Αναδρομή στο παρελθόν αυτού του Ιστολογίου: 4 Νοεμβρίου

04/11/2011
Στο Χθες:

– Αν έχετε δει πιο ανεύθυνους, πιο αδιάφορους για την τύχη της χώρας από αυτούς που μας κυβερνάνε ή θέλουν να μας κυβερνήσουν στείλτε mail, ή καλύτερα ξαναψηφίστε τους. Χέρια ποδάρια.

Στο Σήμερα:

– Ο λεβέντης είναι διατεθειμένος να διαλύσει και το κόμμα του για να μείνει αρχηγός σε ότι μείνει. Τέλος πάντων, μάρτυρες του μαρτυρίου μας αύριο το βράδυ.

04/11/2012
Στο Χθες:

Υπάρχει ένας Έλληνας που βρήκε τη λύση στο πρόβλημα. Σιγά μη δεν βρίσκονταν.
Είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης που τολμηρά δήλωσε Σάββατο πρωί ότι υπάρχει λύση άμα φτιάξουμε ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα. Φοβερή ιδέα. Δεν γίνεται όλα τα κόμματα πριν γίνουν κυβέρνηση να είναι εναντίον της Ευρώπης, ενώ όσο είναι κυβέρνηση είναι με την Ευρώπη. Πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Να υπάρχει ένα κόμμα που όσο δεν είναι κυβέρνηση να είναι υπέρ της Ευρώπης και άμα γίνει κυβέρνηση να βγει από αυτή. Εκεί που φτάσαμε κατάντησε η Παπαρήγα ύποπτη γιατί τελευταία φωνάζει πολύ εναντίον της Ευρώπης. Άμα την δείτε να βγάζει και κανένα πρόγραμμα Περίσσειο (κατά το Ζάππειο) για έξοδο από την κρίση να είστε σίγουροι. Ενώ με ένα καθαρά φιλοευρωπαϊκό κόμμα που θα συγκεντρώσει όλα τα φιλοευρωπαϊκά αποκόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ) θα σιγουρέψουμε αυτή τη ριμάδα την έξοδο επιτέλους. Τρία χρόνια τώρα την παλεύουν ασυντόνιστα όλοι οι φιλοευρωπαίοι και ακόμη δεν κατάφεραν να βγούμε. Τι φίλοι της Ευρώπης θα ήταν αν ήθελαν την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Τώρα με τον κ, Χρυσοχοΐδη υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Δεν κατάλαβε ότι όλοι οι ψηφοφόροι θέλουν το κόμμα τους να είναι εναντίον του μνημονίου, η κυβέρνηση να υποστηρίζει τα μνημόνια, που θα το καταδικάσει το κόμμα τους άσχετα αν είναι στη κυβέρνηση και δεν θα το αφήσει να περάσει. Σε αυτό μόνο ο κ. Φώτης έχει τη συνταγή.

This entry was posted in Αναδρομή. Bookmark the permalink.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.