το να διαχειριστεί τις πληρωμένες διαφημίσεις στο Site σας, εναλάσσοντάς τις στα χρονικά διαστήματα που θα του ορίσετε. Δίνει και αναλυτικά στατιστικά.

Δείτε τα…


08/10/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Photo των Downloads.

Mobile Photo Enhancer
Μεγάλη ευκολία, εξυπηρέτηση και διασκέδαση οι κάμερες στα κινητά. Οι φωτογραφίες τους όμως «πάσχουν» από αρκετές ασθένειες. Σκοτίνιασμα στις γωνίες, θόρυβο, χαμηλή απόδωση χρωμάτων, ευκρίνεια, contrast. Αυτό το πρόγραμμα διορθώνει αυτά ακριβώς τα προβλήματα με λίγα κλικ.

Pinta.
Βασισμένο πάνω στο Paint.net, με προσανατολισμό την απλότητα, αμεσότητα και ευκολία.

VisiPics
Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε διπλές φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένες στο PC σας. Δεν βρίσκει μόνο τις ίδιες αλλά και παρόμοιες.

Δείτε τις…


04/10/12
Ομάδα Γραμματοσειρών προστέθηκε στις Μονοτονικές.

CMU(Computer Modern Unicode fonts)

Ομάδα από γραμματοσειρές που δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν αυτούς που δουλεύουν X applications, αλλά κάνουν εξ ίσου καλά και για τα άλλα λειτουργικά συστήματα. Παρά το «modern» είναι λίγο προς το παλιοκαιρίτικο, το ρομαντικό, έχουν Ελληνικά (και αρκετούς αρχαίους και πολυτονικούς χαρακτήρες), κυριλλικά. Είναι η sans serif Bright, η serif Concrete, η Typewriter και η Serif Upright Italic.
Μπορείτε να κατεβάσετε, για Windows .ttf σε zip, Windows otf σε zip, Linux otf σε tar.gz, X11 σε tar.xz.

Δείτε τις…


02/10/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Anonymity, Privacy των Security Downloads.

Do Not Track PlusDo Not Track Plus
Αν δεν θέλετε να παρακολουθούν οι ιστότοποι τις κινήσεις σας και τις συνήθειές σας στο Internet, πρέπει να το εγκαταστήσετε. Όσοι έχετε την τελευταία έκδοση του Firefox έχει καλύτερο. Η Google θα το έχει στην επόμενη έκδοση όπως υποσχέθηκε. Θα το έχει επίσης ο Internet Explorer 10 στα Windows 8. Όσοι χρησιμποιείτε IE9 ή παλιότερο βάλτε το, δεν έχετε άλλη λύση.

ProXPN
Κρυπτογραφημένη σύνδεση στο Internet, απροσπέλαστη σε κάθε αδιάκριτο. Το free δεν υποστηρίζει Torrents και είναι αργό.

Tor
Μέσα από ανώνυμους servers, τελείως ανώνυμο σερφάρισμα ή posting χωρίς καμία δυνατότητα εντοπισμού. Μοναδικό του ελλάτωμα η αργοπορία. Το αντιμετωπίζει με απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση με ένα κλικ. Το κάνετε download μαζί με τον Firefox ή μόνο του. All OS.

Δείτε τις…


01/10/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Cleaners Tweakers Optimizers των Downloads.

Slim Cleaner
Cleaner, Optimizer, Uninstaller, με hijack log, για να βλέπετε αν κάτι κακόβουλο έχει τροποποιήσει το σύστημά σας. Επιπλέον σκουπίζει δίσκους (εσωτερικούς και εξωτερικούς) από ευαίσθητα δεδομένα.

WinOptimizer
Η 11χρονη εμπειρία της Ashampoo, στο Windows Optimizing σας δίνει το one click optimizing, ένα πολύ αποτελεσματικό disk cleaner, πρόγνωση και εργαλείο αποκατακερματισμού του δίσκου σας και πολλά άλλα πιο εξειδικευμένα εργαλεία.

WinUtilities
Έχει πάνω από 20 εργαλεία βελτιστοπίησης και καθαρισμού. Αποκατακερματισμό, καθαρισμό δίσκου και μητρώου, βελτιστοποίηση μνήμης, καθαρισμό εκκίνησης και internet, καταστροφέα αρχείων ώστε να μην είναι ανακτήσιμα και πολλά άλλα. Εφ’ όσον προγραμματιστεί τα κάνει και αυτόματα.

Δείτε τις…

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.