Οκτώβριος 2013

Η σελίδα αυτή έγινε για να υπάρχουν χωριστά ειδήσεις από το Site, το χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας χωρίς να «ενοχλούν» τις ειδήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος.

15/10/13
Τρια νέα Sites στα Business των Webware.

ClearImage Barcode Reader
Διαβάζει μόνο εικόνες barcode αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας, σε αντίθεση με τα onlinebarcodescan και Zxing Decoder που διαβάζουν και εικόνες από διευθύνσεις του internet. Αυτό όμως διαβάζει πολλά barcode μαζί (πχ σε σελίδες pdf) και όχι μόνο. Αναγνωρίζει εκτός από barcode, Qr, Datamatrix, PDF417, Postal (ταχυδρομικά) barcodes και barcodes αδειών οδήγησης.

onlinebarcodescan
Barcode reader. Δώστε του μια φωτογραφία με barcode, τύπου PNG, JPG, PDF, GIF, που έχετε αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, ή την διεύθυνση που τη βρήκατε στο internet και θα σας δώσει τι γράφει και τον τύπο του barcode. Αναγνωρίζει EAN-13/UPC-A, UPC-E, EAN-8, Code 128, Code 39, Interleaved 2 of 5, Data Matrix & QR Code.

ZxingZxing Decoder
Barcode reader. Του δίνετε εικόνα barcode αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, η την διεύθυνση του internet που την βρήκατε και σας δίνει αυτό που γράφει και τον τύπο του βarcode. Αναγνωρίζει barcodes τύπου UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, Code 39, Code 93, Code 128 ITF, Codabar RSS-14, (all variants), RSS Expanded (most variants), QR Code, Data Matrix, Aztec (‘beta’ quality), PDF 417 (‘alpha’ quality).

Δείτε τα…


17/10/13
Τρία νέα προγράμματα στα Productivity των Downloads.

GMDesk
Desktop εφαρμογή για να μην είστε υποχρεωμένοι να ανοίγετε τον Browser για να δείτε/στείλετε Gmail, η κάποια εφαρμογή Google (ημερολόγιο, Goolge Maps κλπ). Άμεση και γρήγορη μετάβαση από την μια εφαρμογή Google στην άλλη. Δουλέυει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα και συσκευές που δουλεύει το Adobe Air, το οποίο πρέπει να κατεβάσετε πρώτα, αν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο, για να δουλέψει το GMDesk.


Mind Mapping (χαρτογράφηση σκέψεων, ιδεών κλπ). Σχετικά απλό, σε μια σελίδα όλες οι ιδέες και εύκολο. Για κάτι περισσότερο και με έτοιμες λύσεις που προσαρμόζετε στις ανάγκες σας, ρίξτε μια ματιά στο freemind.

Together
Για απλές διοργανώσεις meetings σε events. Ο κάθε προσκεκλημένος ξέρει την θέση του, τα multimedia του event σώζωνται σε real time για να είναι διαθέσιμα στο τέλος, που θα χρειαστεί η παρουσίαση ή το «ανέβασμα» του event στο internet. Είναι μόνο για iOS 4.1+ (iPhone, iPad, & iPod touch).

Δείτε τα…


10/10/13
Τρία νέα προγράμματα στα Mobile των Downloads.

FTPDroid
Κάντε το Android σας FTP Server. Σας απαλλάσσει από την καλωδιακή δέσμευση για μεταφορά αρχείων και δίδει πρόσβαση σε ασύμβατες μέχρι τώρα συσκευές (πχ iOS).

iPhone Tracker
Αρνείται ή όχι η Apple ότι παρακολουθεί τα iPhones, εκεί που φτάσαμε έχει λίγη έως καθόλου σημασία. Εκμεταλλευτείτε το αρχείο που δημιουργείται από το iPhone και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Δείτε σε χάρτη του OpenStreetMap τις μετακινήσεις σας, για το χρονικό διάστημα που θα του ορίσετε εσείς. Αποθηκέψτε, μοιραστείτε, δημοσιεύστε, κρατείστε τις για προσωπικό ή επαγγελματικό αρχείο.

UC Browser
Ο καλύτερος με διαφορά Browser για smart mobile, ή tablet.

Δείτε τα…


04/10/13
Νέα γραμματοσειρά στις Αρχαίες.


Κινέζικη Serif γραμματοσειρά με πλήρη Ελληνικά, τους ελλείποντες αρχαίους χαρακατήρες, με κάποιες ελλείψεις στους συνδυασμούς τονούμενων & υπογραμμισμένων στις πολυτονικές και πάρα πολλά σύμβολα. Για κάτι λιγότερο σε Κινέζικα ως προς τους Ελληνικούς χαρακτήρες που περιέχουν, αλλά πολύ ελαφρύτερο (η μισή σε μέγεθος), δείτε την Simsun.

Δείτε την…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.