Φεβρουάριος 2012

28/02/12
Μια νέα γραμματοσειρά στις Μονοτονικές των Γραμματοσειρών.

Linky
Script γραμματοσειρά σε όλους τους χαρακτήρες, ακόμη και τα σύμβολα, από την Aka-Acid.

Δείτε την…


26/02/12
Τρείς Browsers προστέθηκαν Browsers των Downloads.

Google ChromeChrome Portable
Πάρτε μαζί σας, σε USB, τον αγαπημένο σας browser. Μαζί με αυτόν τα αγαπημένα σας site, με το δικό σας περιβάλλον και θέματα.

Mozilla FirefoxFirefox Portable
Πάρτε μαζί σας, σε USB, τον αγαπημένο σας browser, αντιγράφοντας, αν θέλετε τις ρυθμίσεις που έχετε στον κανονικό. Προεραιτκά, δημιουργήστε ένα δεύτερο ή τρίτο προφίλ.

WaterFoxWaterFox
O 64bit Firefox για καλύτερη συμβατότητα με τα 64bit Windows και μεγαλύτερη ταχύτητα. Για το τελευταίο υπάρχει εναλλακτική λύση και σε 32bit. Είναι το Palemoon.

Δείτε τις…


24/02/12
Τρία νέα Site στα Social Networking των Webware.

bottlenose
Πνιγήκατε στα Social Networks; Αφήστε το να βρει αυτό τα ενδιαφέροντα θέματα και πρόσωπα. Δείτε σε οπτική αναπαράσταση, με sonar, τα πιο ενδιαφέροντα θέματα και πως αλληλεπιδρούν. Με ζουμ είστε και εσείς μέσα. Εκπαιδεύεται παρακολουθώντας τις συνήθειές σας.

Hangout.io
Δημιουργείστε ένα event, προσκαλέστε τους φίλους σας χωρίς να είστε αναγκασμένοι να φτιάξετε σελίδα του event στο facebook, Εξαιρετικά απλό.

ManageFlitter
Τα δημόσια posts που κάνετε στο Google+ τα εμφανίζει αυτόματα και στο λογαριασμό σας του twitter.

Δείτε τα…


23/02/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Mobile των Downloads.

Avast Mobile
Το πιο πλήρες αντιβιοτικό, internet security, και anti-theft, σε freeware, για Android.

blip.me
Χρησιμποιήστε το Android, iPhone, iPod touch, και iPad σαν Walkie Talkie. Για android 2.2+, ή iOS4+.

Look Mobile on Net
Για κάποιο λόγο ξεχάσατε το κινητό σας στο γραφείο ή στο σπίτι. Μην σας πιάνει Nomophobia. Δείτε τις επαφές σας, τα μηνύματα και τις κλήσεις που πήρατε μέσω internet. Προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για Android 2.2+.

Δείτε τις…


21/02/12
Νέα γραμματοσειρά στις «Αρχαίες Γραμματοσειρές» των Downloads.


Ολοστρόγγυλη η δουλειά του κ. Δούρου. Εκτός από τους περιεχόμενος αρχαίους χαρακτήρες, είναι πολυτονικές και έχουν πλήρες ελληνικό, λατινικό, κοπτικό και κυριλλικό αλφάβητο και αριθμούς, σε superscript και Subscript.

Δείτε την…

Θυμηθείτε ότι οι περισσότερες Αρχαίες και πολυτονικές γραμματοσειρές είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση χωρίς να χρειάζονται κάποιον ιδιαίτερο χειρισμό, απλά περιέχουν τους εξτρά χαρακτήρες.
Και μην ξεχνάτε: Όλα τα προγράμματα στα Downloads και Webware είναι δωρεάν.


20/02/12
Έξι νέες εφαρμογές στα Portables των Downloads.

Androsa File Protector
Προστατεύει τα αρχεία που έχετε επιλέξει με κωδικό, «σκουπίζει» τα ίχνη τους από το δίσκο, αν θέλετε συμπιέζει τα προστατευμένα.

Easy Photo Effects
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος, με το πιο lite utility, χωρίς εγκατάσταση είναι portable, για photo effects. Black & white, sepia, brightness, contrast, topaza, movie, night vision, embossed, analogica, borders, colored grid, tilt shift, resize, rotate, flip.

eScan
Χειροκίνητος έλεγχος για ιούς, spyware, adware και ότι malware κυκλοφορεί. Τα updates του είναι αυτόματα. Δεν κάνει real time έλεγχο, και έτσι δεν επιβαρύνει το σύστημα.


Ένα πραγματικά lite πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας επαγγελματικών προδιαγραφών. Η αρχική εγκατάσταση έχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα και εσείς του προσθέτετε όποια από τα πάρα πολλα add on και plugins σας χρειάζονται για να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να βαρύνει.

Rachota
Αν θέλετε να βρείτε πως θα βγάλετε περισσότερα από το χρόνο σας, τότε βρήκατε το σωστό πρόγραμμα. Μικρό, γρήγορο και portable.

streamWriterstreamWriter
Το κατέβασμα τραγουδιών από το Internet, είναι παράνομο και πολλές φορές πέφτετε θύματα απάτης, ή ιών. Όμως, είναι τελείως νόμιμο και ασφαλές να ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Κατεβάστε τα τραγούδια που θέλετε από αυτούς, με αυτό το πανάλαφρο utility.

Δείτε τις…


19/02/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Business των Downloads.

Advanced Time Reports
Παρακολουθείστε το χρόνο που καταναλώνετε για τα project που έχετε σε εξέλιξη. Πανεύκολη εγκατάσταση και χρήση.

eHour
Παρακολουθείστε το χρόνο που καταναλώνετε εσείς και οι συνεργάτες σας για κάποιο έργο. Σε δυο εκδόσεις: ατομικό και δικτυακό. Για το τελευταίο πρέπει να στηθεί Tomcat server, με MySQL ή PostgreSQL τοπικός ή στο Internet.

Rachota
Αν θέλετε να βρείτε πως θα βγάλετε περισσότερα από το χρόνο σας, τότε βρήκατε το σωστό πρόγραμμα. Μικρό, γρήγορο και portable.

Δείτε τις…


15/02/12
Τρία νέα Site στα File Hosting Sharing των Webware.

Megashares
10GB χώρος που μπορεί να είναι και ένα αρχείο. Στο τέλος του upload σας στέλνει, με mail, αυτόματα μια URL δ/νση που την κρατάτε για τον εαυτό σας ή την μοιράζεστε με τους φίλους σας.

pogoplug
5GB στο Internet, σχεδιασμένο για κινητά, με ένα κλικ share στο facebook, twitter, google+.

Uploadingto
Αποθηκεύστε στο cloud ένα ή περισσότερα αρχεία σας, σε πολά site ταυτόχρονα (Rapidshare, Mediafire, Fileserve κλπ).

Δείτε τα…


13/02/12
Νέες Γραμματοσειρές στις Συμβολοσειρές (Αγίου Βαλεντίνου) των Γραμματοσειρών.
Του Αγίου Βαλεντίνου αύριο και όπως κάθε χρόνο τηρώντας την παράδοση προστέθηκαν τρεις νέες γραμματοσειρές στη σελίδα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείτε τις…


12/02/12
Τρια νεά Sites στα Business των Webware.

croudtilt
Έχετε μια ιδέα και χρειάζεστε κεφάλαια, έχετε χρήματα και θέλετε να τα επενδύσετε κάπου με μεγάλη απόδοση. Μπείτε στο πλήθος, διαλέξτε την πλευρά που βρίσκεστε και ξεκινήστε, κάνοντας post ή tweet την καμπάνια. Είναι επίσης ο καταλληλότερος και γρηγορότερος τρόπος για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα κοινό σκοπό: αγαθοεργία, βοήθεια, κατασκευή, εξόρμηση κλπ.

Kareer
Επειδή είστε κάτι παραπάνω από μια σελίδα βιογραφικού σε ένα χαρτί η mail, φτιάξτε ένα βιογραφικό όπως τα κλασσικά, με συνημμένα, με προσωπικό video μήνυμα που θα προβάλει την προσωπικότητά, θα αναδεικνύει το χαρακτήρα, θα δίνει πληρέστερη την εικόνα σας.

Kickstarter
Βρείτε ή επενδύστε κεφάλαια σε δημιουργικά projects. Εστιασμένο περισσότερο σε media, μόδα, games, φωτογραφία.

Δείτε τα…


11/02/12
Τρια νεά προγράμματα στα Mobile των Downloads.

JuicedefJuiceDefender
Κάνει οικονομία στην μπαταρία του Android. Δείχνει γραφικά την χρήση του και υπολογίζει τον εναπομένοντα χρόνο. Έχει preset profiles, ή customize, ανάλογα με την version του κινητού.

TiklTiKL
Κάντε το κινητό σας walkie talkie. Απευθείας συνομιλία με κάποιον άλλο που έχει εγκαταστήσει το ίδιο πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας την data connection του και όχι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Για Android, iPhone/iPad/iPod Touch.

Wake N Shake
Ξυπνητήρι. Γι να είστε σίγουρη/ος ότι θα ξυπνήσετε πρέπει να το κουνήσετε δυνατά για να σταματήσει να χτυπάει. Με ρυθμιζόμενη ένταση και διάρκεια κουνήματος. Για iPhone.

Δείτε τις…


09/02/12
Ολοκαίνουργια έκδοση Chrome.

Google Chrome
Με την ευκαιρία της ανάπτυξης του Mobile Chrome, πολύς κώδικας χρησιμοποιήθηκε και στον κανονικό. Είναι ολοφάνερα πολύ πιο γρήγορος από την προηγούμενη έκδοση.
Κατεβάστε τον από εδώ.


09/02/12
Τρία νέα προγράμματα στα Media Palyers των Downloads.

Billy
Πανάλαφρος, Portable, γρήγορος, φορτώνει 1000 mp3 σε ένα δευτρόλεπτο, με ρύθμιση db, sleep timer, υποστήριξη drag & drop.

desktube
Για όσους επισκέπτονται και κάνουν χρήση συχνά του YouTube, έχουν πολλές συνδρομές, θέλουν να βλέπουν στατιστικά, σχόλια, βαθμολογίες. Κάνει και record. All OS, all devices.

Media portal MediaPortal
Μετατρέψτε το PC σας σε πολύ προχωρημένο media center ή Home Theater PC (HTPC).

Δείτε τα…


07/02/12
Νέα εφαρμογή στην Διαχείρηση Γραμματοσειρών.

BabelPad
Για επαγγελματίες. Καλό το BabelMap, αλλά τα συνεχή copy paste είναι κούραση και καθυστέρηση, ιδιαίτερα όταν τα μικτά κείμενα είναι η καθημερινότητα, πχ πολύγλωσσες ιστοσελίδες. Αυτό το pad έχει ενσωματωμένο το BabelMap, και έχει πολλές δυνατότητες διαχείρισης του κειμένου, όπως και δυνατότητες ανάλυσης, στατιστικών, σύνταξης HTML κλπ.

Δείτε το…


06/02/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Backup των Downloads.

Areca
Backup με προεραιτικά: συμπίεση, κρυπτογράφηση, φίλτρα επιλογής. Όλων των τύπων: πλήρες, διαφορικό, αυξητικό. Αποθήκευση σε κάθε drive: Τοπικό, δικτυακό, USB, FTP, SFTP.

Double Driver
Δείτε τα driver των συσκευών που είναι εγκατεστημμένες στο σύστημά σας, πάρτε backup από όποιες θέλετε από αυτές, για να μπορείτε να τις κάνετε restore όποτε χρειαστεί, να κάνετε πάλι εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, ή να αλλάξετε για δοκιμή κάποια συσκευή κλπ. Το utility είναι πανάλαφρο και portable.

mailstore
Backup τα mail σας ότι και όπου και αν είναι. Google, Yahoo, Outlook, Outlook Express, Exchange, Thunderbird, Seamonkey, Office 365, eml, και πολλά άλλα υποστηριζόμενα format. Είναι Portable.

Δείτε τα…


05/02/12
Τρια νέα Sites στα WebTV των Webware.

muviecloud
Δημιουργείστε Albums για τα Event σας με φωτογραφίες και video. Καλέστε τους φίλους σας να τα δουν. Ο χώρος είναι ιδωτικός, μόνο αυτοί που έχουν προσκληθεί με mail μπορούν να δουν το συγκεκριμένο album. Δεν χρειάζονται Login, είναι σαν να απαντάνε στο mail.

Screenr
Είναι screencast (βιντεοσκόπηση της οθόνης + ήχος, 5′ το free). Κάντε login με το λογαριασμό του facebook, twitter, google, yahoo. Μοιράστε το video που φτιάξατε στο social network που κάνατε login, στο YouTube, ή κάνετέ το download στο PC ή το Mac.

twitvid
Ανεβάστε στα κοινωνικά δίκτυα facebook, twitter το video που θέλετε, ή τροφοδοτηθείτε από τις πηγές που εσείς επιλέξετε, μέσα από το twitter ή το facebook, με video.

Δείτε τα…


04/02/12
Τρεις νέες εφαρμογές στα Viewers-Readers των Downloads.

CofeeCup free image viewerCofeeCup Image Viewer
Όπως τις βλέπετε από την εξερεύνηση των Windows σε μικρογραφίες, με επιπλέον δυνατότητες, να στείλετε όσες επιλέξατε e mail, να τις ανεβάσετε με το ενσωματωμένο ftp στο site σας, να τις κάνετε zip.

Cool Reader
e-book reader, με πάρα πολλές δυνατότητες για το PC. Έχει εκδόσεις για Ubuntu Linux και για Android. Για το Android οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες.

Kindle for PC
Διαβάστε τα βιβλία της Amazon από το PC σας.

Δείτε τις…


03/02/12
Νέα γραμματοσειρά στις Μονοτονικές των Downloads.

Marin
Πλούσια αλλά και με πολύ στυλ, ιδιαίτερα στα ελληνικά της, γραμματοσειρά που περιλαμβάνει: Basic Latin, Latin-1 Supplement, Latin Extended-A, Latin Extended-B, IPA Extensions, Spacing Modifier Letters, Combining Diacritical Marks, Greek, Cyrillic, Armenian, Hebrew, Devanagari, Latin Extended Additional, Greek Extended, General Punctuation, Superscripts and Subscripts, Combining Diacritical Marks For Symbols, Number Forms, Arrows, Mathematical Operators, Miscellaneous Technical, Enclosed Alphanumerics, Geometric Shapes, Miscellaneous Symbols, Dingbats, Enclosed CJK Letters and Months, CJK Compatibility, Alphabetic Presentation Forms, Cherokee, Unified Canadian Aboriginal Syllabics, Ogham, Braille Patterns. Στο Zip αρχείο υπάρχουν και τα Marin Caps για να γράφετε κεφαλαία στο μισό ύψος των υπόλοιπων γραμμάτων.

Δείτε την…


01/02/12
Αλλαγές προσθήκες στα Secutiry των Downloads.

Η σελίδα είχε γίνει πολύ «μακροσκελής». Έτσι μοιράστηκε σε δυο. Επιπλέον προστέθηκαν τα:
Androsa File Protector
Προστατεύει τα αρχεία που έχετε επιλέξει με κωδικό, «σκουπίζει» τα ίχνη τους από το δίσκο, αν θέλετε συμπιέζει τα προστατευμένα. Υπάρχει και σε portable.

eScan
Χειροκίνητος έλεγχος για ιούς, spyware, adware και ότι malware κυκλοφορεί. Τα updates του είναι αυτόματα. Δεν κάνει real time έλεγχο, και έτσι δεν επιβαρύνει το σύστημα. Είναι portable, δεν κάνει εγκατάσταση.

Kingsoft Security
PC Doctor, με cloud security, trojan, spyware removal, Windows vulnerability fixes. Uninstaller για εφαρμογές που δεν απεγκαθίστανται από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, clean – tune up utilities.

Δείτε τα…


Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.